AFW Athens Flying Week 2016
Περιγραφή

Τανάγρα 17 & 18 Σεπτεμβρίου 2016


Το μεγαλύτερο αεροπoρικό Show της Ελλάδας, το 5ο Athens Flying Week, επανέρχεται τον Σεπτέμβριο, πιο δυναμικό από ποτέ!

Το Athens Flying Week ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ και ΑΠΟΓΕΙΩΝΕΤΑΙ για την ΤΑΝΑΓΡΑ, δίνοντας επιτέλους τη δυνατότητα στους θεατές να ζήσουν από κοντά τις απογειώσεις και προσγειώσεις των αγαπημένων τζετ σε απόσταση αναπνοής, να φωτογραφηθούν δίπλα στα αεροσκάφη της μεγαλύτερης στατικής έκθεσης των τελευταίων χρόνων και να ζήσουν μοναδικές στιγμές και εμπειρίες με τους παγκοσμίου φήμης πιλότους, αλλά και με τους πιλότους των μαχητικών τζετ στο μεγαλύτερο airshow της Νοτιοανατολικής Ευρώπης!!!

Στο φετινό AFW, για πρώτη φορά και μόνο για τους φίλους της AFW, η Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία (ΕΑΒ) ανοίγει τις πύλες της και μας αφήνει να περιηγηθούμε στο άγνωστο μέχρι τώρα κόσμο των μαχητικών αεροσκαφών.

Επίσης, θα παρέχονται πληροφορίες για κάθε τύπου αεροπορική εκπαίδευση απο τις Αερολέσχες, την Ελληνική Αεραθλητική Ομοσπονδία (ΕΛΑΟ) και άλλες αρμόδιες σχολές. Ταυτόχρονα, θα πραγματοποιούνται επιδείξεις αερομοντελιστών, πολλά πρωτότυπα happenings, θα υπάρχει εμπορική έκθεση, πολλοί χώροι εστίασης, ευρύχωρα bar και όπως πάντα, ο υποδειγματικός μας παιδότοπος για τους μικρούς μας φίλους!

Το airshow με τους πάνω από 200.000 πιστούς θαυμαστές από όλο τον κόσμο, θα διοργανωθεί στην Αεροπορική Βάση Τανάγρας, 17-18 Σεπτεμβρίου 2016.

ΟΙ ΖΩΝΕΣ ΤΟΥ EVENT

 


PUBLIC AREA/ ZONE A


Στους χώρους του αεροδρομίου της Τανάγρας, διαμορφώσαμε για εσάς ένα μεγάλο μέρος του ώστε να εξυπηρετήσει όλες τις ανάγκες σας κατά τη διάρκεια της επίσκεψή σας, με σκοπό να μπορέσετε να απολαύσετε ένα διήμερο εντυπωσιακό airshow!

Με το παραπάνω εισιτήριο, θα έχετε πρόσβαση:
• Στο static display
• Στους χώρους της ΕΑΒ
• Στο χώρο εκθεμάτων
• Στα καταστήματα
• Στα υπαίθρια εστιατόρια και bar
• Στις WC (θα υπάρχουν ειδικές και για ΑμεΑ)
• Στους χώρους των χορηγών, ώστε να ενημερωθείτε για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους
• Στον ειδικά διαμορφωμένο παιδότοπο

Σάββατο, 17/09/2016

Γενικής Εισόδου:10€ ανά εισιτήριο & 5€ για παιδιά από 3-12 ετών, ΔΩΡΕΑΝ για παιδιά από 0-3 ετών

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ έως 20 ΙΟΥΛΙΟΥ: 8€ ανά εισιτήριο, 4€ για παιδιά από 3-12 ετών, ΔΩΡΕΑΝ για παιδιά από 0-3 ετών

Κυριακή, 18/09/2016
Γενικής Εισόδου:12€ ανά εισιτήριο ενηλίκου, 6€ για παιδιά από 3-12 ετών, ΔΩΡΕΑΝ για παιδιά από 0-3 ετών

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ έως 20 ΙΟΥΛΙΟΥ: 10€ ανά εισιτήριο, 5€ για παιδιά από 3-12 ετών, ΔΩΡΕΑΝ για παιδιά από 0-3 ετών

Και για τις 2 ημέρες θα ισχύσουν ομαδικά εισιτήρια, όπου στα δέκα (10) εισιτήρια δύο (2) θα δίνονται δωρεάν για συλλόγους, σχολές και ομάδες με την προϋπόθεση ότι η άφιξη στην Αεροπορική βάση της Τανάγρας θα γίνεται ταυτόχρονα και με το ίδιο όχημα. 


