Η Δολοφονία του Χρύσιππου
Περιγραφή

 «Η Δολοφονία του Χρύσιππου» - Online Escape Room & Detective Movie Game.

A story-driven Online Escape Room & Detective Movie Game  

Filmed with Live Actors and a Voice-Over Cast

 A unique Gameplay experience

Ζήσε on-demand στο PC σου την εμπειρία του πρώτου Ελληνικού Online Escape Room & Detective Movie Game, που απαρτίζεται από Γρίφους, Βίντεο με τις ανακρίσεις των υπόπτων και τα πορίσματα του ερευνητή και Audio Logs με κρίσιμες πληροφορίες για το Story και τους χαρακτήρες. Ξεκλείδωσε την πλοκή της υπόθεσης, που εκτυλίσσεται στην Αρχαία Ελλάδα το μήνα Ελαφηβολιών του έτους 344 π.Χ. και συγκέντρωσε τα Στοιχεία για να εξιχνιάσεις το μυστήριο της Δολοφονίας του Αθηναίου Αριστοκράτη Χρύσιππου. Έχεις 344 λεπτά.

Μάθετε περισσότερα : www.urbangameproject.com

Δείτε το cinematic game trailer : https://www.youtube.com/watch?v=FDx4uNDesIw&feature=emb_logo

Μπείτε  στο  www.urbangame1.com  για  να  διαλευκάνετε την υπόθεση με χρήση e-ticket που μπορείτε να προμηθευτείτε μέσω Viva.

………………………..

 

Περισσότερες Πληροφορίες.

Γενικές Πληροφορίες Παραγωγής : Στις 24 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 17.30 μ.μ., η URBAN GAME PROJECT Ι.Κ.Ε., μια αμιγώς ελληνική εταιρεία, έθεσε για πρώτη φορά σε κυκλοφορία «Τη Δολοφονία του Χρύσιππου». Ένα υβριδικό online escape room & detective movie game, προσβάσιμο on-demand μέσω PC στο www.urbangame1.com, που σε μεταφέρει στην Αρχαία Ελλάδα τη 2η ημέρα του μηνός Ελαφηβολιώνος του έτους 344 π.Χ., με αποστολή σου να βοηθήσεις τον ερευνητή Τέρπανδρο να διαλευκάνει την υπόθεση δολοφονίας του Αθηναίου αριστοκράτη Χρύσιππου.

Μπορείτε να δείτε το cinematic game trailer στον παραπάνω σύνδεσμο καθώς και στην ενότητα «Media».

Το cast περιλαμβάνει 17 ανερχόμενους νέους ηθοποιούς, μεταξύ των οποίων, η Αντριάνα Ανδρεόβιτς στο ρόλο της «Υπέρειας», η Ελένη Ανδρικοπούλου στο ρόλο της «Διοφάνης», ο Κώστας Κουτρουμπής στο ρόλο του «Φιντία», ο Αντώνης Κυριακάκης στο ρόλο του «Νισαίου», ο Στέλιος Παυλόπουλος στο ρόλο του «Πενθέα», ο Ηλίας Καρακωνσταντάκης στο ρόλο του «Σάτνιου», η Χριστίνα Ντέμου στο ρόλο της «Ηπιόνης» και ο Γιώργος Ζυγούρης στο ρόλο και στο voice-over του «Τέρπανδρου».

Αναφορικά με το gameplay, εισερχόμενοι στο διαδικτυακό τόπο www.urbangame1.com, θα κληθείτε να ξεκλειδώσετε σταδιακά την Ιστορία, που διαδραματίζεται, σαν να παρακολουθείτε σε κομμάτια μία Ταινία Μυστηρίου με τις καταθέσεις των υπόπτων προσώπων και τα πορίσματα του ερευνητή, και να ακούτε ένα Αudiobook με τις πληροφορίες καίριας σημασίας. Για να το επιτυγχάνετε αυτό και να προχωράτε στα επόμενα Βήματα της έρευνάς σας, θα πρέπει παράλληλα να επιλύετε Γρίφους, το περιεχόμενο και οι λύσεις των οποίων συνδέονται αναπόσπαστα με το ίδιο το Σενάριο και σας δίνουν απαραίτητα Στοιχεία για την επίλυση της υπόθεσης.

Ημερομηνίες  και  ώρες  Εισόδου  :  on-demand  στο  διαδικτυακό  τόπο  www.urbangame1.com.

