Πολυχώρος Vault
Ο ΧΩΡΟΣ

Πολυχώρος Vault

Πολυχώρος Vault
Μελενίκου 26, Γκάζι, Βοτανικός


Ο Πολυχώρος VAULT THEATRE PLUS είναι ένας χώρος πολιτισμού, που άνοιξε τον Μάρτιο του 2012 στο Βοτανικό, από τον σκηνοθέτη-ηθοποιό Δημήτρη Καρατζιά και το μουσικο Μάνο Αντωνιάδη. Στόχος του είναι να αποτελέσει ένα σημείο έκφρασης, δημιουργίας και συνάντησης των καλλιτεχνών της πόλης.

Στεγάζεται σε ένα πολυόροφο κτίριο, στην οδό Μελενίκου 26 στον Βοτανικό. Στο ισόγειο υπάρχει το φουαγιέ - μπαρ του πολυχώρου, ενώ διαθέτει δυο μικρες θεατρικές αίθουσες κατάλληλα εξοπλισμένες με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα ήχου και εικονας. Στον πυρήνα του VAULT βρίσκεται το θέατρο, το οποίο φιλοξενεί παραστάσεις σύγχρονων ελλήνων και ξένων συγγραφέων, σε ένα εναλλασόμενο ρεπερτόριο. Παράλληλα με τις θεατρικές παραστάσεις, φιλοξενεί και μία σειρά από παράλληλες δράσεις, από όλους τους τομείς της τέχνης.

Είκοσι παραστάσεις και δύο μεγάλα project (1 θεατρικό και 1 μουσικό) περιλαμβάνει στο φετινό του πρόγραμμα ο πολυχώρος VAULT THEATRE PLUS. Έξι παραστάσεις που ξεχώρισαν, από κοινό και κριτικούς, την περασμένη σεζόν και δεκαπέντε νέες παραγωγές. Δώδεκα σκηνοθέτες (Δημήτρης Αγοράς, Αλέξης Βιδαλάκης, Ελένη Γεωργοπούλου, Σοφία Καραγιάννη, Μάνος Κανναβός, Δημήτρης Καρατζιάς, Βαγγέλης Λάσκαρης, Γιάννης Λασπιάς, Παναγιώτης Παναγόπουλος, Κώστας Παπακωνσταντίνου, Αλέξανδρος Σταύρου, Ένκε Φεζολλάρι), θα παρουσιάσουν τις παραστάσεις τους τη φετινή θεατρική χρονιά στις δύο σκηνές του Πολυχώρου.

Ο πολυχώρος VAULT THEATRE PLUS, συνεχίζει, για πέμπτη χρονιά, να στηρίζει και να στηρίζεται στο νεοελληνικό έργο (Θοδωρής Αθερίδης, Αρκάς, Σοφία Καψούρου, Γιάννης Κεντρωτάς, Γιάννης Λασπιάς, Μαρία Μάζη, Μιχαήλ Μητσάκης, Δήμητρα Πέτρουλα, Μαρία Τσιμά, Μάκης Τσίτας), εστιάζοντας πάντα και και στο πολιτικοποιημένο θέατρο. Παράλληλα θα παρουσιάσει και τα έργα πέντε ξένων σπουδαίων καλλιτεχνών (Lars von Trier, David Ian Lee, Alberto Conejero, Tim Burton, Rebecca Prichard)

Τη φετινή σεζόν 2016 - 17 θα παρουσιάσει μια σειρά από σύγχρονα έργα, περιλαμβάνοντας δυνατούς μονολόγους (Μάρτυς μου ο Θεός, Που είναι η μάνα σου μωρή, Αυτόχειρ, Cliff), κοινωνικά δράματα (Τhe Curing Room, Χορεύοντας στο Σκοτάδι, Ίσια Δικαιώματα, Ερωμένες στον καμβά, Camille Claudel Mudness), κωμωδίες (Μια μέλισσα τον Αύγουστο, Ζωή Μεταχαμηλών Πτήσεων), φουτουριστική δραμεντί (Λάφυρα, Τhe Show), σκοτεινές μουσικές ιστορίες (Χριστουγεννιάτικος Εφιάλτης) και τις παραστάσεις της νεοσύστατης ομάδας θεάτρου ManetuwaK και των παλαιότερων Inferno και Lorem Ipsum.

