Μιχάλης Χατζηγιάννης
Περιγραφή

ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ
LIVE ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2018
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
ΚΑΣΤΡΟ ΞΕΝΙΑ ΑΡΤΑΣ
Μαζί του η Μελίνα Μακρή !

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μετά από την πρόσφατη επιτυχημένη σειρά 13 συναυλιών στη Βόρεια Αμερική, συνεχίζει αυτό το καλοκαίρι με μοναδικές εμφανίσεις σε πανέμορφα σημεία της Ελλάδας και της Κύπρου.
Πιο συγκεκριμένα από σήμερα και μέχρι τις 31 Αυγούστου εμφανίζεται σε:
Πεμπ. 19 Ιουλ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΗΠΟΣ ΘΕΑΤΡΟΥ ΒΕΡΓΙΝΑ 
Κυρ. 22 Ιουλ. ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΓΗΠΕΔΟ
Σαβ. 28 Ιουλ. ΑΣΚΡΗ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΛΙΜΝΗ ΜΟΥΣΣΩΝ
Δευτ. 30.Ιουλ. ΚΑΤΩ ΑΧΑΙΑ ΑΧΑΓΙΑ ΓΗΠΕΔΟ
Τετ. 1 Αυγ. ΚΥΠΡΟΣ ΛΕΜΕΣΣΟΣ DOLCE club
Παρ. 3 Αυγ. ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ PLAZ IZABELLA
Σαβ. 4 Αυγ. ΒΑΜΟΣ ΚΡΗΤΗ ΑΥΛΗ ΣΧΟΛΕΙΟΥ
Κυρ. 5 Αυγ. ΤΥΧΕΡΟ ΕΒΡΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ
Παρ. 17 Αυγ. ΜΑΛΕΣΙΝΑ ΓΗΠΕΔΟ
Σαβ. 18 Αυγ. ΕΡΜΙΟΝΗ ΓΗΠΕΔΟ
Δευτ. 20 Αυγ. ΣΥΜΗ ΦΕΣΤΙΒΑΛ
Σαβ. 25 Αυγ. ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ 
Παρ. 31 Αυγ. ΑΡΤΑ ΚΑΣΤΡΟ ΞΕΝΙΑ

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τραγούδια του, που όλοι έχουμε κάποια στιγμή τραγουδήσει και που έχουν συνδεθεί με μερικές από τις πιο αγαπημένες στιγμές της ζωής μας: « Άγγιγμα Ψυχής», «Και θα χαθώ», «Εκδρομή», « Χωρίς αναπνοή», «Ακατάλληλή σκηνή», «Πάρτι», «Το σ’ αγαπώ», «Το καλοκαίρι μου», «Δεν φεύγω», «Αν μου τηλεφωνούσες», «Μοιάζουμε»… αλλά και το πρόσφατο άλμπουμ «Έρωτας αγκάθι» αποτέλεσμα της συνεργασίας του με την στιχουργό Λίνα Νικολακοπούλου.

Από το τελευταίο ήδη έχουν ξεχωρίσει και παίζονται στα ραδιόφωνα της χώρας δύο υπέροχα τραγούδια, το «Σε ποιόν να πω το σ’ αγαπώ» ντουέτο με την σπουδαία Δήμητρα Γαλάνη και το ομώνυμο «’Έρωτας αγκάθι» και τα δύο συνθέσεις του Μιχάλη Χατζηγιάννη.
Μαζί του η Μελίνα Μακρή, μια μοναδική τραγουδίστρια η οποία έγινε γνωστή με το συγκρότημά της , τους Vegas και που ακολουθεί πια την προσωπική της πορεία στο χώρο του τραγουδιού.

Τον συνοδεύουν οι μουσικοί:

Σόλωνας Αποστολάκης (πιάνο –πλήκτρα, ενορχήστρωση), Σπύρος Μάζης (μπάσο), Γιώργος Μητσοτάκης (τύμπανα), Ιάσωνας Μαυρογεώργος (ακουστική και ηλεκτρική κιθάρα), Στέλιος Κατσατσίδης (ακορντεόν), Γιώργος Δούσος (πνευστά).
Οι Τεχνικοί ήχου: Αντώνης Μωραΐτης, Γεώργιος Ρουπάκας, Σταύρος Συκιανάκης .
Σχεδιαστής φώτων: Περικλής Μαθιέλλης.. 

