Γενικά

Αποκτήστε σε ένα μόνο λεπτό, ελληνικό τηλεφωνικό νούμερο από το Viva, ή μετατρέψτε το νούμερο σας σε Viva Number με μια απλή αίτηση φορητότητας και ρυθμίστε το όπως εσείς θέλετε, μέσω internet, απλά και γρήγορα! Διατίθενται νούμερα από διάφορες αριθμοσειρές που καλύπτουν πολλαπλές ανάγκες ιδιωτών και επιχειρήσεων.

Δείτε την αναλυτική λίστα στην σχετική ενότητα.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα (αλλά και στην Ευρώπη) αποκτάτε αυτόματα και ΔΩΡΕΑΝ μια σειρά από υπηρεσίες που σας ανοίγουν νέους ορίζοντες και κάνουν την ζωή και την δουλειά σας ευκολότερη!

(ή μετατρέψτε νούμερο που ήδη έχετε σε Viva Number), για να απολαμβάνετε ένα σύνολο από υπηρεσίες και ΔΩΡΕΑΝ προνόμια:

Αν έχετε ήδη Νούμερο,
Πατήστε ΕδώViva VoIP

VoIP

Για να μιλάτε μέσω Internet πραγματικά φθηνότερα και με υψηλή ποιότητα, σε ΟΛΟ τον κόσμο! Επιπλέον, μιλάτε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ με όλους τους συνδρομητές της υπηρεσίας Viva VoIP.

Viva Followme

Followme

Tο νούμερό σας, σας ακολουθεί παντού για να μην χάνετε καμία κλήση. Μπορείτε κάθε φορά να εκτρέπετε τις κλήσεις σας σε οποιαδήποτε σταθερά ή κινητά σας τηλέφωνα, σε Ελλάδα και εξωτερικό, ή και στον τηλεφωνητή σας (VoiceMail).

Viva Voicemail

Voicemail

Εξελιγμένη υπηρεσία τηλεφωνητή νέας γενιάς που στέλνει τα μηνύματα του τηλεφωνητή στο email σας. Η υπηρεσία διατίθεται ΔΩΡΕΑΝ με κάθε αγορά Viva Number!

Viva IVR

IVR (Μενού επιλογών)

Το Phone Menu (IVR) δίνει την δυνατότητα στον κάτοχο του Viva Number να δημιουργήσει δικά του τηλεφωνικά "μενού" για τους πελάτες του: "Πατήστε 1 για λογιστήριο, 2 για πωλήσεις, 3 για τεχνική υποστήριξη, κ.ο.κ.". Πάλι, μέσω ενός απλού και εύχρηστου interface, όλα θα γίνονται με το πάτημα μερικών πλήκτρων!

Viva Queue

Queue (Ουρές αναμονής κλήσεων)

Δημιουργήστε online ολόκληρο τηλεφωνικό κέντρο, χωρίς εξοπλισμό! Ορίστε το καλωσόρισμα που θα ακούν όσοι καλούν το νούμερο σας, δηλώστε call agents στους οποίους θα δρομολογούνται οι κλήσεις (ακόμα και αν είναι σπίτι τους!), βλέπετε online πόσες κλήσεις είναι στην αναμονή, ορίζετε πότε θα απαντώνται οι κλήσεις από τηλεφωνητή, το ωράριο λειτουργίας του τηλεφωνικού του κέντρου, και πολλά ακόμα!

Viva Voice Memo

Voice Memo

Μετατρέψτε οποιοδήποτε τηλέφωνο σε μαγνητόφωνο! Απλά καλείτε το Viva Number σας, και ότι λέτε θα ηχογραφείται και θα αποσταλεί αυτόματα στο email σας! Ιδανικό για πρακτικά συναντήσεων, αρκεί να υπάρχει ένα τηλέφωνο με ανοιχτή ακρόαση.

Μήνυμα χωρίς χρέωση

Μήνυμα χωρίς χρέωση

Πήρατε το νέο σας νούμερο από το Viva και θέλετε να προτρέψετε τους φίλους ή πελάτες σας να το χρησιμοποιήσουν στη θέση του παλιού; Πάρτε ένα ακόμα Viva Number, κάντε το μήνυμα χωρίς χρέωση και εκτρέψτε σ’ αυτό, το τηλεφωνικό νούμερο που ξέρουν οι πελάτες σας.

What's Hot?
Viva Mobile Refill
Viva Wallet app - Ανανέωση χρόνου ομιλίας τώρα από το κινητό σου!
Alert