Ηλεκτρονικό Εισιτήριο (e-ticket) : 7,50 ευρώ

Διάρκεια Εισόδου : 344 λεπτά

Διαδικασία  Εισόδου στο  διαδικτυακό  τόπο  :  Προκειμένου ο χρήστης να δύναται να εισέλθει και να πλοηγηθεί στο διαδικτυακό τόπο του online escape room & detective movie game, θα χρειαστεί να αγοράσει μέσω της Viva ηλεκτρονικό εισιτήριο (e-ticket), στο οποίο αναγράφεται συγκεκριμένος δεκαψήφιος ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ (E-TICKET BARCODE), που εισάγεται στο σχετικό πεδίο στη login-page του παιχνιδιού, και ο οποίος δίδει το δικαίωμα Εισόδου και καθορισμένης χρονικής διάρκειας 344 λεπτών πρόσβασης/παραμονής στο διαδικτυακό τόπο www.urbangame1.com, κατά τα αναφερόμενα στους ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ. Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να κατανείμει και χρησιμοποιήσει το συνολικό διαθέσιμο χρόνο των 344 λεπτών on demand, εισερχόμενος και παραμένοντας στο διαδικτυακό τόπο του παιχνιδιού για το αντίστοιχο χρονικό διάστημα επιμέρους λεπτών, που αυτός επιθυμεί κάθε φορά, μέχρι να συμπληρωθούν 344 λεπτά συνολικά. Επομένως κάθε φορά που αποχωρείτε από το διαδικτυακό τόπο ο χρόνος σταματάει να τρέχει, και ξαναρχίζει να τρέχει, όταν ξαναμπείτε στο παιχνίδι, κατά τα αναφερόμενα στους ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ. 

Τρόποι Εισόδου : Επί του παρόντος «Τη Δολοφονία του Χρύσιππου» μπορείτε να διερευνήσετε οnline μόνο μέσω σταθερού ή φορητού ηλεκτρονικού υπολογιστή (desktop PC / laptop PC). 

 

Λοιπές Πληροφορίες : 

https://www.urbangameproject.com/ 

https://www.facebook.com/newurbangame

 

# η δολοφονια του χρυσιππου # 2/ελαφηβολιωνος 344 π.Χ. # www.urbangame1.com # online escape room on-demand  # hybrid escape room accessible online σε ολες τις πολεις : # online escape room αττικη (αθηνα/πειραιας/νεα σμυρνη/γλυφαδα/αγιος δημητριος/δαφνη/αιγαλεω/περιστερι/νεα ιωνια/αγια παρασκευη/χαλανδρι/βριλησσια/μαρουσι/κηφισια) # online escape room θεσσαλονικη # online escape room πατρα # online escape room καλαματα # online escape room τριπολη # online escape room κορινθος # online escape room λαμια # online escape room βολος # online escape room λαρισα # online escape room ιωαννινα # online escape room αγρινιο # online escape room μεσολογγι # online escape room τρικαλα # online escape room καρδιτσα # online escape room χαλκιδα # online escape room θηβα # online escape room κομοτηνη # online escape room καβαλα # online escape room σερρες # online escape room κοζανη # online escape room κατερινη # online escape room αλεξανδρουπολη  # online escape room δραμα # online escape room ξανθη # online escape room βεροια # online escape room κιλκις # online escape room κρητη # online escape room κως # online escape room ροδος # online escape room κερκυρα # online escape room μυτιληνη # online escape room χιος # online escape room κυπρος # the only escape room accessible online στους απανταχου ελληνες σε ολο τον κοσμο on-demand # λυσε τους γριφους # συγκεντρωσε τα στοιχεια # εξιχνιασε τη δολοφονια # www.urbangameproject.com

 

                                                                           escape room

 

διαβάστε περισσότερα

Πολιτική αλλαγών και ακυρώσεων εισιτηρίων

Δεν επιτρέπονται οι αλλαγές (σε άλλη ημέρα, ώρα ή θέση).

Δεν επιτρέπονται οι ακυρώσεις.

Ο διοργανωτής αυτής της εκδήλωσης είναι η εταιρεία: URBAN GAME PROJECT
Το Viva.gr αποτελεί μόνο την πλατφόρμα διάθεσης εισιτηρίων της εκδήλωσης. Η πολιτική αλλαγών και ακυρώσεων ορίζεται από τον διοργανωτή.
Για να δείτε πληροφορίες σχετικά με το διοργανωτή πατηστε εδώ

Media
Διοργανωτής

URBAN GAME PROJECT

Διεύθυνση
ΦΕΙΔΙΟΥ 11
Πόλη
ΑΘΗΝΑ
T.K.
10678
Τηλέφωνο
2114149780
Email
info@ugp.gr
ΔΟΥ
Α’ ΑΘΗΝΩΝ
ΑΦΜ
801191426
Εκδηλώσεις
  • Η Δολοφονία του Χρύσιππου - Διαδικτυακός τόπος www.urbangame1.com