ΣΟΥΠΕΡΝΟΒΑ Online Cinema
Περιγραφή

Ο Σαμ (Colin Firth) και ο Τάσκερ (Stanley Tucci) είναι αγαπημένοι μαζί 20 χρόνια. Όμως πριν 2 χρόνια ο Τάσκερ διαγνώστηκε με άνοια σε πρώιμο στάδιο και η ζωή τους αναγκαστικά αλλάζει. Καθώς η κατάσταση του Τάσκερ επιδεινώνεται, ο Σαμ θέτει τη ζωή του σε αναμονή για να φροντίσει τον αγαπημένο του σύντροφo. Ο κοινός τους χρόνος έχει πια ξεχωριστή βαρύτητα και αποφασίζουν να κάνουν ένα road trip ώστε ο Τάσκερ -όσο ακόμα είναι σε θέση να ταξιδέψει- να ξαναδεί φίλους και συγγενείς και να ξαναβρεθεί στα μέρη που έχει αγαπήσει. Όμως, στην πορεία του ταξιδιού οι ιδέες του καθενός για το μέλλον αρχίζουν να συγκρούονται. Μυστικά αποκαλύπτονται, προσωπικά σχέδια ξετυλίγονται και η αγάπη δοκιμάζεται όσο ποτέ άλλοτε...

Ο βραβευμένος με Όσκαρ COLIN FIRTH πρωταγωνιστεί ως Sam μαζί με τον υποψήφιο για Όσκαρ STANLEY TUCCI ως Tusker. Το ευρύτερο καστ περιλαμβάνει την Pippa Haywood (Green Wing της TV) ως Lilly, τον Peter MacQueen ως Clive και τον James Dreyfus (Notting Hill) ως Tim.

διαβάστε περισσότερα
Διαδικασία παρακολούθησηςτηςταινίας

Μετά την ολοκλήρωση της αγοράς εισιτηρίου / κωδικού για την προβολή της ταινίας, θα μεταφερθείτε στη σελίδα της παραγγελίας σας, όπου θα φαίνεται, όπως παρακάτω, ο κωδικός εισόδου σας.  

Παράλληλα, θα λάβετε email από την Viva Services με θέμα"Viva Παραγγελία Νο ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ", όπου θα βλέπετε επίσης τον κωδικόεισόδου. (Ανδενβρίσκετετο e-mail σταεισερχόμενά σας, παρακαλούμεελέγξτεκαιτουςφακέλουςΑνεπιθύμητα (spam) καιΠροσφορές.

Ο κωδικόςεισόδου σας φαίνεται και στο PDF εισιτήριο σας (κάτω από το barcode του εισιτηρίου), το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε από τη σελίδα παραγγελίας σας.   

Όταν έρθει η ώρα να παρακολουθήσετε την ταινία, κλικάρετε το κουμπί ΔΕΙΤΕ ONLINE που θα βρείτε στη σελίδα προπώλησης, δίπλα από το κουμπί «Κράτηση», της ημέρας που έχετε επιλέξει. Το κουμπί ΔΕΙΤΕ ONLINE μπορείτε να το βρείτε και στη σελίδα της παραγγελίας σας. 

Αφού μεταβείτε στη σελίδα προβολής σας, εισάγετε τον κωδικό σας και παρακολουθείτε την παράσταση. 

Προσοχή! Το video θα είναι διαθέσιμο μόνο για χρήστες εντός Ελλάδας και Κύπρου.

Σημείωση: Με την αγορά οποιουδήποτε εισιτηρίου παρέχεται η δυνατότητα εισόδου στην προβολή με τον μοναδικό κωδικό του εισιτηρίου σας.

Η είσοδος στη σελίδα προβολής της ταινίας μπορεί να πραγματοποιηθεί από την ώρα έναρξης έως 3 ώρες μετά, για την ημέρα της προβολής που έχετε επιλέξει.

Καλή σας διασκέδαση! 

Συντελεστές

Σενάριο – Σκηνοθεσια: HARRY MACQUEEN

Πρωταγωνιστούν: COLIN FIRTH, STANLEY TUCCI

Διαρκεια: 95’

Γλώσσα: Αγγλικά

Media
Διοργανωτής
Η ημερομηνία της εκδήλωσης έχει παρέλθει