Η Δολοφονία του Χρύσιππου
Περιγραφή

Online Escape Room.

Μεταφερθείτε στην Αρχαία Ελλάδα το μήνα Ελαφηβολιών του έτους 344 π.Χ. και βοηθήστε τον ερευνητή Τέρπανδρο να εξιχνιάσει τη δολοφονία του Αθηναίου αριστοκράτη Χρύσιππου.

Μπείτε  στο  www.urbangame1.com  για  να  διαλευκάνετε την υπόθεση. 

 
Πληροφορίες.
Ημερομηνίες  και  ώρες  Εισόδου  :  on  demand  στο  διαδικτυακό  τόπο  https://www.urbangame1.com/.

Ηλεκτρονικό Εισιτήριο (e-ticket) : 7,50 ευρώ

Διάρκεια Εισόδου : 344 λεπτά

Διαδικασία  Εισόδου στο  διαδικτυακό  τόπο  :  Προκειμένου ο χρήστης να δύναται να εισέλθει και να πλοηγηθεί στο διαδικτυακό τόπο του online game, θα χρειαστεί να αγοράσει μέσω της Viva ηλεκτρονικό εισιτήριο (e-ticket), στο οποίο αναγράφεται συγκεκριμένος δεκαψήφιος ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ (E-TICKET BARCODE), που εισάγεται στο σχετικό πεδίο στη login-page του παιχνιδιού, και ο οποίος δίδει το δικαίωμα Εισόδου και καθορισμένης χρονικής διάρκειας 344 λεπτών πρόσβασης/παραμονής στο διαδικτυακό τόπο www.urbangame1.com, κατά τα αναφερόμενα στους ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ.

Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να κατανείμει και χρησιμοποιήσει το συνολικό διαθέσιμο χρόνο των 344 λεπτών on demand, εισερχόμενος και παραμένοντας στο διαδικτυακό τόπο του παιχνιδιού για το αντίστοιχο χρονικό διάστημα επιμέρους λεπτών, που αυτός επιθυμεί κάθε φορά, μέχρι να συμπληρωθούν 344 λεπτά συνολικά. Επομένως κάθε φορά που αποχωρείτε από το διαδικτυακό τόπο ο χρόνος σταματάει να τρέχει, και ξαναρχίζει να τρέχει, όταν ξαναμπείτε στο παιχνίδι, κατά τα αναφερόμενα στους ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ. 


Τρόποι Εισόδου : Επί του παρόντος «τη Δολοφονία του Χρύσιππου» μπορείτε να διερευνήσετε οn line μόνο μέσω σταθερού ή φορητού ηλεκτρονικού υπολογιστή (desktop PC / laptop PC). 

Λοιπές Πληροφορίες

https://www.urbangameproject.com/ 

https://www.facebook.com/newurbangame

διαβάστε περισσότερα

Media
Παραγωγή

URBAN GAME PROJECT

Διεύθυνση
ΦΕΙΔΙΟΥ 11
Πόλη
ΑΘΗΝΑ
T.K.
10678
Τηλέφωνο
2114149780
Email
info@ugp.gr
ΔΟΥ
Α’ ΑΘΗΝΩΝ
ΑΦΜ
801191426
Εκδηλώσεις
  • Η Δολοφονία του Χρύσιππου - Διαδικτυακός τόπος www.urbangame1.com
Χρειάζεστε βοήθεια;
Online booking requires cookies.
Please click here to continue.