SEAT & SHADOW VIP / ZONE B – Β1


Προλάβετε να κλείσετε τα εισιτήριά σας στον αγαπημένο σας χώρο!
Ύστερα από την μεγάλη περσινή του επιτυχία και μετά από δικής σας ζήτηση, σας παρέχουμε και φέτος το Seat&Shadow!!
Eιδικά διαμορφωμένος χώρος, στεγασμένος κάτω από τέντα, με σκοπό να απολαύσετε ξεκούραστα το μοναδικό θέαμα. Η περιοχή αυτή, σε όλη της την ανάπτυξη θα έχει τραπέζια και καρέκλες χωρισμένα σε δύο ζώνες, ώστε αναπαυτικά να μυηθείτε στα μυστικά της διοργάνωσης.

Με το εισιτήριό σας, θα μπορείτε να εξέρχεστε και να εισέρχεστε στο χώρο του Seat&Shadow ανά πάσα στιγμή, ώστε να μπορείτε να έχετε πρόσβαση και:

• Στο static display
• Στους χώρους της ΕΑΒ
• Στο χώρο εκθεμάτων
• Στα καταστήματα
• Στα υπαίθρια εστιατόρια και bar
• Στις WC (θα υπάρχουν ειδικές και για ΑμεΑ)
• Στους χώρους των χορηγών, ώστε να ενημερωθείτε για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους
• Στον ειδικά διαμορφωμένο παιδότοπο

Ενώ θα υπάρχει πλήρης οπτική πρόσβαση στις γιγαντο-οθόνες που θα έχουν στηθεί σε διάφορα σημεία του αεροδρομίου!
Σε αριθμημένη θέση τραπεζιού στο χώρο Seat&Shadow, Σάββατο & Κυριακή, 17 & 18/09/2016

Κόστος αγοράς εισιτηρίου ανά ημέρα: 30€ ανά εισιτήριο αριθμημένης θέσης ενηλίκου, 15€ για παιδιά από 3-12 ετών, ΔΩΡΕΑΝ για παιδιά από 0-3 ετών

Οι θέσεις δεν δίνονται διαδοχικά και στη περίπτωση που επιθυμείτε την αλλαγή τους, μετά την έκδοση των εισιτηρίων, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών της VIVA για την αλλαγή τους.

 


GRANDSTAND - SPOTTERS AREA VIP / ZONE C


Το full πακέτο της Athens Flying Week για τους aviation spotters φίλους μας!

Για πρώτη φορά, επειδή εσείς μας το ζητήσατε!
Εισιτήριο ειδικά διαμορφωμένο για όλους τους aviation spotters, που θέλουν να ζήσουν όλη την εμπειρία του airshow!

Το ειδικό εισιτήριο σας εξασφαλίζει μοναδικά προνόμια και πρόσβαση στα παρασκήνια της διοργάνωσης, εκεί που κανείς δεν έχει βρεθεί πέρα από τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής.

Με την αγορά του ειδικού εισιτηρίου καλέστε στο 6948052309 για να ενημερωθείτε για την διαδικασία που απαιτείτε για να παραλάβετε την διαπίστευση σας, η οποία θα είναι εκείνη που θα σας δώσει πρόσβαση σε όλα τα παρακάτω:
Κόστος αγοράς εισιτηρίου:
Μονοήμερο 40€
6ήμερο 150€

Ζήστε το event από την πρώτη γραμμή και δείτε πρώτοι ότι συμβαίνει! Με την αγορά του ειδικού εισιτηρίου θα παραλάβετε την διαπίστευση σας, η οποία θα είναι εκείνη που θα σας δώσει πρόσβαση σε όλα τα παρακάτω:
- υπερυψωμένη κερκίδα: Σάββατο 17/09 & Κυριακή 18/09 σε ειδική διαμορφωμένη υπερυψωμένη κερκίδα (τύπου γηπέδου) που σας εξασφαλίζει την ιδανική θέση για μοναδικές φωτογραφίες
- αφίξεις όλων των αεροσκαφών: Τετάρτη 14/09 & Πέμπτη 15/09 σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο κοντά στο διάδρομο προσγείωσης/απογείωσης
- δοκιμές: Παρασκευή 16/09
- αναχωρήσεις των αεροσκαφών: Δευτέρα 19/09 σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο κοντά στο διάδρομο προσγείωσης/απογείωσης

Κόστος αγοράς εισιτηρίου: 150€ ανά εισιτήριο αριθμημένης θέσης
ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ έως 20 ΙΟΥΛΙΟΥ: 120€ ανά εισιτήριο αριθμημένης θέσης

 


VIP AREA / ZONE D


Χώρος ειδικά διαμορφωμένος για όλους εσάς που θέλετε να κάνετε την εμπειρία της παρακολούθησης του Athens Flying Week, αξέχαστη!!
Ειδικά διαμορφωμένος και ανεπτυγμένος μπροστά στα κάγκελα του διαδρόμου, ώστε να προσφέρει την απόλυτη οπτική πρόσβαση στο θέαμα!

