ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ
Περιγραφή

Η Άννα Βίσση ρίχνει την αυλαία του Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2018 με μία εκρηκτική συναυλία, ένα κανονικό πάρτι για την ολοκλήρωση των εκδηλώσεων.

Η μοναδική Άννα Βίσση, από τις σημαντικότερες και πλέον δημοφιλείς Ελληνίδες τραγουδίστριες που όχι μόνο έχει καταφέρει να αφήσει ισχυρό αποτύπωμα στην ελληνική μουσική βιομηχανία, αλλά συνεχίζει να παραμένει επίκαιρη καλλιτεχνικά για περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες, ανεβαίνει στη σκηνή του Αίθριου Θεάτρου και καθηλώνει τους πάντες.

Ξεκίνησε την καριέρα της τη δεκαετία του ’70 και συνεργάστηκε με κορυφαίους Έλληνες μουσικούς, όπως ο Γιάννος Σπανός, ο Μάνος Ελευθερίου και ο Σταύρος Κουγιουμτζής. Η συνεργασία με τον Νίκο Καρβέλα στιγμάτισε όχι μόνο τη ζωή και την καριέρα των δύο καλλιτεχνών, αλλά και συνολικά την ελληνική μουσική.

Η Άννα Βίσση έχει κυκλοφορήσει 28 προσωπικά άλμπουμ ενώ έχει πρωταγωνιστήσει και σε τέσσερις μουσικοθεατρικές παραστάσεις, τρεις Όπερες και ένα Μιούζικαλ.

Στο Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου η Άννα Βίσση με τη μοναδική της φωνή, ερμηνεύει κομμάτια που καλύπτουν το σύνολο της μουσικής της διαδρομής.

Συντελεστές: Η 11μελής ορχήστρα της με γνωστούς σολίστες και οι νέοι τραγουδιστές Νικόλας Ραπτάκης και Νατάσα Μηνδρινού.

διαβάστε περισσότερα
Media
Παραγωγή

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

Διεύθυνση
Βασιλ. Σοφίας 9 και Δ.Μόσχα
Πόλη
ΑΘΗΝΑ
T.K.
15124
Τηλέφωνο
2132038200
Email
keda@maroussi.gr
ΔΟΥ
ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ
ΑΦΜ
997253794
Εκδηλώσεις
  • ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ - Λεωφ. Κηφισίας 219 στο Αίθριο Θέατρο
Online booking requires cookies.
Please click here to continue.