Υπηρεσίες με συνεκμετάλλευση / Co-branded

To Viva, κάτω από ειδική παραμετροποίηση και πακετοποίηση, διαθέτει τηλεπικοινωνιακές  υπηρεσίες στη βάση της συνεκμετάλλευσης, δηλαδή υπό τη μορφή co-branded υπηρεσίας σε συνεργασία με άλλα μέσα, προϊόντα ή και υπηρεσίες.

Τέτοιου είδους συνέργειες κτίζονται συνήθως με μέσα ή προϊόντα που έχουν υψηλή διείσδυση στο ευρύ κοινό (πχ εφημερίδες, εμπορικά κέντρα, websites υψηλής επισκεψιμότητας, καταναλωτικά προϊόντα (FMCGs)), και υλοποιούνται στο πλαίσιο προωθητικών ενεργειών  που επιθυμούν να διεξάγουν για το κοινό τους.

Στο πλαίσιο τέτοιου είδους συνεργασιών, η λύση που προσφέρει το Viva περιλαμβάνει μεταξύ άλλων:

  • Την εξ ολοκλήρου παραμετροποίηση και πακετοποίηση της τηλεπικοιωνιακής υπηρεσίας για λογαριασμό το Συνεργάτη
  • Την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε επίπεδο Marketing & Επικοινωνίας
  • Τον εξ’ ολοκλήρου σχεδιασμό ή/και την παραγωγή όλου του υλικού προώθησης και επικοινωνίας που θα υποστηρίξει την ενέργεια. 

Μέχρι σήμερα, έχουν επιλέξει να συνεργαστούν  σε αυτό το επίπεδο με το Viva μερικά από τα μεγαλύτερα brands της ελληνικής αγοράς που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα δραστηριότητας (Εκδοτικοί Όμιλοι, Ραδιοφωνικοί ΣταθμοίΕμπορικά Καταστήματα κοκ) .

Case Studies


Συνεργάτης:Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη
Διάρκεια:2006-2009
Περιγραφή:ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ είναι μία από τις πρώτες κυριακάτικες εφημερίδες πανελλαδικής κυκλοφορίας. Το Viva σε συνεργασία με την εφημερίδα λάνσαρε την υπηρεσία “Viva 801 Phone” υπό μορφή προσφοράς προς όλους τους αναγνώστες της.

Case Study: ΤΟ ΒΗΜΑ

Συνεργάτης:Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη
Διάρκεια:2007-2009
Περιγραφή:Το Viva σε συνεργασία με την εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ» λάνσαρε την υπηρεσία “Viva 801 Phone” ως «ΔΩΡΟ» της εφημερίδας προς όλους τους αναγνώστες της, με έντυπο κουπόνι που διανέμονταν από την εφημερίδα και το οποίο έδινε σε κάθε αναγνώστη 500 ώρες τηλεφωνίας μέσω της υπηρεσίας.

Case Study: ΤΑ ΝΕΑ

Συνεργάτης:RAMNET AE (in.gr)
Διάρκεια:2007-2009
Περιγραφή:Το Viva σε συνεργασία με την RAMNET AE (in.gr) προώθησε την υπηρεσία Viva 801 Phone, υπό μορφή προσφοράς και στο portal in.gr.

Case Study: IN.GR

Συνεργάτης:RAMNET AE (in.gr)
Διάρκεια:Οκτώβριος – Νοέμβριος 2007
Περιγραφή:Το in.gr, το μεγαλύτερο portal του Ελληνικού Internet, στα πλαίσιο εορτασμού των 8 χρόνων λειτουργίας του και το σπάσιμο του φράγματος των 2.000.000 μοναδικών επισκεπτών του για το μήνα Σεπτέμβριο 2007, επέλεξε το Viva για να υλοποιήσει ένα μοναδικό για το ελληνικό internet, επετειακό promotion.

Case Study: IN.GR (εορτασμοί για τα για τα όγδοα γενέθλιά του)

Συνεργάτης:The MALL Athens
Διάρκεια:2007-σήμερα
Περιγραφή:Το Viva έχει μόνιμη παρουσία στο μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της Ελλάδας, το The MALL Athens, με τηλεφωνικούς θαλάμους από τους οποίους οι επισκέπτες του Mall μπορούν να πραγματοποιούν δωρεάν τηλεφωνικές κλήσεις.

Case Study: The MALL Athens
 
Αν ενδιαφέρεστε για οποιαδήποτε από τις υπηρεσίες Viva Business, επικοινωνήστε με το business@viva.gr ή καλέστε 13855 από σταθερό ή κινητό τηλέφωνο.
Livefeeds3
Webphony By Viva
Vodafone / OgilvyOne
spacemonkey
Webphony By Viva
Comsote / OgilvyOne
Viva Phone
Co-Branded
ΤΟ ΒΗΜΑ
Viva Phone
Co-Branded
ΤΑ ΝΕΑ
Viva Phone
Co-Branded
IN.GR
Free Phone booths
Co-Branded
Τhe Mall Athens
Έρευνες Εκλογών
CATI
Α.Σ.Ο.Ε.Ε.
Alert