E-Commerce Forum 2020: The way to Excellence
Περιγραφή

DEREE - The American College of Greece
21 & 22 Νοεμβρίου 2013

E-Commerce Forum 2020: The way to Excellence


Τo συνέδριο “E-Commerce Forum 2020: The way to Excellence”, που διοργανώνει η DIRECTION EΚΔΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ Α.Ε σε συνεργασία με το neoecommerce.gr, έχει ως στόχο την ενημέρωση των επιχειρηματιών του ελληνικού εμπορίου για τον τρόπο επίτευξης της αριστείας στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο μέσω της παρουσίασης των βέλτιστων πρακτικών των νέων επιχειρηματικών μοντέλων, αλλά και των τελευταίων εξελίξεων του λεγόμενου «μελλοντικού» εμπορίου. Παράλληλα, θα επιχειρήσει να προσφέρει ερεθίσματα και να προωθήσει την ανταλλαγή ιδεών και απόψεων.

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 21 και 22 Νοεμβρίου 2013 στο DEREE-The American College of Greece (Pierce Theater) στην Αθήνα και απευθύνεται σε αυτούς που ενδιαφέρονται για το ηλεκτρονικό εμπόριο και την καινοτομία, στους επιχειρηματίες από τον χώρο του παραδοσιακού εμπορίου και των επώνυμων προϊόντων. Στο πλαίσιο του, διεθνείς ομιλητές θα παρουσιάσουν στο ελληνικό επιχειρηματικό κοινό τον τρόπο με τον οποίο αυτοί χειρίστηκαν τις προκλήσεις του Ηλεκτρονικού Εμπορίου.

Το πρόγραμμα του συνεδρίου θα καλύψει όλες τις πτυχές του Ηλεκτρονικού Εμπορίου: Από τα Shopping Clubs, το e-Food και τη Μαζική Εξατομίκευση, μέχρι τα Πληροφοριακά Συστήματα του Ηλεκτρονικού Εμπορίου και τη Διεθνοποίηση των Επιχειρήσεων του Ηλεκτρονικού Εμπορίου.

Στις ενότητες του συνεδρίου συμπεριλαμβάνονται εκτός από τις κεντρικές ομιλίες, παρουσιάσεις επιχειρηματιών από τον χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου με θέμα τις εμπειρίες και τις εκτιμήσεις τους για το e-commerce, καθώς ε πίσης και συνεδρίες ερωταπαντήσεων και πάνελ συζητήσεων.

Κατά την διάρκεια των δύο ημερών του συνεδρίου, οι συμμετέχοντες θα γνωρίσουν από κοντά διεθνείς επιχειρήσεις του ηλεκτρονικού εμπορίου από διαφορετικούς κλάδους και με διαφορετικά χαρακτηριστικά, και θα έχουν τόσο την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις όσο και την δυνατότητα να αναπτύξουν συνεργασίες.

Σχετικά με την DIRECTION:

Με παρουσία από το 1993 στον ελληνικό εκδοτικό χώρο, η DIRECTION ΕΚΔΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ Α.Ε. έχει σαν στόχο την ανάδειξη και υποστήριξη διαφορετικών κλάδων της ελληνικής οικονομίας, προσφέροντας καθημερινά έγκυρη, έγκαιρη και ουσιαστική ενημέρωση. Εκδίδει έναν σημαντικό αριθμό επιχειρηματικών εντύπων και newsletters, ενώ διατηρεί έντονη διαδικτυακή παρουσία καλύπτοντας τους τομείς: Marketing, Επικοινωνία & Media, Λιανεμπόριο & Βιομηχανία, Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, Νέες Τεχνολογίες & Τηλεπικοινωνίες, Προσωπική Φροντίδα, Αθλητισμός. Μεταξύ των έντυπων και ηλεκτρονικών τίτλων και διαδικτυακών μέσων της DIRECTION, συγκαταλέγονται ο ετήσιος οδηγός Επικοινωνίας και Marketing ADBOOK, το περιοδικό Επικοινωνίας και Marketing ADBUSINESS, το ημερήσιο ηλεκτρονικό Newsletter BUSINESSTODAY, το περιοδικό RETAILBUSINESS για το Λιανεμπόριο και τη Βιομηχανία, το ημερήσιο ηλεκτρονικό Newsletter RETAILTODAY, το μοναδικό περιοδικό για την ΕΚΕ και την Πράσινη Οικονομία στην Ελλάδα και τον Κόσμο CSR REVIΕW, το εβδομαδιαίο Newsletter για την ΕΚΕ και την Πράσινη Οικονομία στην Ελλάδα και τον Κόσμο CSR WEEK, το μηνιαίο περιοδικό για τις Νέες Τεχνολογίες & τις Τηλεπικοινωνίες COM.BUSINESS, το εβδομαδιαίο Newsletter COM.TODAY. Ακόμη, οι ετήσιες επιχειρηματικές-οικονομικές εκδόσεις «Οι Ισχυροί της Ελληνικής Οικονομίας» και “MED&HEALTH BUSINESS”. Η εταιρεία διοργανώνει με μεγάλη επιτυχία τα τελευταία δώδεκα χρόνια το θεσμό των RETAILBUSINESS AWARDS. Στο portfolio των μέσων της, συγκαταλέγονται επίσης τα portals www.advertising.gr, www.csrnews.gr, www.basketnet.gr. Φέτος η εταιρεία συμπληρώνει τα 20 χρόνια δραστηριοποίησής της.