Τη φετινή σεζόν επαναλειτουργεί και η παιδική σκηνή φιλοξενώντας δύο ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες παραστάσεις για τους μικρούς μας θεατές. Παράλληλα με τις θεατρικές παραστάσεις, θα φιλοξενηθούν και μια σειρά από μουσικές παραστάσεις, lives νέων καλλιτεχνών, καθώς και εκθέσεις εικαστικών (φωτογραφίας, ζωγραφικής κλπ). Επίσης για πρώτη χρονιά ξεκίνησαν και πραγματοποιούνται πέντε θεατρικά εργαστήρια, για ερασιτέχνες αλλά και για νέους ηθοποιούς ή σπουδαστές δραματικών σχολών από τον ηθοποιό - σκηνοθέτη Δημήτρη Καρατζιά (θα διαρκέσουν ως τον Ιούνιο του 2017)

ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ (ΟΚΤΩΒΡΗΣ 2016 – ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2017)


ΜΑΡΤΥΣ ΜΟΥ Ο ΘΕΟΣ (3η χρονιά)
Μονόλογος του Μάκη Τσίτα σε σκηνοθεσία Σοφίας Καραγιάννη

Ο Μάκης Τσίτας τιμήθηκε, το 2014, με το Βραβείο Λογοτεχνίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το βιβλίο του Μάρτυς μου ο Θεός (Εκδόσεις Κίχλη, 2013). Μετά την πετυχημένη πορεία του για 2 σεζόν στο VAULT (πήρε 6 παρατάσεις) και όπου παρουσιάστηκε στην επαρχία, επιστρέφει, για τρίτη χρονιά, για λίγες ακόμη παραστάσεις.

Ο αφηγητής της ιστορίας - ένας τυπικός αντιήρωας της εποχής μας, άνθρωπος απλός, οπλισμένος με χιούμορ, με φαντασία και με μια ιδιαίτερη λεκτική ευφορία - έχοντας βρεθεί στα πενήντα του χωρίς δουλειά και με υγεία κλονισμένη, εξιστορεί τα πάθη που υφίσταται από παιδί στην αναμέτρησή του με τη σκληρή πραγματικότητα. Όλοι - οι γυναίκες που συναντά, οι εργοδότες του, ακόμη και η ίδια η οικογένειά του - τον προδίδουν, ενώ γύρω του διαγράφεται η εικόνα μιας κοινωνίας που, παρά την επιφανειακή ευμάρεια, βυθίζεται στην παρακμή. Μέσα από τον χειμαρρώδη μονόλογό του, που ακολουθεί τη ροή της σκέψης του, παρακολουθούμε τον αγώνα του να σταθεί όρθιος, ισορροπώντας ανάμεσα στο κωμικό και το δραματικό.

Παίζει ο Ιωσήφ Ιωσηφίδης
Κάθε Τετάρτη στις 19:00, από 12 Οκτωβρίου 2016 έως 11 Ιανουαρίου 2017

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΜΩΡΗ (2η χρονιά)
Μονόλογος από το βιβλίο της Δήμητρας Πέτρουλα, σε θεατρική διασκευή Σοφίας Αδαμίδου και σκηνοθεσία Ένκε Φεζολλάρι

Μία σπαραχτική μαρτυρία για τον εμφύλιο με τη Βέρα Κρούσκα να ενσαρκώνει τα πάθη και τις ματωμένες σελίδες της οικογένειας Πέτρουλα στην Μάνη, την ιστορία ενός παιδιού που επέζησε απο τις σφαγές των Χιτών και κατέγραψε όλες τις θυριωδίες τους. Μια εκ βαθέων, προσωπική μαρτυρία, και συγχρόνως ένα ιστορικό ντοκουμέντο με αληθινά γεγονότα και υπαρκτά ονόματα. Σ' αυτήν την προσωπική τραγωδία αντικατοπτρίζεται όλη η ζοφερή ιστορία της Ελλάδας.

