Το χωριό του Αϊ Βασίλη
Περιγραφή

Ο Άι Βασίλης έρχεται φέτος στα

    Γιάννενα με δώρα και εκπλήξεις!

 

Κάτι… μαγικό συμβαίνει αυτή την περίοδο εκεί ψηλά, στον λόφο του Φρόντζου, δίπλα και πάνω από το Θέατρο της Εταιρείας Ηπειρωτικών Μελετών. Η έκταση που κάποτε φιλοξένησε τον περίφημο  ζωολογικό κήπο του πρώην Δημάρχου και ιδρυτή της Ε.Η.Μ., μεταμορφώνεται σιγά – σιγά σε κάτι εντελώς διαφορετικό. Σ’ ένα μοναδικό στο είδος του Ψυχαγωγικό Πάρκο και σ’ ένα γιορτινό χωριό, το Χωριό του Άι Βασίλη, που έρχεται για να δώσει στα φετινά Χριστούγεννα μία νότα πιο χαρούμενη και διασκεδαστική και να προσφέρει την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους Γιαννιώτες και επισκέπτες να ταξιδέψουν σε κόσμους παραμυθένιους και να βιώσουν τη ζεστασιά και το όμορφο κλίμα των εορτών!

Η έκταση του Ψυχαγωγικού Πάρκου Φρόντζου έχει καθαριστεί, οι χώροι του διαμορφώνονται, χαράσσονται μονοπάτια, κτίρια ανακαινίζονται, ενώ στα σκαριά βρίσκεται ήδη και το Χωριό του Άι Βασίλη. Τα ξύλινα σπιτάκια του παίρνουν σιγά – σιγά τη θέση τους σ’ αυτό, η αίθουσα που θα φιλοξενήσει δραστηριότητες για παιδιά (αφήγηση παραμυθιών, face painting, δημιουργική απασχόληση κλπ.) ετοιμάζεται, το ίδιο και το εντυπωσιακό δενδρόσπιτο του αγαπημένου Αγίου μικρών και μεγάλων! Σ’ αυτό θα… σκαρφαλώνουν όσοι θα θέλουν να τον συναντήσουν από κοντά και να φωτογραφηθούν μαζί του!

Το Χωριό του Άι Βασίλη θα περιλαμβάνει πολλές ακόμα δράσεις όπως Ταχυδρομείο για να στέλνουν τα παιδιά γράμματα στον Άγιο, ένα Μουσείο του κακάο, ενώ θα φιλοξενήσει θεατρικές παραστάσεις με πρωταγωνιστές ξωτικά, πιτζαμοήρωες αλλά και τη δημοφιλή πριγκίπισσα του πάγου Frozen, συναυλίες, επιδείξεις Zumba, αλλά και βόλτες με άλογα μέσα στο δάσος! Δεν είναι όμως μόνο αυτά. Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων θα εμπλουτιστεί το επόμενο διάστημα με πολλές ακόμα εκπλήξεις!

 

Αυτά τα Χριστούγεννα ο Άη Βασίλης έρχεται στα Γιάννενα και θα στήσει το χωριό του στο Ψυχαγωγικό Πάρκο Φρόντζου. Ετοιμαστείτε!!!

 

Το 1/3 των εσόδων της εισόδου (χωρίς το ΦΠΑ) θα διατεθεί στο Χαμόγελο του Παιδιού και το 1 /3των εσόδων της εισόδου (χωρίς το ΦΠΑ) θα διατεθεί στην Κιβωτό του Κόσμου 

Είσοδος: 1€

 

Η είσοδος στο «Χωριό του Άι Βασίλη» θα κοστίζει μόλις ένα ευρώ. Το ένα τρίτο των εσόδων της εισόδου (χωρίς το ΦΠΑ) θα διατεθεί στο Χαμόγελο του Παιδιού και το ένα τρίτο των εσόδων της εισόδου (χωρίς το ΦΠΑ) θα διατεθεί στην Κιβωτό του Κόσμου 

 

διαβάστε περισσότερα

Media
Παραγωγή

Κινηση και Πολιτισμος Ι.Κ.Ε.

Διεύθυνση
Κατσαρη 11
Πόλη
Ιωάννινα
T.K.
-
Τηλέφωνο
6947529992
Email
kinisipolitismos@gmail.com
ΔΟΥ
Δου Ιωαννίνων
ΑΦΜ
800712736
Εκδηλώσεις
  • Το Χωριό του Άι Βασίλη - Ψυχαγωγικό Πάρκο Φρόντζου
Online booking requires cookies.
Please click here to continue.