Μήνυμα χωρίς χρέωση

Πήρατε το νέο σας νούμερο από το Viva και θέλετε να προτρέψετε τους πελάτες σας να το χρησιμοποιήσουν στη θέση του παλιού; Πάρτε ένα ακόμα Viva Number, ρυθμίστε το στην νέα υπηρεσία "Μήνυμα χωρίς χρέωση" και εκτρέψτε σε αυτό το τηλεφωνικό νούμερο που ξέρουν οι πελάτες σας .

Για να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία, θα πρέπει να έχετε Viva Number.

Αν έχετε ήδη Νούμερο,
Πατήστε Εδώ

Δείτε παρακάτω ένα παράδειγμα χρήσης της υπηρεσίας:

Παράδειγμα χρήσης:

Έχετε από παλιά ένα τηλεφωνικό νούμερο (Α) που ξέρουν όλοι οι φίλοι ή πελάτες σας και αποφασίσατε να το αντικαταστήσετε με το Viva Number (B) που αποκτήσατε πρόσφατα. Θέλετε λοιπόν με κάποιον τρόπο να μάθουν και να χρησιμοποιούν όλοι το καινούργιο σας νούμερο (Β). Η λύση είναι απλή:
  1. Παίρνετε για λίγους μήνες ένα ακόμα Viva Number (Γ).
  2. Το ρυθμίζετε στην υπηρεσία "Μήνυμα χωρίς Χρέωση" με ηχητικό που ενημερώνει ότι το νούμερο άλλαξε, και ότι το νέο νούμερο είναι το Viva Number (B)
  3. Κάνετε εκτροπή από το παλιό σας νούμερο (Α) στο Viva Number (Γ) – η εκτροπή αυτή δεν χρεώνεται σε ΚΑΝΕΝΑΝ.
Μόλις δείτε ότι οι κλήσεις στο προσωρινό νούμερο (Γ) έχουν σταματήσει ή μειωθεί στο ελάχιστο, είστε έτοιμοι να καταργήσετε και το παλιό σας νούμερο (Α) αλλά και το προσωρινό Viva Number (Γ) !

Προφανώς το παραπάνω σενάριο μπορεί να λειτουργήσει και όταν αλλάζετε νούμερο οποιουδήποτε παρόχου - αν π.χ. αλλάξει το κινητό σας τηλέφωνο, κάνετε εκτροπή από το παλιό σας σε ένα Viva Number που παίζει το μήνυμα χωρίς χρέωση "Το κινητό μου άλλαξε, το νέο μου κινητό είναι 69XXXX..." και γλυτώνετε το κόστος εκατοντάδων SMS και τηλεφωνημάτων!

Για να ενεργοποιήσετε την υπηρεσία θα πρέπει να κάνετε είσοδο στο Viva με τον λογαριασμό σας και να μεταβείτε στις ρυθμίσεις των Viva Numbers σας

 
What's Hot?
Viva Mobile Refill
Viva Wallet app - Ανανέωση χρόνου ομιλίας τώρα από το κινητό σου!
Alert