Οι θεατές παρακολουθούν την ιστορία μιας γυναίκας που βίωσε μία από τις μελανότερες σελίδες της ελληνικής ιστορίας, τον Εμφύλιο. Μιας γυναίκας που έζησε την αγριότητα και την ωμότητα ενός σκληρού πολέμου. Μιας γυναίκας που ενηλικιώθηκε βίαια και αποτρόπαια ζώντας τις 31 σφαγές των δικών της ανθρώπων από ντόπιους Χίτες, πρώην συνεργάτες των Ναζί και μετέπειτα διώκτες των κομμουνιστών που έλαβαν μέρος στην Αντίσταση. Μιας γυναίκα που υπήρξε μάρτυρας και θύμα του αλληλοσπαραγμού.

Παίζουν: Βέρα Κρούσκα, Ορνέλλα Λούτη, Αγάπη Παπαθανασιάδου
Κάθε Παρασκευή, Σάββατο στις 21:00 και Κυριακή στις 19:00, από 7 Οκτωβρίου 2016 έως τις 8 Ιανουαρίου 2017


ΜΙΑ ΜΕΛΙΣΣΑ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ


Κωμωδία του Θοδωρή Αθερίδη, σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Λάσκαρη

Η γνωστή κωμωδία του Θοδωρή Αθερίδη από έναν νεανικό θίασο, στην έκτη σκηνοθετική δουλειά του Βαγγέλη Λάσκαρη (Jack & Jill, **Nordost, Mr Kolpert, Τα τέσσερα τετραγωνικά, Frozen) που για πρώτη φορά έχει να αναμετρηθεί με μια γνήσια κωμωδία.

Μια μέλισσα τον Αύγουστο θα είναι η αιτία που ο Χάρης θα βρεθεί αντιμέτωπος με το χειρότερό εφιάλτη του: τον άλλο του εαυτό. Θα βρεθεί σε μια απόμερη παραλία, όπου δεν μπορείς να φτάσεις αλλιώς παρά μόνο με βάρκα, παρέα με τη γυναίκα του Βασούλα, την αδελφή του Χίλντεγκαρντ, αλλά και την ερωμένη του Μαρία. Όλα κυλούν φυσιολογικά, μέχρι τη στιγμή που μια μέλισσα, κάνοντας μια πράξη αυτοκτονίας, τσιμπάει τον αλλεργικό Χάρη. Εκείνος ξαφνικά πρήζεται, τουμπανιάζει, γίνεται αγνώριστος. Το παραμορφωμένο από την αλλεργία alter ego του θα εγκατασταθεί ανάμεσα σ’ αυτόν, τη γυναίκα του και την ερωμένη του, ανακατεύοντας συναισθήματα, μυστικά και αλήθειες και προκαλώντας πανικό.

Παίζουν: Κωνσταντίνος Βασιλόπουλος, Μαρία Καλυβά, Αρής Κυπριανού, Σοφία Μανωλάκου, Δημήτρης Μαγκλάρας, Βάλια Παπακωνσταντίνου

Κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:00, από 19 Δεκεμβρίου έως 9 Απριλίου 2017


ΕΡΩΜΕΝΕΣ ΣΤΟΝ ΚΑΜΒΑ (2η χρονιά)
Κοινωνικό της Σοφίας Καψούρου σε σκηνοθεσία Παναγιώτη Παναγόπουλου

Με δύο έργα εφορμά αυτή τη θεατρική σεζόν η νεαρή συγγραφέας Σοφία Καψούρου. Το δεύτερο έργο της είναι το «Σούμαν», το οποίο θα παρουσιαστεί από τον Βασίλη Νικολαΐδη στη Νέα Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου στα πλαίσια του «Συγγραφέα του Μήνα» (Φεβρουάριος - Μάιος 2017).

