ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΜΕΛΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗΣ ΓΙΑ ΕΤΟΣ 2021
Περιγραφή

Η Ακαδημία Κλινικής Οδοντιατρικής στοχεύει στην επιστημονικά υψηλού επιπέδου, συνεχιζόμενη εκπαίδευση του Έλληνα οδοντιάτρου, ώστε να είναι σε θέση να ανταποκριθεί αποτελεσματικά στις προκλήσεις της καθημερινής οδοντιατρικής πράξης. Η ιδέα για την ίδρυση της γεννήθηκε από αυτή την ανάγκη και έτσι η κατεύθυνση της παραμένει δίπλα στον κλινικό οδοντίατρο. Σε αυτό το πλαίσιο, είναι ανοιχτή σε προτάσεις για μελλοντικά θεωρητικά και πρακτικά σεμινάρια που διατηρούν το υψηλό επίπεδο επιστημονικής επάρκειας των Ελλήνων οδοντιάτρων.

Οι εγγραφές στην Ακαδημία Κλινικής Οδοντιατρικής (ΑΚΟ) γίνονται αποκλειστικά διαδικτυακά, συμπληρώνοντας την αίτηση εγγραφής μέλους: http://www.akod.gr/index.php/member

Το κόστος της ετήσιας συνδρομής στην Ακαδημία Κλινικής Οδοντιατρικής για το έτος 2021 είναι 50 ευρώ κι οι πληρωμές γίνονται αποκλειστικά μέσω Viva.gr.

Όσοι δεν επιθυμούν να συνεχίσουν να είναι μέλη της ΑΚΟ, απλά δεν πληρώνουν τη συνδρομή του 2021 και έτσι διαγράφονται από ενεργά μέλη της Ακαδημίας Κλινικής Οδοντιατρικής. Η παραπάνω διευκρίνιση γίνεται προκειμένου να είναι σαφές ότι τα ήδη εγγεγραμμένα μέλη, εφόσον δεν πληρώσουν τη συνδρομή του 2021 δεν παραμένουν ως ενεργά μέλη και καθώς δεν ανανεώνεται αυτόματα η συνδρομή τους, δεν υπάρχει οποιαδήποτε οικονομική οφειλή προς την Ακαδημία Κλινικής Οδοντιατρικής.  Διαγράφονται αυτόματα από το ηλεκτρονικό σύστημα διαχείρισης εγγραφών των μελών, κι αν κάποια στιγμή στο μέλλον θελήσουν να γίνουν ξανά μέλη της ΑΚΟ, θα πρέπει απλά να πληρώσουν την τρέχουσα ετήσια συνδρομή.

Παρακαλούμε όπως στην απόδειξη πληρωμής στο Viva, συμπληρώσετε το όνομά σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κι όχι με greeklish), ώστε να είναι πιο εύκολη η αναζήτηση από τη Γραμματεία της ΑΚΟ, των ατόμων που έχουν πληρώσει. Ασφαλώς εάν αν κάποιο από τα μέλη έχει όνομα, το οποίο επίσημα γράφεται με λατινικούς χαρακτήρες, θα χρησιμοποιήσει αυτούς.

Προνόμια εγγραφής μέλους:

 • Έγκαιρη ειδοποίηση για όλες τις εκδηλώσεις της ΑΚΟ.
 • Ενημέρωση για επιστημονικά και επαγγελματικά θέματα της Ακαδημίας με email.
 • Παρακολούθηση όλων των εκδηλώσεων της ΑΚΟ, με μειωμένο κόστος (έκπτωση 10%).
 • Συμμετοχή στο συνέδριο Dental Duets & Solo το οποίο είναι αποκλειστικά για ενεργά μέλη της ΑΚΟ.
 • Συνδεόμενοι στο διαδυκτιακό χώρο της ΑΚΟ ως μέλη (με τo email και password που έχετε δηλώσει κατά την εγγραφή σας) στη σελίδα http://www.akod.gr/index.php/members-area, παρέχεται πρόσβαση σε προηγούμενα webinar (που έχουν δώσει την έγκρισή τους οι ομιλητές), επιπλέον σε downloads και επιλεγμένη βιβλιογραφία πάνω σε ενδιαφέροντα κλινικά κι ερευνητικά θέματα, καθώς και στο forum των μελών της ΑΚΟ.
 • Συμμετοχή στο σχεδιασμό και την οργάνωση των προσεχών εκδηλώσεων της Ακαδημίας Κλινικής Οδοντιατρικής.
 • Συμμετοχή στις Συνελεύσεις της Ακαδημίας Κλινικής Οδοντιατρικής, όπου δίνεται η δυνατότητα σε κάθε μέλος να εκφράσει ελεύθερα τις απόψεις του, πάνω σε όλα τα θέματα που αφορούν στην Ακαδημία.
 • Συμμετοχή στις Αρχαιρεσίες της Ακαδημίας.
 • Δικαίωμα τόσο ψήφου για την εκλογή του Συμβουλίου της Ακαδημίας, όσο και του εκλέγεσθαι στο ίδιο το Διοικητικό Συμβούλιο.
 • Πρόσβαση στις δράσεις της Ακαδημίας Κλινικής Οδοντιατρικής είτε με θέσεις και προτάσεις που εξυπηρετούν το όραμα και προβάλουν τις αξίες της Ακαδημίας, είτε με έλεγχο των ενεργειών του εκάστοτε Διοικητικού Συμβουλίου. 
 • Συμμετοχή στην ψηφοφορία κάθε πρότασης που τίθεται, στη Γενική Συνέλευση της Ακαδημίας Κλινικής Οδοντιατρικής.
 • Δικαίωμα ορθής χρήσης του λογότυπου της Ακαδημίας.
διαβάστε περισσότερα

Πολιτική αλλαγών και ακυρώσεων εισιτηρίων

Δεν επιτρέπονται οι αλλαγές (σε άλλη ημέρα, ώρα ή θέση).

Επιτρέπονται οι ακυρώσεις.

Ο διοργανωτής αυτής της εκδήλωσης είναι η εταιρεία: ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗΣ
Το Viva.gr αποτελεί μόνο την πλατφόρμα διάθεσης εισιτηρίων της εκδήλωσης. Η πολιτική αλλαγών και ακυρώσεων ορίζεται από τον διοργανωτή.
Για να δείτε πληροφορίες σχετικά με το διοργανωτή πατηστε εδώ

Διοργανωτής

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗΣ

Διεύθυνση
ΕΡΙΦΥΛΗΣ 17-19
Πόλη
ΑΘΗΝΑ
T.K.
11634
Τηλέφωνο
2107257257
Email
akadimiaklinikisodontiatrikis@gmail.com
ΔΟΥ
ΙΖ Αθηνών
ΑΦΜ
997074614
Εκδηλώσεις
 • ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΜΕΛΩΝ ΑΚΟ ΓΙΑ ΕΤΟΣ 2021 - ONLINE
Online booking requires cookies.
Please click here to continue.