Η Δολοφονία του Χρύσιππου
Περιγραφή

Διαδραστικό online game

Μεταφερθείτε στην Αρχαία Ελλάδα το μήνα Ελαφηβολιών του έτους 344 π.Χ. και βοηθήστε τον τοπικό άρχοντα Τέρπανδρο να εξιχνιάσει τη δολοφονία του Αθηναίου αριστοκράτη Χρύσιππου.

15 ύποπτοι και σχεδόν όλοι φαίνεται να έχουν κάποιο κίνητρο. Συγκεντρώστε στοιχεία, πληροφορίες, χρήσιμα αντικείμενα και οτιδήποτε άλλο μπορεί να σας βοηθήσει να λύσετε τους γρίφους, για να προχωρήσετε και να καταφέρετε να ανακαλύψετε ποιός κρύβεται πίσω από τη δολοφονία.

Ξεκλειδώστε τα Βίντεο με τις καταθέσεις των υπόπτων, ακούστε προσεκτικά τα ηχητικά αρχεία, και διαβάστε εξονυχιστικά τα κείμενα στους πάπυρους. Παράλληλα ο ερευνητής Τέρπανδρος θα σας παραθέτει τις σκέψεις του και τους προβληματισμούς του, για όσα πρόσωπα έχει ανακρίνει μέχρι εκείνη τη στιγμή και πώς μπορεί αυτά να συνδέονται με τη δολοφονία.

Για να επιλύσετε τους γρίφους δεν χρειάζονται ιστορικές ή άλλες ειδικές γνώσεις, αλλά παρατηρητικότητα, συνδυαστική σκέψη και απόλυτη συγκέντρωση. Σε κάποιους γρίφους για παράδειγμα θα χρειαστεί να μετακινήσετε αντικείμενα, σε άλλους να παρατηρήσετε προσεκτικά τα βίντεο, να αποκρυπτογραφήσετε σύμβολα, κείμενα κλπ. Η λύση μπορεί να προκύπτει και από 2 ή και 3 επιμέρους γρίφους συνδυαστικά. Ακόμα και αν έχετε ήδη λύσει κάποιο γρίφο είναι χρήσιμο να περιηγείστε στην κάθε σελίδα του παιχνιδιού γιατί μπορεί να υπάρχουν στοιχεία, που θα σας χρειαστούν για κάποιον επόμενο. Αν δυσκολεύεστε σε κάποιο σημείο, υπάρχει πάντα η δυνατότητα της βοήθειας. Μόνο που οι βοήθειες είναι μόλις 9 στο σύνολο. Σε κάθε Γρίφο μπορείτε να πάρετε μέχρι 3 βοήθειες από τις οποίες η τελευταία σας δίνει αυτούσια τη λύση για να προχωρήσετε.

Θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για μια νέα πρόκληση, καθώς ίσως να μην έχετε ξανασυναντήσει τη λογική επίλυσης αρκετών από τους γρίφους, που θα βρείτε στην πορεία της έρευνάς σας. Ειδική σημασία έχει επίσης, όχι μόνο να λύσετε τον κάθε αντίστοιχο γρίφο, αλλά και να καταλάβετε τί μπορεί να συνεπάγεται και να υπονοεί για την υπόθεση, που προσπαθείτε να διαλευκάνετε.

Και υπάρχει και κάτι ακόμα που πρέπει να λάβετε υπόψη σας. Ο χρόνος που έχετε για να ανακαλύψετε ποιός κρύβεται πίσω από τη δολοφονία είναι περιορισμένος και μόλις 344 λεπτά.

Θα τα καταφέρετε;

Μπείτε  στο  www.urbangame1.com  για  να  διερευνήσετε  «τη  Δολοφονία  του Χρύσιππου». 
 
Πληροφορίες.
Ημερομηνίες  και  ώρες  Εισόδου  :  on  demand  στο  διαδικτυακό  τόπο  https://www.urbangame1.com/.

Ηλεκτρονικό Εισιτήριο (e-ticket) : 7,50 ευρώ

Διάρκεια Εισόδου : 344 λεπτά

Διαδικασία  Εισόδου στο  διαδικτυακό  τόπο  :  Η  πρόσβαση  στις  αρχικές  υποσελίδες του  online  game  είναι  ανοικτή  στο  κοινό  χωρίς  την  καταβολή  αντιτίμου  εν  είδει  δοκιμής  του παιχνιδιού. Προκειμένου ο χρήστης να δύναται μετά το πέρας αυτών, να συνεχίσει την πλοήγησή του στο  διαδικτυακό  τόπο, θα  χρειαστεί να  αγοράσει  μέσω  της Viva  ηλεκτρονικό εισιτήριο  (e-ticket), στο  οποίο  αναγράφεται  συγκεκριμένος  δεκαψήφιος ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ  ΚΩΔΙΚΟΣ  ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ (E-TICKET  BARCODE),  που  εισάγεται  στο  σχετικό  πεδίο  στη  login-page  του  παιχνιδιού, και  ο οποίος  δίδει  το  δικαίωμα  Εισόδου  και  καθορισμένης  χρονικής  διάρκειας  344  λεπτών πρόσβασης/παραμονής στο διαδικτυακό τόπο www.urbangame1.com, κατά τα αναφερόμενα στους ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ. 

Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να κατανείμει και χρησιμοποιήσει το συνολικό διαθέσιμο χρόνο των 344 λεπτών on demand, εισερχόμενος και παραμένοντας στο διαδικτυακό τόπο του παιχνιδιού για το αντίστοιχο χρονικό διάστημα επιμέρους λεπτών, που αυτός επιθυμεί κάθε φορά, μέχρι να συμπληρωθούν 344 λεπτά συνολικά. Επομένως κάθε φορά που αποχωρείτε από το διαδικτυακό τόπο ο χρόνος σταματάει να τρέχει, και ξαναρχίζει να τρέχει, όταν ξαναμπείτε στο παιχνίδι, κατά τα αναφερόμενα στους ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ. 


Τρόποι Εισόδου : Επί του παρόντος «τη Δολοφονία του Χρύσιππου» μπορείτε να διερευνήσετε οn line μόνο μέσω σταθερού ή φορητού ηλεκτρονικού υπολογιστή (desktop PC / laptop PC). 

Λοιπές Πληροφορίες

https://www.urbangameproject.com/ 

https://www.facebook.com/newurbangame

διαβάστε περισσότερα

Media
Παραγωγή

URBAN GAME PROJECT

Διεύθυνση
ΦΕΙΔΙΟΥ 11
Πόλη
ΑΘΗΝΑ
T.K.
10678
Τηλέφωνο
2114149780
Email
info@ugp.gr
ΔΟΥ
Α’ ΑΘΗΝΩΝ
ΑΦΜ
801191426
Εκδηλώσεις
  • Η Δολοφονία του Χρύσιππου - Διαδικτυακός τόπος www.urbangame1.com
Χρειάζεστε βοήθεια;
Online booking requires cookies.
Please click here to continue.