Ένας ύμνος στον έρωτα και τη γυναίκα. Η ερωμένη και μούσα του αναγεννησιακού ζωγράφου Ραφαήλ, Φορναρίνα και η ερωμένη και μοντέλο του «καταραμένου» ζωγράφου Αμεντέο Μοντιλιάνι, Ζαν Εμπιτέρν ξετυλίγουν τις ιστορίες τους με ποίηση και χιούμορ. Για πρώτη φορά στο ελληνικό θέατρο σκιαγραφείται τόσο ζωντανά και τολμηρά η σχέση των εραστών μέσα από την Ιστορία της Τέχνης. Ο άντρας δημιουργός. Η γυναίκα ερωμένη, η γυναίκα μούσα, η γυναίκα πηγή τέχνης και ηδονής. Η Φορναρίνα και η Ζαν έρχονται από μιαν άλλη εποχή, αλλά ανήκουν στην εποχή μας. Είναι όλες οι γυναίκες μαζί και κάθε γυναίκα ξεχωριστά. Είναι η γυναίκα που ερωτεύεται ολοκληρωτικά, παθιασμένα, χωρίς φόβο και έλεος.

Παίζουν (με αλφαβητική σειρά): Σοφία Καψούρου (Μελαχρινή Ερωμένη, Ζαν Εμπιτέρν), Ασπασία Κοκόση (Ξανθιά Ερωμένη, Φορναρίνα) / Εικαστική διάδραση: Δέσποινα Βιλλιώτη Κάθε Σάββατο στις 19:00 και Κυριακή στις 21:00, από 8 Οκτωβρίου 2016 έως 8 Ιανουαρίου 2017

CAMILLE CLAUDEL MUDNESS
Κοινωνικό Δράμα, σε κείμενο - σκηνοθεσία Γιάννη Λασπιά

Τρια χρόνια μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε στο Αγγέλων Βήμα, το έργο του Γιάννη Λασπιά επανέρχεται στον Πολυχώρο VAULT.

Παρίσι 1913 στο ψυχιατρικό άσυλο της Ville Evrard. Ένας φανταστικός διάλογος ανάμεσα στη σπουδαία γλύπτρια Camille Claudel και την πρώτη γυναίκα ψυχίατρο της Γαλλίας, τη μετανάστρια από τη Ρουμανία Constance Pascal. Η ιστορία δύο γυναικών που διεκδίκησαν το δικαίωμα να ζήσουν ελεύθερες, να υπερασπιστούν τα πιστεύω τους, να σπουδάσουν και να εργαστούν, σε μια εποχή που ο ρόλος της γυναίκας περιοριζόταν στο ρόλο της συζύγου και της μάνας. Η Camille και η Constance έζησαν και εργάστηκαν στην ίδια πόλη, την ίδια χρονική περίοδο, μοιράστηκαν παρόμοιες εμπειρίες, αντιμετώπισαν κοινές δυσκολίες και δόθηκαν με το ίδιο πάθος στον έρωτα.

Παίζουν: Δάφνη Μανούσου (Καμίλ Κλοντέλ), Στέλλα Μπούρου (Κονστάνς Πασκάλ)
Κάθε Σάββατο στις 19:15 και Κυριακή στις 21:15, από 15 Οκτωβρίου 2016 έως 8 Ιανουαρίου 2017

ΛΑΦΥΡΑ THE SHOW
Φουτουριστική Δραμεντί της Μαρίας Μάζη, σε σκηνοθεσία Μάνου Κανναβού

Τα Λάφυρα The show πρωτοπαρουσιάστηκαν με μεγάλη επιτυχία στο Bob Theatre Festival στο Bios. Πρόκειται για το πρώτο ολοκληρωμένο θεατρικό έργο της δημοσιογράφου Μαρίας Μάζη και η πρώτη σκηνοθετική απόπειρα του ηθοποιού Μάνου Κανναβού.