Επιπλέον, επωφεληθείτε από την VIP εξυπηρέτηση που σας παρέχει τα παρακάτω:
- Γρήγορη πρόσβαση στο χώρο του event από ξεχωριστή πύλη εισόδου
- VIP Parking ακριβώς πίσω από το VIP Lounge

Μέσα από το πλάνο του χώρου μπορείτε να επιλέξετε τους 8θέσιους καναπέδες της πρώτης σειράς, είτε οποιαδήποτε θέση ή θέσεις από τα τραπέζια των πίσω σειρών! Στο χώρο θα υπάρχουν σε διάφορα σημεία για την εξυπηρέτησή σας (όπως φαίνεται και στην κάτοψη):

• Bar που θα σας προσφέρουν καφέ φίλτρου, νερό και αναψυκτικά
• WC και για ΑμεΑ
• Προσωπικό που θα δέχεται τις παραγγελίες σας από συγκεκριμένο à la carte μενού σε περίπτωση που θέλετε να γευματίσετε

Στο γενικότερο χώρο της VIP AREA έχει προβλεφθεί και η δημιουργία ενός ανοιχτού χώρου με τραπέζια και καρέκλες, με ειδική σκίαση από ομπρέλες, σε περίπτωση που θέλετε να είστε σε απόσταση αναπνοής από τα δρώμενα!

Επιπλέον, η ειδική σήμανση στο εισιτήριό σας θα σας δίνει τη δυνατότητα να εξέρχεστε και να εισέρχεστε στο χώρο οποιαδήποτε στιγμή, ώστε να μπορείτε άνετα να έχετε πρόσβαση σε όλους τους χώρους της Athens Flying Week (static display, χώρους της ΕΑΒ, καταστήματα, παιδότοπο)

Επιπλέον, για εσάς που θέλετε να συνδυάσετε δουλειά και διασκέδαση με Β2Β συναντήσεις, υπάρχουν και διατίθενται προς ενοικίαση μετά από συνεννόηση με την Οργανωτική Επιτροπή του AthensFlyingWeek, ειδικοί χώροι -PrivateEventsAreas-. Οι χώροι αυτοί μπορούν να διαμορφωθούν και να διακοσμηθούν αναλόγως με τις προτιμήσεις και τις ανάγκες των συναντήσεων σας. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τη γραμματεία της Επιτροπής στο email: afw@athensflyingweek.gr

Κόστος αγοράς εισιτηρίου ανά ημέρα για τη VIP Area Σάββατο & Κυριακή, 17 & 18/09/2016:
8θέσιοι καναπέδες – 1η σειρά: 1.000€ / σετ (πωλούνται μόνο ως σετ)
Τραπέζια: 50€ ανά αριθμημένη θέση σε αντίστοιχο τραπέζι, 25€ για παιδιά από 3-12 ετών, ΔΩΡΕΑΝ για παιδιά από 0-3 ετών
Σημείωση
Παρακαλώ να επικοινωνήσετε με την παραγωγή για την αποστολή των 8 προσκλήσεων που είναι απαραίτητες για την είσοδό σας σε περίπτωση αγοράς εισιτηρίου οκταθέσιου καναπέ (1000€).

Πληροφορίες δρομολογίων

Κλείστε τώρα τα εισιτήριά σας για το @Athens Flying Week μαζί με εισιτήριο πούλμαν για τη μεταφορά σας προς και από την Αεροπορική Βάση της Τανάγρας, μόνο με 10€ επιπλέον του εισιτηρίου σας.

Πιο αναλυτικά για το Σάββατο 17 & για την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016:
α) από το Σταθμό Μετρό «Δουκίσσης Πλακεντίας» για το AFW στην Αεροπορική Βάση της Τανάγρας από τις 08:00 έως τις 14:00 με αναχωρήσεις κάθε ώρα
β) από το AFW στην Αεροπορική Βάση της Τανάγρας για το Σταθμό Μετρό «Δουκίσσης Πλακεντίας» από τις 14:30 έως τις 20:30 με αναχωρήσεις κάθε ώρα

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να κλείσετε τα εισιτήρια σας με μεταφορά μέσω του viva.gr και στη συνέχεια να επικοινωνήσετε με το Athens Flying Week στο τηλέφωνο 6944500921 για να δηλώσετε την ώρα άφιξης και αναχώρησης ώστε να εξασφαλίσετε την θέση σας στο πούλμαν.

διαβάστε περισσότερα
Media
Διοργανωτής
Η ημερομηνία της εκδήλωσης έχει παρέλθει