Gimme Shelter Film Festival
Περιγραφή

Το Gimme Shelter Film Festival έρχεται τον Ιούνιο στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων!

Ήρθε η ώρα να χαμογελάσουμε ξανά!

Το Gimme Shelter Film Festival έρχεται στη μεγάλη σκηνή της Τεχνόπολης, για 3 μαγικές βραδιές γεμάτες κινηματογράφο και μουσική!

 

Gimme Shelter Film Festival

Technopolis Edition

 

Παρασκευή 11, Σάββατο 12 & Κυριακή 13 Ιουνίου 2021

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

(Κεντρική Αυλή)

 

Το Gimme Shelter έρχεται στην Τεχνόπολη, για την απόλυτη καλοκαιρινή μουσική / κινηματογραφική εμπειρία, κάτω από τα αστέρια!

Το Gimme Shelter έρχεται στην Τεχνόπολη, με μοναδικές πρεμιέρες, απίστευτα live, ξεχωριστούς καλεσμένους και πολλές εκπλήξεις!

Από τις 11 ως τις 13 Ιουνίου θα ξαναβρούμε το χαμένο μας vibe, θα διασκεδάσουμε και θα μαγευτούμε, στο καλύτερο GSFF που έγινε ποτέ!

Αναλυτικά το πρόγραμμα του τριημέρου:

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11 ΙΟΥΝΙΟΥ

20:15   Live on stage: Remember Lizzy                   

21:10   Q&A

Συμμετέχουν:

 • Xάκος Περβανίδης. Aρχισυντάκτης Metal Hammer | Παρουσιαστής TV WAR
 • Xάρης Συμβουλίδης. Mουσικοκριτικός | Ραδιοφωνικός Παραγωγός
 • Σάκης Φράγκος. Αρχισυντάκτης RockHard | Ραδιοφ. Παραγωγός

Συντονίζει ο Δημήτρης Παπανδρέου   

21:45   Πρώτη Πανελλήνια Προβολή.

Phil Lynott: Songs For While I’m away (112’)

H ταινία αφηγείται την ιστορία ενός αγοριού που γεννήθηκε στην Αγγλία και ανδρώθηκε στο εργατικό Δουβλίνο των 50’s, για να γίνει ο μεγαλύτερος ροκ σταρ της Ιρλανδίας. Frontman των Thin Lizzy, δημιουργός, ποιητής, ατίθασος, ευαίσθητος, o Phil Lynott ήταν πολλά περισσότερα από όσα όλοι γνωρίσαμε.

                       

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΙΟΥΝΙΟΥ

20:30   Live on stage: Bazooka

21:10   Αφιέρωμα στον Νίκο Τριανταφυλλίδη

Το GSFF τιμά τον εμπνευστή και ιδρυτή του, σε ένα ειδικό αφιέρωμα που επιμελήθηκε η Μαρίνα Δανέζη.

21:45   Q&A

Συμμετέχουν:

 • Μark Archer. Σκηνοθέτης της ταινίας
 • Γιάννης Καντέα Παπαδόπουλος. Κριτικός Κινηματογράφου
 • Άλεξ Μπόλπασης. Μουσικός | Παραγωγός | Ηχολήπτης 

Συντονίζει ο Δημήτρης Παπανδρέου   

22:20   Πρώτη Πανελλήνια Προβολή.                                                                                  Don’t Go Gentle: A Film About IDLES (75’)

Ακολουθούμε την μπάντα στην 10ετή πορεία της, διαπιστώνοντας ότι μπορείς να αντλήσεις δύναμη από την αίσθηση πως είσαι ευάλωτος. Δεσμοί φιλίας, αντιξοότητες, μάχη για να βρεις τη θέση σου και να καθιερωθείς, καθώς η ίδια η ζωή σου βάζει εμπόδια.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΙΟΥΝΙΟΥ

20:00   Live on stage: Honeybadger

20:35   Q&A

Συμμετέχουν:

 • Εύα Κολόμβου. Bookings, Production, Art Direction An Club | Mουσικός
 • Σεραφείμ Γιαννακόπουλος. Μέλος των Planet of Zeus
 • Χρήστος Δανιηλίδης. Σκηνοθέτης της ταινίας
 • Δημήτρης Παναγιωταράκος. DJ | Μουσικός 

Συντονίζει ο Δημήτρης Παπανδρέου  

21:10   Πρώτη Παγκόσμια Προβολή. 

Η Εποχή της Άρνησης του Θανάτου (88’)

Μία βαθιά κοινωνική και ιστορική ανάλυση της ελληνικής αγγλόφωνης rock σκηνής από τα 90’s μέχρι και το 2020, με πρωταγωνιστές τους πρωτοπόρους της σκηνής όπως οι Planet of Zeus, 1000mods, Nightstalker, Deaf Radio και Whereswilder, σε μια αναζήτηση των λόγων της άνθισης του εν λόγω μουσικού είδους στην Ελλάδα.

23:00   Live οn stage: Whereswilder

 

Παράλληλες εκδηλώσεις:

 • Fade Away Photo Exhibition

Στον χώρο του GSFF Technopolis Edition θα φιλοξενηθεί για πρώτη φορά μια έκθεση φωτογραφίας που δημιουργήθηκε ειδικά για το φετινό φεστιβάλ.

