Ανεβάζετε θεατρική παράσταση;
Διοργανώνετε συναυλίες, φεστιβάλ, σεμινάρια, αθλητικούς αγώνες;
Διαθέστε τώρα τα εισιτήριά σας μέσα από το μεγαλύτερο website εισιτηρίων στην Ελλάδα, το Viva.gr
Εγγραφείτε τώρα, στέλνοντας μήνυμα στο business@viva.gr ή τηλεφωνικά στο 2117603000
Η Νο1 στην Ελλάδα Online Ticketing Πλατφόρμα του Viva.gr,
σας δίνει μοναδικές δυνατότητες:
 
ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
Μπορείτε μέσω της πλατφόρμας μας να δημιουργείτε τις εκδηλώσεις σας και να ξεκινάτε άμεσα να εισπράττετε από την προπώληση. Αν δεν έχετε χρόνο το κάνουμε εμείς για εσάς!
 
ΠΩΛΗΣΗ ΜΕΣΩ MOBILE APP
Παρέχουμε τη μόνη υπηρεσία στην Ελλάδα που προσφέρει εισιτήρια μέσω mobile app (Viva Wallet). Οι πελάτες σας μπορούν να αγοράσουν εισιτήρια όπου κι αν βρίσκονται και να έρθουν στην εκδήλωση με το barcode στο κινητό τους!
 
360ο ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
Παρέχουμε προώθηση των εκδηλώσεων σε ένα πλήθος online καναλιών. Newsletter, Social Media, Banners, συνεργαζόμενα sites, Mobile Apps θα συμβάλλουν στο να γίνει πιο γνωστή η εκδήλωσή σας στο κοινό! Τι χρεώνουμε για αυτό; Τίποτα!
 
AFFILIATE SITES
Συνεργαζόμαστε με ένα δίκτυο affiliate sites το οποίο αυξάνεται συνεχώς. Athinorama.gr, thetoc.gr, Rocking.gr είναι μόνο κάποια από τα συνεργαζόμενα sites που προσφέρουν άμεση κατεύθυνση στην σελίδα αγοράς εισιτηρίων σας στο κοινό που ενδιαφέρεται πραγματικά.
 
ΠΩΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ SITE ΣΑΣ
Σας παρέχουμε δωρεάν widget το οποίο μπορείτε να προσθέσετε στο site σας ώστε να πωλούνται εισιτήρια μέσα από αυτό, χωρίς να γράψετε γραμμή κώδικα! Έτσι οι πελάτες σας διευκολύνονται ακόμα περισσότερο στην αγορά τους και οι πωλήσεις σας αυξάνονται.
 
ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ
Δίνουμε τη δυνατότητα για στοχευμένο marketing των εκδηλώσεων, υποστηρίζοντας την εξαργύρωση κωδικών online. Είτε πρόκειται για κωδικούς που δώσατε σε μία καμπάνια, είτε για τα barcodes από προηγούμενα events, μπορείτε εύκολα να επιβραβεύσετε τους καλύτερους πελάτες σας.
 
24ΩΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
Το αξιόπιστο τηλεφωνικό κέντρο του Viva.gr είναι πάντα διαθέσιμο για να πουλήσει τα εισιτήριά σας και να εξυπηρετήσει τους πελάτες σας. Χειμώνα – Καλοκαίρι, μέρα – νύχτα, βρέξει – χιονίσει.
 
ΔΙΚΤΥΟ ΦΥΣΙΚΩΝ ΣΗΜΕΙΩΝ
Παρέχουμε το μόνο δίκτυο φυσικών σημείων που αναπτύσσεται συνεχώς. Πάνω από 1500 σημεία από τα οποία σίγουρα κάποιο είναι δίπλα στον κάθε πελάτη σας!
 
ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
Παρέχουμε τη μόνη υπηρεσία που υποστηρίζει όλα τα είδη εκδηλώσεων. Αγώνες δρόμου, Σεμινάρια, Ξεναγήσεις, Εκθέσεις, Μουσεία. Το σύστημά μας προσαρμόζεται στην εκδήλωσή σας όποια και αν είναι αυτή.
 
ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
Υποστηρίζουμε όλες τις πιστωτικές κάρτες, αλλά και όλους τους τρόπους πληρωμής! Μετρητά, Κατάθεση μέσω τραπέζης, πληρωμή με wallet, ακόμα και πληρωμή μέσω courier στο χώρο του πελάτη θα καλύψουν κάθε προτίμηση των πελατών σας.
 
ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΕΝΑΝΤΙ ΤΡΙΤΩΝ
Αποτελούμε το μοναδικό πάροχο διάθεσης εισιτηρίων και είσπραξης έναντι τρίτων σε πλήρη συμμόρφωση με το νέο νομοθετικό πλαίσιο. (Ν. 4446 / 2016). Είμαστε στη διάθεσή σας για να σας κατευθύνουμε στο πώς μπορείτε να διαθέτετε τα εισιτήρια σας σε πλήρη συμμόρφωση με τις απαιτήσεις του νέου πλαισίου.
 
ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΙΣΠΡΑΞΕΩΝ
Η μόνη υπηρεσία εισιτηρίων που κάνει καθημερινή εκκαθάριση των εισπράξεών σας. Τα χρήματα από όλες τις πωλήσεις σας, από online και φυσικά σημεία είναι διαθέσιμα την επόμενη εργάσιμη στο λογαριασμό σας.
 
ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Έχουμε εμπειρία ετών στην αγορά θεαμάτων. Ξέρουμε πως πρέπει να υποστηρίζεται και να προωθείται μία εκδήλωση και θέλουμε να μοιραστούμε την εμπειρία μας μαζί σας. Ελάτε στα νέα μας γραφεία να σας κεράσουμε καφέ και να συζητήσουμε ποιο είναι το καλύτερο για το event σας!
 
ΑΜΕΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΩΝ
Οι διοργανωτές εκδηλώσεων έχουν άμεση γραμμή υποστήριξης στο 211 8003338, καθημερινά και αργίες 09:00 – 23:00. Δοκιμάστε μας! Καλέστε μας να δείτε πόσο γρήγορα θα απαντήσουμε!
 
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΚΥΡΩΣΕΩΝ
Το ξέρουμε ότι το να διοργανώνεις μία εκδήλωση είναι αγχωτικό. Για αυτό παρέχουμε υποστήριξη σε όλα τα στάδια ενός event. Στη δυσάρεστη περίπτωση ακύρωσης ενός event, ενημερώνουμε τους πελάτες σας και αναλαμβάνουμε τις επιστροφές των χρημάτων στην κάρτα τους.
 
ΠΑΡΟΧΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ
της Εκδήλωσής σας
Ίσως τα events σας δεν είναι τόσο συχνά ώστε να δικαιολογούν αγορά εξοπλισμού. Επικοινωνήστε μαζί μας για να κρατήσουμε εξοπλισμό check-in για το event σας το οποίο θα σας παραχωρήσουμε χωρίς χρέωση!
 
ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ
Χρειάζεται να προεκτυπώσετε μεγάλες ποσότητες εισιτηρίων για να διαθέσετε στους πελάτες σας; Ελάτε στα γραφεία μας και χρησιμοποιήστε τους δικούς μας εκτυπωτές χωρίς χρέωση! Η ομάδα μας θα είναι διαθέσιμη για να συζητήσουμε και ό,τι άλλο χρειαστείτε.
 
ΕΦΑΡΜΟΓΗ CHECK-IN
Πάνω από 100.000 θεατές περνάνε κάθε εβδομάδα από τα check-ins μας. Παρέχουμε την πιο γρήγορη εφαρμογή check-in, με αυτόματη ενημέρωση δεδομένων και λειτουργία σε online και offline περιβάλλον.
Κάποιοι που εμπιστεύονται ήδη την Πλατφόρμα μας!
Online booking requires cookies.
Please click here to continue.