DEATHDISCO MINIFEST 2K20
Περιγραφή

Death Disco goes to Gagarin 205!

ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020

DEATHDISCO MINIFEST 2K20

THE CHAMELEONS

ΛΕΥΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ (Μυστικοί Κήποι exclusive set) SOVIET SOVIET HOLYGRAM DATA FRAGMENT

To Σάββατο 8 Φεβρουαρίου το Death Disco μεταφέρεται στο Gagarin 205 και διοργανώνει το DeathDisco MiniFest 2K20 με μερικές από τις σημαντικότερες Post Punk μπάντες που έχουν ορίσει το παρελθόν, το παρόν και όπως φαίνεται, θα ορίσουν και το μέλλον της σκηνής!

Με αδιαμφισβήτητους headliners τους Chameleons που πρόσφατα ξαναφτιάχτηκαν, τους πάντα καυτούς ιταλούς Soviet Soviet, τους εξαιρετικούς γερμανούς Holygram, τους δικούς μας Data Fragments αλλά και την συμμετοχή έκπληξη των Λευκή Συμφωνία που θα παίξουν αποκλειστικά το ντεμπούτο άλμπουμ τους, το DeathDisco MiniFest έρχεται να μας προσφέρει όχι απλά ένα ακόμα ευχάριστο night out αλλά την απόλυτη post punk εμπειρία. Μια εμπειρία που καιρό ανυπομονούσαν να ζήσουν οι φίλοι της σκοτεινής εναλλακτικής σκηνής στην Ελλάδα. 

THE CHAMELEONS

Headliners της βραδιάς οι θρυλικοί Chameleons. Με την επιστροφή του Reg Smithies στις κιθάρες, το συνθετικό δίδυμο φωτιά Burgess / Smithies, είναι μετά από πολλά χρόνια και πάλι μαζί, και μαζί του επανέρχεται στο προσκήνιο και το θρυλικό όνομα των Chameleons. Με albums όπως το Script of the Bridge που φιγουράρουν με ευκολία στο top ten οποιασδήποτε λίστας με τα καλύτερα post punk LP’s όλων των εποχών, οι Chameleons είναι ένα από τα 5-6 πιο σημαντικά νεοκυματικά συγκροτήματα των 80's και σημείο αναφοράς για μπάντες όπως οι Interpol και Editors που υπηρετούν το σύγχρονο post punk revival. Και last but not least, οι ζωντανές τους εμφανίσεις είναι μια απο τις εμπειρίες που πρέπει οπωςσήποτε να ζήσει ένας fan τους είδους.

SOVIET SOVIET

Κιθάρα που δαγκώνει, μπάσο που λάμπει χωμένο σε βαθύτερους τόνους και τύμπανα σταθερά και δυνατά. Παρόλο που ο όρος post-punk είναι ο εύκολος περιγραφικός χαρακτήρας, το είδος της μουσικής των Soviet Soviet είναι πολύ ευρύτερο και αρπάζεται από τις coldwave & art punk τεχνικές, βρίσκοντας τον τρόπο να δημιουργεί κάθε φορά κάτι φρέσκο!

HOLYGRAM

Με το περσινό δεύτερο άλμπουμ τους Modern Cult, και με το ξεχωριστό post punk / shoegaze / psych μουσικό ύφος που τους χαρακτηρίζει βρέθηκαν στη κορυφή σε πολλές λιστες με τα καλύτερα αλμπουμς της χρονιάς και ταυτόχρονα απόκτησαν μια πολύ ξεχωριστή θέση στη καρδιά των οπαδών συγκροτημάτων όπως οι Jesus and Mary Chain, Pink Turns Blue, My Bloody Valentine, The Sound κτλ. Το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου θα εμφανιστούν για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

DATA FRAGMENTS

Οι Data Fragments δημιουργήθηκαν μόλις το 2017. Έχοντας όμως κυκλοφορήσει το ντεμπούτο άλμπουμ τους το 2019 από την Ελληνική ανεξάρτητη δισκογραφική εταιρεία Geheimnis Records και έχοντας ανοίξει για μπάντες όπως οι Second Still, Trisomie 21 κ.α. θεωρούνται η αιχμή του δόρατος της σύγχρονης ελληνικής post punk σκηνής. 

SPECIAL GUESTS: ΛΕΥΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ performs ΜΥΣΤΙΚΟΙ ΚΗΠΟΙ 

Το κερασάκι της τούρτας του DeathDisco MiniFest 2K20. Oι Λευκή Συμφωνία ανεβαίνουν στη σκηνή του Gagarin 205 το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου αποκλειστικά και μόνο για να παίξουν ολόκληρο το ντεμπούτο άλμπουμ τους Μυστικοί Κήποι, το θεμέλιο του new wave - gothic rock – dark wave ήχου με ελληνικό στίχο στη χώρα μας, αφού η επίδραση του δίσκου είναι καταλυτική μέχρι τις μέρες μας.

Gagarin 205, Λιοσίων 205

Εισιτήρια στην πόρτα 35€

διαβάστε περισσότερα

Παραγωγή

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΑΛΕΞ ΣΚΙΑΔΑΣ

Διεύθυνση
ΩΓΥΓΟΥ 16 & ΛΕΠΕΝΙΩΤΟΥ 24, ΨΥΡΡΗ
Πόλη
ΑΘΗΝΑ
T.K.
10554
Τηλέφωνο
306934144817
Email
leo_skiadas@yahoo.gr
ΔΟΥ
ΣΤ´ ΑΘΗΝΩΝ
ΑΦΜ
046976597
Εκδηλώσεις
  • DEATHDISCO MINIFEST 2K20 - Gagarin 205 Live Music Space
Χρειάζεστε βοήθεια;
Online booking requires cookies.
Please click here to continue.