SherryBaby
Περιγραφή

Η ταινία της Laurie Collyer πρόκειται για ένα διαμάντι του ανεξάρτητου Αμερικανικού σινεμά, με μια αξιομνημόνευτη ερμηνεία από τη Maggie Gylenhaal η οποία ήταν υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα για τον ρόλο της.

Τρία χρόνια μετά τη φυλάκισή της για ληστεία και χρήση ναρκωτικών, η Σέρι Σουάνσον είναι ελεύθερη. Υπήρξε πρότυπο κρατούμενης και τα χρόνια που πέρασε στη φυλακή την έχουν αλλάξει ριζικά. Καθαρή πια και νηφάλια, η ατίθαση και αυθόρμητη Σέρι μετά την αποφυλάκισή της, προσπαθεί να ξαναβάλει τη ζωή της σε μια σειρά. Το πρώτο πράγμα που έχει στο μυαλό της είναι να επανακτήσει την επιτήρηση της κόρης της Αλέξις.

Στη διάρκεια της παραμονής της στη φυλακή, τη φροντίδα της μικρής είχαν αναλάβει ο αδελφός της Μπόμπι και η σύζυγός του Λιν. Απροετοίμαστη όμως για τις απαιτήσεις και τις δυσκολίες της ζωής στην οποία επιστρέφει, οι προσπάθειες της Σέρι να παραμείνει μακριά από τις καταχρήσεις, να πιάσει δουλειά και γίνει μια υπεύθυνη μητέρα, έρχονται σε σύγκρουση με τη σκληρή πραγματικότητα. Η αδυναμία της δε να αποδείξει ότι είναι ικανή να φροντίσει την Αλέξις, απειλεί να καταστρέψει την ήδη διαταραγμένη σχέση τους.

Σημείωμα της Laurie Collyer:

"Μια από τις πιο κοντινές μου παιδικές φίλες, φυλακίστηκε τη χρονιά που αποφοίτησα από το κολέγιο. Το SherryBaby βασίστηκε στη δική της ιστορία. Στις τελευταίες τάξεις του σχολείου, ξεφαντώναμε τακτικά μαζί μέχρι το πρωί. Πάντα πίστευα για αυτήν ότι είναι μια κοπέλα που δεν "σηκώνει μύγα στο σπαθί της"!

Οι άνθρωποι όμως σκέφτονται ότι οι ιστορίες της φυλακής και τα ναρκωτικά αφορούν μόνο τον κόσμο που ζει στο περιθώριο. Δεν είναι αλήθεια. Η δική μου γενιά είναι μεταγενέστερη αυτής της δεκαετίας του '60 και έχει κάνει πολλές καταχρήσεις και έχει διασκεδάσει με ακραίους τρόπους. Μερικοί από μας επιβίωσαν και μερικοί όχι. Το SherryBaby είναι μια ταινία για τη φίλη μου και για όλους της γενιάς μου που έχουν περάσει αλώβητοι από αυτές τις καταστάσεις. Το SherryBaby είναι μια ταινία για την ελπίδα."

διαβάστε περισσότερα
Διαδικασία παρακολούθησηςτηςπαράστασης   

Μετά την ολοκλήρωση της αγοράς εισιτηρίου / κωδικού για την προβολή της παράστασης, θα μεταφερθείτε στη σελίδα της παραγγελίας σας, όπου θα φαίνεται, όπως παρακάτω, ο κωδικός εισόδου σας.  

Παράλληλα, θα λάβετε email από την Viva Services με θέμα"Viva Παραγγελία Νο ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ", όπου θα βλέπετε επίσης τον κωδικόεισόδου. (Ανδενβρίσκετετο e-mail σταεισερχόμενά σας, παρακαλούμεελέγξτεκαιτουςφακέλουςΑνεπιθύμητα (spam) καιΠροσφορές.

Ο κωδικόςεισόδου σας φαίνεται και στο PDF εισιτήριο σας (κάτω από το barcode του εισιτηρίου), το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε από τη σελίδα παραγγελίας σας.   

Όταν έρθει η ώρα να παρακολουθήσετε την παράσταση, κλικάρετε το κουμπί ΔΕΙΤΕ ONLINE που θα βρείτε στη σελίδα προπώλησης, δίπλα από το κουμπί «Κράτηση», της ημέρας που έχετε επιλέξει. Το κουμπί ΔΕΙΤΕ ONLINE μπορείτε να το βρείτε και στη σελίδα της παραγγελίας σας. 

Αφού μεταβείτε στη σελίδα προβολής σας, εισάγετε τον κωδικό σας και παρακολουθείτε την παράσταση. 

Προσοχή! Το video θα είναι διαθέσιμο μόνο για χρήστες εντός Ελλάδας και Κύπρου.

Σημείωση: Με την αγορά οποιουδήποτε εισιτηρίου παρέχεται η δυνατότητα εισόδου στην προβολή με τον μοναδικό κωδικό του εισιτηρίου σας.
Ο κωδικός έχει ισχύ 7 ημέρες και η αντίστροφη μέτρηση ξεκινά μετά την πρώτη είσοδο σας.

Καλή σας διασκέδαση! 

Πολιτική αλλαγών και ακυρώσεων εισιτηρίων

Δεν επιτρέπονται οι αλλαγές (σε άλλη ημέρα, ώρα ή θέση).

Δεν επιτρέπονται οι ακυρώσεις.

Ο διοργανωτής αυτής της εκδήλωσης είναι η εταιρεία: STRADA FILMS ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧ. ΕΠΕ
Το Viva.gr αποτελεί μόνο την πλατφόρμα διάθεσης εισιτηρίων της εκδήλωσης. Η πολιτική αλλαγών και ακυρώσεων ορίζεται από τον διοργανωτή.
Για να δείτε πληροφορίες σχετικά με το διοργανωτή πατηστε εδώ

Συντελεστές

Σενάριο : Laurie Collyer

Σκηνοθεσία : Laurie Collyer

Παίζουν : Maggie Gyllenhaal, Michelle Hurst, Sandra Rodriguez

Έτος : 2006

Διάρκεια : 91΄

ΑΚΑ : SherryBaby

Έγχρωμη : Ναι

Χώρα : Η.Π.Α.

Γλώσσα : Αγγλικά

Παραγωγή : Elevation Filmworks

Media
Διοργανωτής

STRADA FILMS ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧ. ΕΠΕ

Διεύθυνση
ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 15
Πόλη
Athens
T.K.
17671
Τηλέφωνο
2109590120
Email
info@stradaent.gr
ΔΟΥ
Α ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
ΑΦΜ
095354082
Εκδηλώσεις
  • SherryBaby - ONLINE