Sankara - Απόδραση απο την Λογική
Περιγραφή

ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ

 ''Η πιο ωραία εμπειρία που μπορούμε να έχουμε είναι το μυστηριώδες.Είναι το πρωταρχικό συναίσθημα που βρίσκεται στην βάση της αληθινής τέχνης και της αληθινής επιστήμης''.

Αλβέρτος Αινστάιν

Με σεβασμό στις απαιτήσεις των θεατών και με αγάπη στο καλό θέαμα, ο κορυφαίος Έλληνας illusionist Σανκάρα και η ομάδα του σας προσκαλούν στο ολοκαίνουργιο ON LINE Μagic Show, ''Απόδραση από τη Λογική''.

Ο Σανκάρα έρχεται για να υποδεχθεί τους λάτρεις των μαγικών και των ψευδαισθήσεων-τους πιστούς εδώ και χρόνια θεατές,αλλά και να προσκαλέσει νέους φίλους για να απολαύσουν πρωτότυπα και απίστευτα tricks που είναι κόντρα στους νόμους της φυσικής και της λογικής.

Έχοντας ως άσσο στο μανίκι του νέα και παράτολμα νούμερα,το μοναδικό και αγχολυτικό του χιούμορ και την συνέπεια που διακρίνει κάθε του παράσταση,ο Σανκάρα γοητεύει και μαγνητίζει τους θεατές κάθε ηλικίας.

    ''Απόδραση από τη λογική'' καθώς οι 2 γοητευτικές του παρτενέρ τον εξαφανίζουν, αφήνοντας ορατά μόνο το κεφάλι,τις παλάμες και τις πατούσες του,

   ''Απόδραση από τη λογική'' με τον Σανκάρα να περνάει όλο το σώμα του μέσα από μία μεγάλη κορνίζα καθρέφτη,

   ''Απόδραση από τη λογική'' καθώς μάγος και παρτενέρ πολύ γρήγορα και εξ αποστάσεως αλλάζουν θέση... και πολλά ακόμα μαγικά μεγάλης κλίμακας που έχουν σκοπό να ψυχαγωγήσουν και να ταξιδέψουν μικρούς και μεγάλους.

Σε αυτό το show καλεσμένοι θα είναι  διάφοροι celebrities της εγχώριας showbiz,οι οποίοι θα συμμετέχουν ενεργά στα διαδραστικά μαγικά του Σανκάρα.

'Ενα πολύ ιδιαίτερο νούμερο αφορά τον Σανκάρα και όλους εσάς από το σπίτι που θα παρακολουθείτε το show,προσπαθώντας να προβλέψη την δική σας επιλογή και να διαβάσει την σκέψη σας.

Από τα highlights αυτού του show θα είναι και το μεγάλο φινάλε του Σανκάρα,ο οποίος σε εξωτερικό χώρο θα προσπαθήσει να αποδράσει από ύψος 30 μέτρων αλυσοδεμένος και κρεμασμένος ανάποδα.

Ετοιμαστείτε να παρακολουθήσετε το πιο εντυπωσιακό και μοναδικό ON LINE Μagic Show από τον κορυφαίο του είδους!

διαβάστε περισσότερα
Διαδικασία παρακολούθησηςτηςπαράστασης   

Μετά την ολοκλήρωση της αγοράς εισιτηρίου / κωδικού για την προβολή της παράστασης, θα μεταφερθείτε στη σελίδα της παραγγελίας σας, όπου θα φαίνεται, όπως παρακάτω, ο κωδικός εισόδου σας.  

Παράλληλα, θα λάβετε email από την Viva Services με θέμα"Viva Παραγγελία Νο ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ", όπου θα βλέπετε επίσης τον κωδικόεισόδου για το video. (Ανδενβρίσκετετο e-mail σταεισερχόμενά σας, παρακαλούμεελέγξτεκαιτουςφακέλουςΑνεπιθύμητα (spam) καιΠροσφορές.

Ο κωδικόςεισόδου σας φαίνεται και στο PDF εισιτήριο σας (κάτω από το barcode του εισιτηρίου), το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε από τη σελίδα παραγγελίας σας.   

Εισάγετε τον κωδικό αυτό στη σελίδα που αντιστοιχεί στην προβολή της ημέρας από το ΔΕΙΤΕ ONLINE: 

Η είσοδος του κοινού στην σελίδα προβολήςτης παράστασης δύναται να πραγματοποιηθεί από την ώρα έναρξης έως και 3 ώρες μετά. Έπειτα, το login στην παράσταση, θα σταματήσει να είναι διαθέσιμο.

Παρακολουθείτε την παράσταση.  

Καλή σας διασκέδαση!

Πολιτική αλλαγών και ακυρώσεων εισιτηρίων

Δεν επιτρέπονται οι αλλαγές (σε άλλη ημέρα, ώρα ή θέση).

Δεν επιτρέπονται οι ακυρώσεις.

Ο διοργανωτής αυτής της εκδήλωσης είναι η εταιρεία: ΜΠΕΡΤΟΛΗ ΕΥΑ.ΕΛΕΝΗ
Το Viva.gr αποτελεί μόνο την πλατφόρμα διάθεσης εισιτηρίων της εκδήλωσης. Η πολιτική αλλαγών και ακυρώσεων ορίζεται από τον διοργανωτή.
Για να δείτε πληροφορίες σχετικά με το διοργανωτή πατηστε εδώ

Συντελεστές

Branding: inku

Ηχητική - Φωτιστική κάλυψη: Silksound

Παραγωγή: Digitaleye Studio

Διοργανωτής

ΜΠΕΡΤΟΛΗ ΕΥΑ.ΕΛΕΝΗ

Διεύθυνση
ΜΕΓΑΛΗ ΑΥΛΗ ΚΕΡΑΤΕΑΣ
Πόλη
ΑΤΤΙΚΗ
T.K.
19001
Τηλέφωνο
2299305400
Email
linabertoli.58@gmail.com
ΔΟΥ
ΚΟΡΩΠΙΟΥ
ΑΦΜ
041197214
Εκδηλώσεις
  • Sankara - Απόδραση απο την Λογική - ONLINE
Online booking requires cookies.
Please click here to continue.