Η έκθεση, που έχει τον γενικό τίτλο ¨Fade Away Photo Exhibition”, θα φιλοξενήσει τα σημαντικότερα έργα τριών, διαφορετικών μεταξύ τους φωτογράφων, στο έργο των οποίων συναντάμε όλα εκείνα τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν το GSFF: τη μουσική, τον κινηματογράφο και τον άνθρωπο.

Συμμετέχουν:

 • Ο εμβληματικός συναυλιακός φωτογράφος Χρήστος Κισσατζεκιάν, παρουσιάζει έργα από την πλούσια καριέρα του, στα οποία αποτυπώνεται η συναυλιακή ιστορία της Ελλάδας, τα τελευταία 30 χρόνια.
 • Η Jo Brent, μόνιμη συνεργάτης του GSFF, μια φωτογράφος με ευαισθησία και ανθρωποκεντρική προσέγγιση, συμμετέχει με  αντιπροσωπευτικά δείγματα της δουλειάς της για το φεστιβάλ, πορτραίτα μουσικών / καλλιτεχνών και έργα εμπνευσμένα από την Ελλάδα.
 • Η Lindsay Melbourne είναι φωτογράφος, συμπαραγωγός της ταινίας Don’t Go Gentle: A Film About IDLES και ιδρύτρια του AF Gang, του μοναδικού online community για την μπάντα. Στην έκθεση θα παρουσιάσει φωτογραφίες από ζωντανές εμφανίσεις των IDLES στο ξεκίνημά τους, καθώς και ανέκδοτο behind the scenes υλικό από τα γυρίσματα της ταινίας.

Η έκθεση θα λειτουργεί κάθε μέρα του φεστιβάλ και θα είναι ελεύθερα προσβάσιμη από την ώρα που θα ανοίγουν οι πόρτες της Τεχνόπολης, ως την έναρξη των προβολών.

 

Οι πόρτες της Τεχνόπολης θα ανοίγουν κάθε μέρα στις 18:30.

Λόγω των αυστηρών υγειονομικών μέτρων, για την αποφυγή συνωστισμού στην είσοδο, αλλά και για να μπορέσετε να επισκεφθείτε την έκθεση φωτογραφίας με άνεση χρόνου, παρακαλούμε για την έγκαιρη προσέλευσή σας.

 

Η διοργάνωση του Gimme Shelter Film Festival δεσμεύεται για την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων που θα είναι σε ισχύ τον Ιούνιο του 2021 και την εναρμόνιση με τις οδηγίες από τους αρμόδιους φορείς, για τη διασφάλιση της υγείας όλων των εμπλεκόμενων.

 

Σύμφωνα με τους ισχύοντες κανόνες:

 • Τα εισιτήρια που θα εκδοθούν για κάθε μέρα του φεστιβάλ είναι περιορισμένα, ονομαστικά, αριθμημένα και μόνο καθήμενων, με αποστάσεις ασφαλείας μεταξύ τους.
 • Η χρήση μη ιατρικής μάσκας είναι υποχρεωτική κατά την είσοδο, σε όλη την διάρκεια και κατά την έξοδο από τον χώρο. Απαγορεύεται η έξοδος και οι άσκοπες μετακινήσεις από τον χώρο κατά την διάρκεια της συναυλίας.
 • Περισσότερες πληροφορίες για τα πρωτόκολλα, τους περιορισμούς και τους αυστηρούς υγειονομικούς κανόνες που θα ισχύσουν, στο www.GSFFathens.com

Για κάθε εξέλιξη και μεταβολή στις διατάξεις και τα πρωτόκολλα ασφαλείας θα υπάρξει σχετική ενημέρωση.

 

διαβάστε περισσότερα
Η αγορά εισιτηρίων γίνεται αποκλειστικά από το viva.gr και το δίκτυο μεταπωλητών του.

Οι αγορές γίνονται βάση πλάνου ως μονά εισιτήρια, δυάδες(διπλανά καθίσματα στο πλάνο), τραπέζια τεσσάρων ατόμων (τέσσερα εισιτήρια ανά τραπέζι).

Την ημέρα διεξαγωγής της συναυλίας δεν θα λειτουργούν εκδοτήρια εισιτηρίων στον χώρο. Οι πελάτες πρέπει να έχουν τα εισιτήρια τους εκτυπωμένα ή σε ηλεκτρονική μορφή για επικύρωση και είσοδο στον συναυλιακό χώρο.

Η χρήση μη ιατρικής μάσκας είναι υποχρεωτική κατά την είσοδο-έξοδο στον χώρο και κατά την διάρκεια της εκδήλωσης. Τα υγειονομικά πρωτόκολλα θα επικαιροποιούνται ανάλογα με τις εκάστοτε αποφάσεις.

Παρακαλούνται οι θεατές ΑμΕΑ με αμαξίδιο να δεσμεύουν θέσεις στο διάζωμα Γ1 το οποίο έχει ειδική διαμόρφωση για εύκολη πρόσβαση.

Όροι χρήσης: Όροι εισιτηρίων 2021
& https://bit.ly/3yiMMns

Media
Διοργανωτής
Η ημερομηνία της εκδήλωσης έχει παρέλθει