Εν μέσω ταραχών στην Επικράτεια, ένα τηλεοπτικό παιχνίδι – ριάλιτι έχει καθηλώσει το κοινό στις οθόνες. Παίκτες επιλεγμένοι από τις φυλακές διεκδικούν ένα τεράστιο χρηματικό έπαθλο και την ελευθερία τους. Θεατές εγκλωβισμένοι αναζητούν με τον δικό τους τρόπο τη δική τους θέση σε μια κοινωνία που καταρρέει, ενώ βασανιστικά ερωτήματα ζητούν άμεσες απαντήσεις. Δύο ζευγάρια και ένας διάσημος παρουσιαστής μετά φόβου και ελεγχόμενου πάθους διεκδικούν το δικαίωμα τους στη ζωή, όχι πολύ μακριά από το εδώ και το τώρα. Ένα νεοελληνικό έργο που πραγματεύεται με πολύ χιούμορ το όριο του φόβου.

Παίζουν: Αιμιλία Βασιλακάκη, Ιζαμπέλα Κογεβίνα, Χάρης Μπόσινας, Σωσώ Χατζημανώλη, Στέλιος Ψαρουδάκης
Κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 21:00, από 12 Οκτωβρίου 2016 έως 5 Ιανουαρίου 2017

ΥΑRD GAL (1η Πανελλήνια παρουσίαση)
Κοινωνικό της Rebecca Prichard, σε μετάφραση Στίλβης Ψιλοπούλου και σκηνοθεσία Αλέξανδρου Σταύρου

Το έργο γράφτηκε για το θίασο Clean Break που απαρτίζετε από άτομα που βρίσκονται στη φυλακή και από άλλα που έχουν κάνει την ποινή τους. Η 26άχρονη τότε Rebecca Prichard έμεινε σε φυλακή θηλέων για 9 μήνες με σκοπό να γράψει αυτό το έργο το οποίο πρωτοπαίχτηκε στο Royal Court Theatre το 1998. Κέρδισε το βραβείο Critics' Circle ως το πιο υποσχόμενο θεατρικό έργο και πραγματεύεται τη βία μεταξύ γυναικών, την περιθωριοποίηση, τα άκρα και τέλος τη φιλία μεταξύ γυναικών.

Δυο έφηβα κορίτσια το σκάνε από το ορφανοτροφείο του Χακνευ στο βόρειο ανατολικό Λονδίνο πίνουν, παίρνουν ναρκωτικά, εκδίδονται και μπλέκονται σε καυγάδες με άλλες παρέες κοριτσιών ίδιου τύπου. Μεταξύ τους υπάρχει ένα φαινομενικά άρρηκτο δέσιμο που δημιουργείται προσπαθώντας να καλύψει η καθεμία το κενό που βιώνουν λόγω έλλειψης της οικογένειας. Δεν έχουν σχεδόν καμία αίσθηση κινδύνου με αποτέλεσμα να φτάνουν στα άκρα. Σε ένα επικίνδυνο παιχνίδι που παίζουν μία φίλη τους βρίσκει τραγικό θάνατο και από τότε αλλάζουν όλα.