Ραντεβού στο ΚΑΣΤΡΟ ΞΕΝΙΑ ΤΗΣ ΑΡΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018
ώρα έναρξης: 21.30

Μιχάλης Χατζηγιάννης Δισκογραφία
Κύπρος
Σενάριο (1995): (Πλατινένιος)
Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης τραγουδά Δώρο Γεωργιάδη (1997): (Πλατινένιος)
Ανωνύμων Πατρίδων (1997) Επαφή (1998): (Πλατινένιος)
Γένεσις (1998): (Πλατινένιος – Maxi Single)
Οι μικρές μας ιστορίες (single) (2002): (Χρυσό)

Ελλάδα και Κύπρος
Μόνο στα όνειρα (single): (2000)
Οι τίτλοι του τέλους (single): (2000)
Βest Of (2001): (Ελλάδα: Χρυσός)
Δεν έχω χρόνο (single) (2001): (Ελλάδα: Πλατινένιο)
Κρυφό φιλί (2002) Κρυφό Φιλί (β’ έκδοση) (2003): (Ελλάδα: 3Χ Πλατινένιο, Κύπρος: 2Χ Πλατινένιος)
Μόνος μου (single) (2003): (Ελλάδα: 3Χ Πλατινένιο, Κύπρος: Πλατινένιο)
Ρ20 (single) (2004): (Ελλάδα: Πλατινένιο)
Ακατάλληλη σκηνή (2004) Ακατάλληλη Σκηνή β’ έκδοση (2005): (Ελλάδα: 3Χ Πλατινένιο, Κύπρος: Πλατινένιο)
Όνειρο ζω(single) (2005): (Ελλάδα: 3Χ Πλατινένιο)
LIVE (2006): (Ελλάδα: 3Χ Πλατινένιο, Κύπρος: Πλατινένιο)
Όλα ή τίποτα (single) (2006): (Ελλάδα: 2Χ Πλατινένιο, Κύπρος: Χρυσό)
Φίλοι και εχθροί (2006) Φίλοι και Εχθροί (β έκδοση με το τραγούδι Σήμερα/Tonght) Φίλοι και εχθροί (Special Edition)(2007): (Ελλάδα: 4Χ Πλατινένιο, Κύπρος: 3Χ Πλατινένιος)
Πιο πολύ (single) (2007): (Ελλάδα: Πλατινένιο)
Ζωντανά στο Λυκαβηττό (2007): (Ελλάδα: 2Χ Πλατινένιο, Κύπρος: Χρυσός)
Εμείς Οι Δυό Σαν Ένα (single) (2008): (Ελλάδα: Χρυσό)
7 (2008) 7 Special Edition (2009): (Ελλάδα: 5Χ Πλατινένιος, Κύπρος:2Χ Πλατινένιος)
Κολάζ (2009): (Ελλάδα : 4Χ Πλατινένιος, Κύπρος : Πλατινένιος)
Το καλοκαίρι μου (single) (2010): (Ελλάδα: Πλατινένιος)
Το Καλύτερο Ψέμα (2010): (Ελλάδα : 5Χ Πλατινένιος, Κύπρος: 2Χ Πλατινένιος)
4 Μπαλάντες (single) (2011): (Με κυριακάτικη εφημερίδα)
LIVE 2011 (2011): (Με κυριακάτικη εφημερίδα)
2 Νέα ακυκλοφόρητα τραγούδια (2011): (Με κυριακάτικη εφημερίδα)
Θάρρος ή αλήθεια (2011): (Ελλάδα: Πλατινένιος)
Η Αγάπη Δυναμώνει (2013)

Ευρώπη
Everyone dance (single) 2010
(Γερμανία) Mihalis (2010)
(Eυρώπη) We own the world tonight (single) 2012 (Βέλγιο)

διαβάστε περισσότερα

Παραγωγή

ΑΛΜΥΡΑ ΕΠΕ

Διεύθυνση
ΒΛΑΧΟΥΤΣΗ 7
Πόλη
ΑΡΤΑ
T.K.
47100
Τηλέφωνο
6944680998
Email
mazarakos@gmail.com
ΔΟΥ
ΑΡΤΑΣ
ΑΦΜ
997681611
Εκδηλώσεις
  • Μιχάλης Χατζηγιάννης - Κάστρο Ξενία
Online booking requires cookies.
Please click here to continue.