Το σημείο που το γέλιο, το πάθος, η χαρά, ο έρωτας, ο χορός, το τραγούδι και η μουσική συναντιούνται και δημιουργούν μια αξέχαστη κωμική παράσταση λέγεται… «Χωρίς Ανάσα».
Ένα ξέφρενο πάρτι στον Πολυχώρο Πολιτισμού Πόλις, το Σάββατο 22 Απριλίου και ώρα 21:30, με μιμήσεις, χορό, τραγούδι, δράμα, πάθος, και γέλιο γέλιο γέλιο.
– Παίζουν: Μάνος Κορφιάς, Ιωάννα Κάγιου, Σπύρος Παντελάκης
– Μουσική υποστήριξη: DJ Nik – Νίκος Αναγνωστόπουλος
– Κείμενα-Σκηνοθεσία: Μάνος Κορφιάς
– Χορογραφίες: Ιωάννα Κάγιου
Σας περιμένουμε να περάσουμε φανταστικά σε ένα μοναδικό πάρτι «Χωρίς Ανάσα»!
Σας περιμένουμε στη φιλόξενη σκηνή του Πόλις, με ποιοτική μουσική, καλό ποτό και εξαιρετικά εδέσματα finger food!
Στόχος είναι η δημιουργία ενός βήματος πολιτισμού στα βόρεια προάστια, όπου καταξιωμένοι αλλά και νέοι καλλιτέχνες θα παρουσιάζουν το έργο τους με γνώμονα την ποιότητα και την αισθητική.
Το «Πόλις» φιλοξενεί πολιτιστικά δρώμενα που μας αφορούν: δρώμενα με περιεχόμενο.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ
Ώρα έναρξης: 21.30
Είσοδος: 10€
Τηλεφωνικές Κρατήσεις: 2108000009 - 6970156070
Για να ακολουθήσετε το link της εκδήλωσης και να μεταβείτε στο site του Πολυχώρου Πόλις, Πατήστε Εδώ!