23η Συνάντηση Νέων Άρδας 2017
Περιγραφή

                   «23η Συνάντηση Νέων - Άρδας 2017», 26 – 30 Ιουλίου 2017

                 Καστανιές Ορεστιάδας Έβρου

 

            Στη γραμμή της ελληνοτουρκικής Μεθορίου, στην τοποθεσία Καστανιές και δίπλα στις όχθες του ποταμού Άρδα, πραγματοποιούνται κάθε καλοκαίρι ανελλιπώς, από το 1995, νεανικές πολιτιστικές εκδηλώσεις διαβαλκανικού χαρακτήρα με την επωνυμία «Συνάντηση Νέων - Άρδας». Οι εκδηλώσεις αυτές,  οι οποίες έχουν εξελιχθεί σε πολιτιστικό θεσμό με πανελλήνια,  διαβαλκανική και διεθνή απήχηση, περιλαμβάνουν δραστηριότητες ενός ευρέως πολιτιστικού φάσματος.

            Εκτός από τις μουσικές συναυλίες με μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής, πραγματοποιούνται πολλαπλές παράλληλες εκδηλώσεις όπως προβολές, παρουσιάσεις από οργανώσεις, εκθέσεις, καθώς επίσης αθλητικά events, θεατρικές παραστάσεις, λειτουργία ραδιοφωνικού σταθμού, εθελοντικές δράσεις, τοπική παράδοση, οικοτουριστικές περιηγήσεις και πολλές άλλες δραστηριότητες.

Πως θα πάτε:

Με αυτοκίνητο: Στο χώρο του φεστιβάλ μπορείτε να φτάσετε μέσω της Εγνατίας οδού (Ε85). Ακολουθείτε τον κόμβο Καστανεών ο οποίος βρίσκεται 17 χιλιόμετρα βόρεια της Ορεστιάδας. Οι Καστανιές απέχουν ένα χιλιόμετρο από τον κόμβο της εθνικής οδού. Από την κεντρική πλατεία του χωριού στρίβοντας αριστερά και σε απόσταση 500 μέτρων συναντάτε τον ποταμό Άρδα και το χώρο των εκδηλώσεων. Χιλιομετρικές αποστάσεις • Χώρος εκδηλώσεων – Καστανιές: 500 μ. • Καστανιές – Ορεστιάδα: 17 χλμ • Καστανιές – Αλεξανδρούπολη: 135 χλμ. • Καστανιές – Θεσσαλονίκη: 430 χλμ • Καστανιές – Τουρκία (Τελωνείο): 500 μ. • Καστανιές – Βουλγαρία (Τελωνείο): 28 χλμ.

Με λεωφορείο: Υπεραστικά δρομολόγια του Κ.Τ.Ε.Λ. Έβρου εκτελούνται ανά τακτά χρονικά διαστήματα από Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Καβάλα, Ξάνθη, Κομοτηνή, Αλεξανδρούπολη, Σουφλί, Διδυμότειχο, Ορεστιάδα. Όλα τα λεωφορεία έχουν τελικό προορισμό την πόλη της Ορεστιάδας όπου εκεί υπάρχει ανταπόκριση δρομολογίων μέχρι τις Καστανιές. Η τελευταία στάση εντός του χωριού απέχει 300 μέτρα από την κεντρική πύλη. Κατά τη διάρκεια του πενθημέρου πραγματοποιούνται εντατικά δρομολόγια από τις πρώτες πρωινές ώρες μέχρι αργά το βράδυ.

Με αεροπλάνο: Το πλησιέστερο αεροδρόμιο βρίσκεται στην Αλεξανδρούπολη και ονομάζεται “Δημόκριτος”. Η Olympic Airways και η Aegean Airlines πραγματοποιούν πτήσεις καθημερινώς. O επισκέπτης μετά το αεροπορικό ταξίδι μπορεί να επιβιβαστεί σε λεωφορείο του Κ.Τ.Ε.Λ. με προορισμό την Ορεστιάδα.

Μουσικό Πρόγραμμα:
26 Ιουλίου: Νικηφόρος, Στέλιος Ρόκκος
27 Ιουλίου: Βαγγέλης Κακουριώτης, ΟΝΙRAMA, Timbre n' Timbres
28 Ιουλίου: INK, Φίλιππος Πλιάτσικας, Ματούλα Ζαμάνη,
29 Ιουλίου: Ελένη Φουρέϊρα, ΝΙΝΟ μαζί του η Ελευθερία Ελευθερίου, Ζαφείρης Πασιαλής
30 Ιουλίου: Τάμτα, Γιώργος Μαζωνάκης

Εισιτήρια Φεστιβάλ
Ανά ημέρα
Ημέρας: 10€
Παιδικό 6-12 ετών: 5€
Ανέργων: 5€ (με προσκόμιση πρόσφατης βεβαίωσης εκτυπωμένης από τον ΟΑΕΔ).

Για το πενταήμερο
Λουράκι Διαρκείας: 25€
Λουράκι Διαρκείας Κατασκηνωτών: 30€
Δωρεάν για νήπια
Δωρεάν για ΑΜΕΑ με την προσκόμιση πάσο που να αναγράφεται η αναπηρία. Σε μη αυτοεξυπηρετούμενα άτομα ο ένας συνοδός θα πληρώνει μισό εισιτήριο στα εισιτήρια ημέρας.


Περισσότερες πληροφορίες στον σύνδεσμο: http://ardasfestival.gr/


διαβάστε περισσότερα
  • Ο χώρος είναι προσβάσιμος από ΑΜΕΑ Θέσεις
    ΑΜΕΑ
  • Τρόποι
    πρόσβασης Ι.Χ., ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ, ΠΟΔΗΛΑΤΟ
  • Ο χώρος διαθέτει parking Parking
Παραγωγή

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥ

Διεύθυνση
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ
Πόλη
ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ
T.K.
68200
Τηλέφωνο
-
Email
dkepao@orestiada.gr
ΔΟΥ
ΟΡΕΣΤΕΙΑΔΑΣ
ΑΦΜ
998583314
Εκδηλώσεις
  • 23η Συνάντηση Νέων Άρδας 2017(5daysTicket) - Καστανιές Έβρου

Μην ξεχνάς...

Δικαιούσαι 5€ επιστροφή για κάθε αγορά εισιτηρίων ίσης ή μεγαλύτερης αξίας των €15 με χρήση Mastercard®
Online booking requires cookies.
Please click here to continue.