Ψηφιακό Γραφείο - Virtual Office


Οι τάσεις που διαμορφώνουν το σύγχρονο επιχειρηματικό και εργασιακό περιβάλλον δημιουργούν συνεχώς την ανάγκη για ένα πιο ευέλικτο τρόπο οργάνωσης σε κάθε επίπεδο δραστηριότητας.


Το Viva έχει τη λύση που χρειάζεστε για να καλύψετε το σύνολο των τηλεπικοινωνιακών σας αναγκών με τον πλέον ευέλικτο, αποδοτικό και αποτελεσματικό τρόπο.
Μπορείτε να οργανώσετε ψηφιακά την εταιρία ή το γραφείο σας και να αυτοματοποιήσετε την επικοινωνία, με ένα σύνολο από IN (Intelligent Network) Services Τηλεφωνίας.  Τις οποίες: 

 • Μπορείτε να τις αποκτήστε και ενεργοποιήσετε σε μόλις 1 λεπτό μέσα από το web (viva.gr) 
 • Τις ρυθμίζετε και τις διαχειρίζεστε όπως εσείς θέλετε κάθε φορά, μέσα από το Viva.gr (web interface)
 • Χωρίς να απαιτείται να επενδύσετε σε υποδομές και εξοπλισμό (όλες οι υπηρεσίες είναι network based) 
 • Χωρίς να απαιτείται να έχετε κάποια ειδική, τεχνική κατάρτιση

Όλες οι υπηρεσίες παρέχονται με ελληνικά τηλεφωνικά νούμερα (Viva Numbers) τα οποία μπορείτε να αποκτήσετε  σε 1 λεπτό μέσα από το Viva.gr. Ανάλογα με τις ανάγκες σας μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε γεωγραφικά νούμερα (Αθήνας, Θεσσαλονίκης κοκ), εταιρικά νούμερα της μορφής 801 (με αστική χρέωση από όλη την Ελλάδα) κοκ, ή εναλλακτικά και με νούμερο που ήδη έχετε , μεταφέροντάς το με φορητότητα. Στη συνέχεια  μπορείτε να ρυθμίσετε το νούμερό σας σε ένα σύνολο από υπηρεσίες όπως:

VοIP

Μπορείτε να τηλεφωνείτε σε όλο τον κόσμο με ιδιαίτερα χαμηλές χρεώσεις και υψηλή ποιότητα. Με την υπηρεσία έχετε ένα σύνολο από δυνατότητες όπως:


 • να τηλεφωνείτε σε οποιονδήποτε έχετε στον κατάλογο επαφών σας (πχ. Outlook Contacts) με ένα click από τον υπολογιστή σας. 
 • να ενεργοποιείτε άμεσα προσωπική τηλεφωνική γραμμή για κάθε νέα θέση εργασίας, χωρίς καλωδίωση
 • να ελέγχετε το κόστος και το χρόνο ομιλίας ανά αριθμό τηλεφώνου που κάνει κάθε υπάλληλος/θέση εργασίας της εταιρίας (πχ θέτοντας όριο κόστους τηλεφωνικής χρέωσης ανά θέση εργασίας κοκ) 
 • Μπορείτε να βλέπετε σε πραγματικό χρόνο όλες τις εισερχόμενες και εξερχόμενες κλήσεις (real-time feed)

FollοwMe

Οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε, (σε ραντεβού, σε ταξίδι κοκ) εσείς ή τα στελέχη σας, πλέον δεν θα χρειάζεται να χάνετε καμία πολύτιμη κλήση. Μπορείτε να διαχειριστείτε όλες τις εισερχόμενες κλήσεις με όποιο τρόπο εσείς θέλετε κάθε φορά:


 • Να τις εκτρέπετε σε οποιοδήποτε άλλο νούμερό σας (σταθερό ή κινητό στην Ελλάδα ή το εξωτερικό). Έχετε την δυνατότητα ταυτόχρονης εκτροπής ( να χτυπούν πολλά νούμερά μαζί) ή με την σειρά που θα επιλέξετε .  
 • Εναλλακτικά μπορείτε να επιλέξετε προώθηση της κλήσης στον τηλεφωνητή Viva (VoiceMail), και να λάβετε το μήνυμα του καλούντος στο e-mail σας
   

VoiceMail

Η εξελιγμένη υπηρεσία τηλεφωνητή του Viva στέλνει όλα τα ηχητικά μηνύματα σαν mp3 στο e-mail σας.


 • Έχετε τη δυνατότητα να ακούτε τα μηνύματα του τηλεφωνητή από οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε: είτε μπαίνοντας στο mail σας είτε από οποιοδήποτε άλλο σταθερό ή κινητό τηλέφωνο με χρήση κωδικού PIΝ.
 • Τα ηχητικά του τηλεφωνητή είναι πλήρως παραμετροποιήσημα.
 • Εσείς ρυθμίζετε πως θέλετε να λειτουργεί η υπηρεσία του τηλεφωνητή: κεντρικά για όλη την εταιρία, ξεχωριστά για κάθε τμήμα, ή και ξεχωριστά για κάθε στέλεχος της εταιρίας σας

Callcenter (Phone Queue)

Με την υπηρεσία αυτή όποιος έχει Viva Number μπορεί να το μετατρέψει σε τηλεφωνικό κέντρο! Θα μπορεί να ορίσει το καλωσόρισμα που θα ακούν όσοι καλούν το νούμερο του, να ορίζει call agents στους οποίους θα δρομολογούνται οι κλήσεις, να βλέπει online πόσες κλήσεις είναι στην αναμονή, να ορίζει πότε θα απαντώνται οι κλήσεις από τηλεφωνητή, ποιό είναι το ωράριο λειτουργίας του τηλεφωνικού του κέντρου, ενώ κάθε call agent θα μπορεί είτε από το τηλέφωνο είτε online να ρυθμίζει διάφορες παραμέτρους που αφορούν την θέση εργασίας του. Φανταστείτε ένα πλήρες τηλεφωνικό κέντρο, χωρίς εξοπλισμό, και χωρίς κόστος! Όλα ρυθμίζονται online, γρήγορα και εύκολα!

Phone Menu (IVR)

Συμπληρωματικά στην υπηρεσία Phone Queue, το Phone Menu (IVR) δίνει την δυνατότητα στον κάτοχο του Viva Number να δημιουργήσει δικά του τηλεφωνικά "μενού" για τους πελάτες του: "Πατήστε 1 για λογιστήριο, 2 για πωλήσεις, 3 για τεχνική υποστήριξη, κ.ο.κ.". Πάλι, μέσω ενός απλού και εύχρηστου interface, όλα θα γίνονται με το πάτημα μερικών πλήκτρων!

 
Αν ενδιαφέρεστε για οποιαδήποτε από τις υπηρεσίες Viva Business, επικοινωνήστε με το business@viva.gr ή καλέστε 13855 από σταθερό ή κινητό τηλέφωνο.
Livefeeds3
Webphony By Viva
Vodafone / OgilvyOne
spacemonkey
Webphony By Viva
Comsote / OgilvyOne
Viva Phone
Co-Branded
ΤΟ ΒΗΜΑ
Viva Phone
Co-Branded
ΤΑ ΝΕΑ
Viva Phone
Co-Branded
IN.GR
Free Phone booths
Co-Branded
Τhe Mall Athens
Έρευνες Εκλογών
CATI
Α.Σ.Ο.Ε.Ε.
Alert