ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΜΕΛΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗΣ 2018
Περιγραφή

Η Ακαδημία Κλινικής Οδοντιατρικής στοχεύει στην επιστημονικά υψηλού επιπέδου, συνεχιζόμενη εκπαίδευση του Έλληνα οδοντιάτρου, ώστε να είναι σε θέση να ανταποκριθεί αποτελεσματικά στις προκλήσεις της καθημερινής οδοντιατρικής πράξης. Η ιδέα για την ίδρυση της γεννήθηκε από αυτή την ανάγκη και έτσι η κατεύθυνση της παραμένει δίπλα στον κλινικό οδοντίατρο. Σε αυτό το πλαίσιο, είναι ανοιχτή σε προτάσεις για μελλοντικά θεωρητικά και πρακτικά σεμινάρια που διατηρούν το υψηλό επίπεδο επιστημονικής επάρκειας των Ελλήνων οδοντιάτρων.

Οι εγγραφές στην Ακαδημία Κλινικής Οδοντιατρικής (ΑΚΟ) γίνονται αποκλειστικά διαδικτυακά, συμπληρώνοντας την αίτηση εγγραφής μέλους: http://www.akod.gr/index.php/member

 

Για τον πρώτο χρόνο λειτουργίας της ΑΚΟ - 2017 - η εγγραφή ήταν δωρεάν.

Το κόστος της ετήσιας συνδρομής στην Ακαδημία Κλινικής Οδοντιατρικής για το έτος 2018 είναι 50 ευρώ κι οι πληρωμές γίνονται αποκλειστικά μέσω Viva.gr.
 

Όσοι δεν επιθυμούν να συνεχίσουν να είναι μέλη της ΑΚΟ, απλά δεν πληρώνουν τη συνδρομή του 2018 και έτσι διαγράφονται από μέλη της Ακαδημίας. Η παραπάνω διευκρίνιση γίνεται προκειμένου να είναι σαφές ότι τα ήδη εγγεγραμμένα μέλη, εφόσον δεν πληρώσουν τη συνδρομή του 2018 δεν παραμένουν ως μέλη.  Διαγράφονται αυτόματα από το ηλεκτρονικό σύστημα διαχείρισης εγγραφών των μελών, κι αν κάποια στιγμή στο μέλλον θελήσουν να γίνουν ξανά μέλη της ΑΚΟ, θα πρέπει να πληρώσουν την τρέχουσα ετήσια συνδρομή και να συμπληρώσουν εκ νέου τη φόρμα εγγραφής. 

Παρακαλούμε όπως στην απόδειξη πληρωμής στο Viva, συμπληρώσετε το όνομά σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κι όχι με greeklish), ώστε να είναι πιο εύκολη η αναζήτηση από τη Γραμματεία της ΑΚΟ, των ατόμων που έχουν πληρώσει. Ασφαλώς εάν αν κάποιο από τα μέλη έχει όνομα, το οποίο επίσημα γράφεται με λατινικούς χαρακτήρες, θα χρησιμοποιήσει αυτούς.
 

Μετά την πληρωμή θα πρέπει να κάνετε την αντίστοιχη ενημέρωση στη σελίδα μελών της ΑΚΟ (http://www.akod.gr/index.php/member) και να συμπληρώσετε:

 • Ονοματεπώνυμο με ελληνικούς - κι όχι λατινικούς - χαρακτήρες
 • Ημερομηνία Πληρωμής Συνδρομής 2018
 • Οδοντιατρικό Σύλλογο που ανήκετε
 • Αριθμό Μητρώου στον Οδοντιατρικό Σύλλογο που ανήκετε

Τα δύο τελευταία είναι απαραίτητα για τη μελλοντική διαδικασία μοριοδότησης των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων της ΑΚΟ από την ΣΕΕΟ (Συνεχή Επαγγελματική Επιμόρφωση Οδοντιάτρων). Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς θα ισχύει για τα μέλη της ΑΚΟ που έχουν αποφοιτήσει αλλά δεν έχουν ακόμη εγγραφεί σε κάποιον οδοντιατρικό σύλλογο.

 

Προνόμια εγγραφής μέλους:

 • Έγκαιρη ειδοποίηση για όλες τις εκδηλώσεις της Ακαδημίας Κλινικής Οδοντιατρικής.
 • Ενημέρωση για επιστημονικά και επαγγελματικά θέματα της Ακαδημίας με sms και email.
 • Παρακολούθηση όλων των εκδηλώσεων της Ακαδημίας, με μειωμένο κόστος (έκπτωση 10%).
 • Συνδεόμενοι στο διαδυκτιακό χώρο της ΑΚΟ ως μέλη (με τo email και password που έχετε δηλώσει κατά την εγγραφή σας) στη σελίδα http://www.akod.gr/index.php/members-area, παρέχεται πρόσβαση σε προηγούμενα webinar (που έχουν δώσει την έγκρισή τους οι ομιλητές), επιπλέον σε downloads και επιλεγμένη βιβλιογραφία πάνω σε ενδιαφέροντα κλινικά κι ερευνητικά θέματα, καθώς και στο forum των μελών της ΑΚΟ.
 • Συμμετοχή στο σχεδιασμό και την οργάνωση των προσεχών εκδηλώσεων της Ακαδημίας Κλινικής Οδοντιατρικής.
 • Συμμετοχή στις Συνελεύσεις της Ακαδημίας Κλινικής Οδοντιατρικής, όπου δίνεται η δυνατότητα σε κάθε μέλος να εκφράσει ελεύθερα τις απόψεις του, πάνω σε όλα τα θέματα που αφορούν στην Ακαδημία.
 • Συμμετοχή στις Αρχαιρεσίες της Ακαδημίας.
 • Δικαίωμα τόσο ψήφου για την εκλογή του Συμβουλίου της Ακαδημίας, όσο και του εκλέγεσθαι στο ίδιο το Διοικητικό Συμβούλιο.
 • Πρόσβαση στις δράσεις της Ακαδημίας Κλινικής Οδοντιατρικής είτε με θέσεις και προτάσεις που εξυπηρετούν το όραμα και προβάλουν τις αξίες της Ακαδημίας, είτε με έλεγχο των ενεργειών του εκάστοτε Διοικητικού Συμβουλίου.
 • Συμμετοχή στην ψηφοφορία κάθε πρότασης που τίθεται, στη Γενική Συνέλευση της Ακαδημίας Κλινικής Οδοντιατρικής.
 • Δικαίωμα ορθής χρήσης του λογότυπου της Ακαδημίας.
διαβάστε περισσότερα
Παραγωγή

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗΣ

Διεύθυνση
ΚΑΡΝΕΑΔΟΥ 24
Πόλη
ΑΘΗΝΑ
T.K.
10675
Τηλέφωνο
2107227227
Email
akadimiaklinikisodontiatrikis@gmail.com
ΔΟΥ
ΧΟΛΑΡΓΟΥ
ΑΦΜ
997074614
Εκδηλώσεις
 • ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΜΕΛΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗΣ 2018 - Internet
Online booking requires cookies.
Please click here to continue.