Παίζουν: Μαίρη Καρφάκη (Μαρί), Στίλβη Ψιλοπούλου (Μπου)
Κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 23:30 και Δευτέρα στις 20:00, από 25 Νοεμβρίου 2016 έως 30 Ιανουαρίου 2017

ΑΥΤΟΧΕΙΡ
Διήγημα του Μιχαήλ Μητσάκη, σε σκηνοθεσία Κώστα Παπακωνσταντίνου

Ο Κώστας Παπακωνσταντίνου παρουσιάζει αυτή την περίοδο την επανάληψη της «Μαζώχτρας» στο Θέατρο 104, ενώ τον Μάρτιο του 2017 θα συμμετέχει στη δράση του Εθνικού Θεάτρου «Συγγραφέας του μήνα», σκηνοθετώντας το έργο της Νάντιας Δρακούλα «Το Σχοινάκι» στη Σκηνή Νίκος Κούρκουλος.

Το 2016 συμπληρώθηκαν 100 χρόνια από τον θάνατο του σπουδαίου πεζογράφου, Μιχαήλ Μητσάκη (1865;-1916). Ο «Αυτόχειρ» αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα διηγήματα του συγγραφέα. Το έργο πραγματεύεται το ζήτημα του κύκλου της ζωής και του θανάτου, της φθαρτότητας του ανθρώπου και της διαχρονικότητας της ανθρωπότητας. Ένας πεθαίνει μα η πόλη συνεχίζει να ζει. Ο ήλιος θα ανατείλει και πάλι. Το διήγημα είναι γραμμένο σε πρώτο πρόσωπο, προσφέροντάς μας έτσι, έναν υπέροχο θεατρικό μονόλογο.

Ερμηνεία: Κώστας Παπακωνσταντίνου
Κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 21:15, από 30 Νοεμβρίου 2016 έως 26 Ιανουαρίου 2017

THE CURING ROOM (1η Πανελλήνια παρουσίαση)
★★★★★ από: THE COURIER / BRITISH THEATRE GUIDE / EDINBURGH REPORTER / TV BOMB / THE STUDENT NEWSPAPER / THE NEW CURRENT
★★★★ από: TIME OUT LONDON / GAY TIMES MAGAZINE
Πολύ Δυνατό / THE GUARDIAN
Τολμηρό, γενναίο, πολύ ενοχλητικό / THE LIST
Βίαιο και σκληρό, σιωπηλά συγκινητικό / Libby Purves, THEATRECAT
Ένα έντονο δράμα.. ωραία συγγραμένο / THE OBSERVER
Έντονο θρίλερ που αρνείται να δειλιάσει / THE COURIER

Κοινωνικό δράμα του David Ian Lee, σε μετάφραση Αντώνη Γαλέου και σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά

Η νέα σκηνοθετική δουλειά του Δημήτρη Καρατζιά, μετά το περσινό Marvin's Room (τρεις υποψηφιότητες στα Βραβεία Κοινού 2016 του Αθηνόραματος:Καλύτερης Παράστασης, Γυναικείος ρόλος και Μουσικής σύνθεσης), το The Curing Room, το αντιπολεμικό κοινωνικό δράμα του David Ian Lee, βασισμένο σε αληθινά γεγονότα και αυστηρώς ακατάλληλο, παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Ένα έργο βαθιά συγκινητικό, ανθρώπινο, σκληρό, άγριο, σπαρακτικό. Ένα αγωνιώδες, τολμηρό, αποτρόπαιο και έντονο θρίλερ.

Άνοιξη 1944. Νότια Πολωνία. Πριν αποχωρήσουν τα Ναζιστικά στρατεύματα αιχμαλωτίζουν μια διμοιρία Ρώσων στρατιωτών. Τους σκοτώνουν όλους εκτός από επτά άνδρες, που κλειδώνουν γυμνούς, χωρίς φαγητό και νερό στο κελάρι ενός άδειου Μοναστηριού. Την ελπίδα, θα την διαδεχτεί η ένταση, ο θυμός, η άρνηση, ο φόβος, η απόγνωση. Ο εγκλεισμός, η πείνα και η δίψα, το ένστικτο της επιβίωσης γρήγορα θα τους οδηγήσει στα άκρα.

