Οι Άγνωστοι Αθηναίοι - Online Cinema
Περιγραφή

Η ταινία της Αγγελικής Αντωνίου «Οι Άγνωστοι Αθηναίοι»  παρακολουθεί επί 6 χρόνια τη ζωή των σκύλων στο κέντρο Αθήνας και τη σχέση τους με τους ανθρώπους και τον χώρο γύρω τους. Ένα συγκινητικό ταξίδι στις διαδρομές ανθρώπων και ζώων και ταυτόχρονα ένα ολοζώντανο, απρόβλεπτο πορτραίτο που αποκαλύπτει την καρδιά της αυθεντικής Αθήνας, μιας Αθήνας που συνεχώς παίρνει νέα μορφή.

ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ - ΒΡΑΒΕΙΑ ΙΡΙΣ 2021 της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου

Σημείωμα της σκηνοθέτιδας ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ:

«Πάντα απορούσα πώς τα αδέσποτα σκυλιά επιβιώνουν στο κέντρο μιας τόσο μεγάλης, χαοτικής πόλης όπως η Αθήνα. Μοναδικό φαινόμενο σε σύγκριση με άλλες ευρωπαϊκές πόλεις, όπου δεν υπάρχουν αδέσποτα σκυλιά. Ύστερα από εντατική παρακολούθηση ανακάλυψα τους μυστικούς σωτήρες και ευεργέτες τους, ανθρώπους που ξοδεύουν χρόνο και χρήμα για να τα φροντίσουν. Αυτή η μοναδική, συμβιωτική σχέση κέντρισε το ενδιαφέρον μου. Mέσα από τις σχέσεις ανθρώπων και ζώων, η ταινία σκιαγραφεί ένα συγκινητικό πορτραίτο των αδέσποτων, με σκηνικό την Αθήνα που διαρκώς αλλάζει. Ταυτόχρονα είναι η προσωπική μου κατάθεση αγάπης προς την πόλη που πέρασα τα νιάτα μου και ενηλικιώθηκα.»

διαβάστε περισσότερα
Διαδικασία παρακολούθησηςτηςταινίας

Μετά την ολοκλήρωση της αγοράς εισιτηρίου / κωδικού για την προβολή της ταινίας, θα μεταφερθείτε στη σελίδα της παραγγελίας σας, όπου θα φαίνεται, όπως παρακάτω, ο κωδικός εισόδου σας.  

Παράλληλα, θα λάβετε email από την Viva Services με θέμα"Viva Παραγγελία Νο ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ", όπου θα βλέπετε επίσης τον κωδικόεισόδου. (Ανδενβρίσκετετο e-mail σταεισερχόμενά σας, παρακαλούμεελέγξτεκαιτουςφακέλουςΑνεπιθύμητα (spam) καιΠροσφορές.

Ο κωδικόςεισόδου σας φαίνεται και στο PDF εισιτήριο σας (κάτω από το barcode του εισιτηρίου), το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε από τη σελίδα παραγγελίας σας.   

Όταν έρθει η ώρα να παρακολουθήσετε την ταινία, κλικάρετε το κουμπί ΔΕΙΤΕ ONLINE που θα βρείτε στη σελίδα προπώλησης, δίπλα από το κουμπί «Κράτηση», της ημέρας που έχετε επιλέξει. Το κουμπί ΔΕΙΤΕ ONLINE μπορείτε να το βρείτε και στη σελίδα της παραγγελίας σας. 

Αφού μεταβείτε στη σελίδα προβολής σας, εισάγετε τον κωδικό σας και παρακολουθείτε την παράσταση. 

Προσοχή! Το video θα είναι διαθέσιμο μόνο για χρήστες εντός Ελλάδας και Κύπρου.

Σημείωση: Με την αγορά οποιουδήποτε εισιτηρίου παρέχεται η δυνατότητα εισόδου στην προβολή με τον μοναδικό κωδικό του εισιτηρίου σας.

Η είσοδος στη σελίδα προβολής της ταινίας μπορεί να πραγματοποιηθεί από την ώρα έναρξης έως 3 ώρες μετά, για την ημέρα της προβολής που έχετε επιλέξει.

Καλή σας διασκέδαση! 

Συντελεστές

Σκηνοθεσία - Κινηματογράφηση : Αγγελική Αντωνίου

Παραγωγή: Angeliki Antoniou Filmproduktion (Βερολίνο)

Μοντάζ: Χρόνης Θεοχάρης

Ήχος: Αγγελική Αντωνίου, Κώστας Φυλακτίδης

Μουσική: Σεραφείμ Γιαννακόπουλος

Post Production: Authorwave

Post Production Manager: Πάνος Μπίσδας

Post Production Supervisor: Λίζα Χρυσοχόου

Color Correction: Μάνος Χαμηλάκης

Color Correction Assistant: Μαρία Τζωρτζάτου

Τεχνικός Υπεύθυνος: Παναγιώτης Καραχάλιος

ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΙΤΛΩΝ ΤΕΛΟΥΣ «ATHENS» ΕΙΝΑΙ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ PLANET OF ZEUS

Πρωτότυπος τίτλος: ΟΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ

Είδος: Ντοκιμαντέρ

Έτος: 2020

Χώρα: Ελλάδα, Γερμανία

Γλώσσα: Ελληνικά

Διάρκεια: 76′

Media
Διοργανωτής
Η ημερομηνία της εκδήλωσης έχει παρέλθει