Σχετικά με το neoecommerce.gr:

To neoecommerce.gr, είναι το κορυφαίο εξειδικευμένο μπλοκ για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο στην ελληνική αγορά. Σε αυτό παρουσιάζονται και αναλύονται τόσο τα διάφορα νέα και καινοτόμα επιχειρηματικά μοντέλα όσο και οι νέες εταιρείες του κλάδου από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Απευθύνεται στους ανθρώπους που θέλουν να γίνουν «οι παίκτες που θα αλλάξουν τους όρους του παιχνιδιού», δηλαδή σε αυτούς που στηριζόμενοι στις επαναστατικές τεχνολογίες θα καταρρίψουν τους παραδοσιακούς κανόνες και θα εισαγάγουν νέα επιχειρηματικά μοντέλα. Απευθύνεται σε αυτούς που αρέσκονται στην καινοτομία και δεν δέχονται περιορισμούς από τα παγιωμένα επιχειρηματικά μοντέλα τα οποία και αμφισβητούν, με το να δημιουργούν νέα, προς όφελος των καταναλωτών.

Για να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του διήμερου Συνεδρίου πατήστε εδώ

Η εγγραφή στο διήμερο Συνέδριο περιλαμβάνει:
• Συμμετοχή στα coffee και τα lunch breaks του Συνεδρίου

Για την εγγραφή σας και την παρακολούθηση των εργασιών του Συνεδρίου απαιτείται η σωστή επιλογή στο πεδίο της κατηγορίας δραστηριότητας της εταιρείας και των σχετικών εκπτώσεων. Κατά την είσοδό σας στο χώρο διεξαγωγής του Συνεδρίου, θα πραγματοποιείται έλεγχος του voucher από την γραμματεία το οποίο θα ανταλλάσσεται με νόμιμο παραστατικό.

Είναι απαραίτητη η εισαγωγή εταιρικού e-mail στο σχετικό πεδίο στην φόρμα εγγραφής του συμμετέχοντα. 

ΑΚΥΡΩΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σε περίπτωση ακύρωσης συμμετοχής, αυτή θα πρέπει να κοινοποιηθεί στην DIRECTION ΕΚΔΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ Α.Ε. εγγράφως από τις 7 Νοεμβρίου 2013 έως και τις 14 Νοεμβρίου 2013, και θα παρακρατηθεί το 30% του κόστους συμμετοχής. Δεν είναι εφικτή καμία επιστροφή χρημάτων για ακυρώσεις συμμετοχής που θα κοινοποιηθούν εγγράφως στην DIRECTION ΕΚΔΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ Α.Ε. μετά την 15η Νοεμβρίου 2013.

 

 

διαβάστε περισσότερα
Συντελεστές

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: DIRECTION και neoecommerce.gr

ΥΠΟ ΤΗΝ AΙΓΙΔΑ: Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων, ΣΕΛΠΕ, GRECA, Ελληνογερμανικό Εμπόριο και Βιομηχανικό Επιμελητήριο (AHK), Ελληνική Εταιρεία Logistics (ΕΕL), Ελληνική Ένωση Πωλήσεων από Απόσταση και Ηλεκτρονικού Εμπορίου (Ε.Π.Α.Μ.) και Σύνδεσμος Εταιριών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδος (ΣΕΚΕΕ)

ΧΟΡΗΓΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ: DEREE-The American College of Greece.

  • Visionary Keynote: THE WORLD IN 2025 – FUTURE OF RETAIL & MULTICHANNEL COMMERCE Nils Müller, CEO Trendone
  • Couch Commerce or Mobile Commerce: Why merchants need to care about smartphones and tablets? Kai-Thomas Krause, Co-Founder & COO CouchCommerce
  • Best Practices in Mass Customization: Chocri - customized chocolate bars Michael Bruck, CEO Chocri
  • It’s Showtime: Live Video Commerce Dr. Oliver Hoffmann, Department Director Auctionata
  • Mass Customization - Creating Customer Value With New Approaches in E-Commerce Dr. Paul Blazek, CEO cyLEDGE Media
  • Δραστηριότητα, Υποδομές και Logistics των Ελληνικών eShops: Έρευνα του ELTRUN και neoecommerce Καθηγητής Γεώργιος Ι. Δουκίδης και Κατερίνα Φραϊδάκη, Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου (ELTRUN), Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
  • “Good Deals” – Lessons Learned within the last 5 years in Western-Europe Jürgen Hofmann, CEO GroupeSales
  • Bepado: The future of E-Commerce Platforms Jesse John Gibson, Manager International Relations Shopware AG
  • “Philips: Direct Online Sales (B2C - B2B) Business now and in the future“ Dennis Jumpertz, Senior Online Store Sales Manager Europe, Philips Consumer Lifestyle
Media
Διοργανωτής
Η ημερομηνία της εκδήλωσης έχει παρέλθει