Παίζουν: Νίκος Γκέλια, Στέλιος Καλαϊτζής, Μάνος Κανναβός, Παναγιώτης Μπρατάκος, θανάσης Πατριαρχέας, Βασίλης Τσιγκριστάρης, Στέλιος Ψαρουδάκης
Κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 21:00 και Κυριακή στις 18:00, από 2 Δεκεμβρίου 2016 έως 9 Απριλίου 2017

TΟ ΒΑΤΡΑΧΑΚΙ ΠΟΥ ΠΗΔΗΣΕ ΣΤΟ ΒΑΛΤΟ*
Της πνευμονολόγου Δήμητρας Μπουσίου από την καλλιτεχνική ομάδα "Καρυδότσουφλο"

Αποτελεί μέρος του προγράμματος πρόληψης του καπνίσματος «ΠΑΡΕ ΑΝΑΣΑ» της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας το οποίο έχει την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας και απευθύνεται σε μαθητές α/βάθμιας και β/ βάθμιας εκπαίδευσης. Μια συμβολική ιστορία με τεχνική μαύρου θεάτρου για τον εθισμό, το κάπνισμα, τις ουσίες, τις παγίδες και τις εξαρτήσεις.

Ο Χάρης είναι ο κάθε έφηβος, το κάθε παιδί, ένα μικρό γεμάτο χάρες καταπράσινο βατραχάκι. Ανήσυχος, τολμηρός, γεμάτος όνειρα και φιλοδοξίες. Δίπλα του οι παγίδες παραμονεύουν. Όσο ο περίγυρος τις μυθοποιεί, τόσο γίνονται επιθυμητές, γοητευτικές και ελκυστικές.. Ο Χάρης θα τολμήσει τη βουτιά στο βάλτο.Σύντομα θα γνωρίσει τι σημαίνει αυτή του η βουτιά.

Παίζουν:Αφήγηση/ Τραγούδι: Αλεξάνδρα Κόνιακ, Χάρης: Στέλιος Ευαγγελόπουλος, Αγλαϊα, Πάπια, Βαλτόσαυρα, Λουκάς: Αγγελική Φωστίνη
Κάθε Κυριακή στις 12:00, από 23 Οκτωβρίου 2016 έως 8 Ιανουαρίου 2017

ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ*
Βασισμένη στο παραμύθι του Βαγγέλη Ηλιόπουλου, σε σκηνοθεσία Βασίλη Τσιγκριστάρη Το ομώνυμο βιβλίο κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις ΠΑΤΑΚΗ

Ο Βαγγέλης Ηλιόπουλος συνεργάζεται με τη Ζωή Τούντα και τη Φανή Παλιούρα σε ένα διαφορετικό παραμύθι όπου οι μικροί πρίγκηπες τρώνε από τα σκουπίδια και οι μικρές πριγκίπισσες παρακαλούν να έρθει η ειρήνη. Μια ιστορία για την διαφορετική καθημερινότητα των παιδιών που ζουν σε δύσκολες συνθήκες, δοσμένη με τρυφερότητα, ευαισθησία, ανθρωπιά και χιούμορ. Σκοπός της παράστασης είναι με γλυκό τρόπο να προβληματίσει τα παιδιά, να τα φέρει αντιμέτωπα με δύσκολα ερωτήματα και τελικά να τους δώσει ελπίδα για έναν καλύτερο κόσμο.

Ηθοποιοί: Φανή Παλιούρα - Ζωή Τούντα
Κάθε Κυριακή στις 13:30, από 23 Οκτωβρίου 2016 έως 8 Ιανουαρίου 2017

*Οι παραστάσεις παρουσιάζονται στον Πολυχώρο VAULT καθημερινές για σχολεία κατόπιν συνεννόησης και Κυριακές είναι ανοιχτές για το κοινό.


Online booking requires cookies.
Please click here to continue.