ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
Περιγραφή

Τη Δευτέρα 28 Ιουνίου η αγαπημένη Μαρία Παπαγεωργίου ανεβαίνει με τη μπάντα της στην Ταράτσα του Gazarte και μοιράζεται μαζί μας από κοντά μουσικές και συναισθήματα!

Μετά το HomeBound Project το περσινό, παράξενο καλοκαίρι , τη Solo Out performance του Νοεμβρίου μια μέρα πριν κλείσουν οι μουσικές σκηνές, αλλά και το Live Streaming του Μαρτίου εν μέσω καραντίνας, η Μαρία μαζί με τους συνεργάτες μουσικούς της ανοίγει το συναυλιακό της καλοκαίρι στις 28 Ιουνίου, στην ταράτσα του Gazarte!

Κρατώντας τη νοσταλγία ενός κόσμου που τελειώνει, αλλά και τη δημιουργική εξερεύνηση ενός κόσμου καινούργιου, η Μαρία Παπαγεωργίου αναζητά τις νέες ισορροπίες μέσα από τη μουσική, που πάντα βρίσκει τρόπους να μας εξελίσσει, να μας ανατροφοδοτεί και να μας ενώνει. Φτιάχνει μια ενότητα τραγουδιών που συμπεριλαμβάνει, πέρα από τη δισκογραφίας της, αγαπημένους της τραγουδοποιούς και συνθέτες, στιγμές από σπουδαία συγκροτήματα και καινούριες κυκλοφορίες συναδέλφων της που θα ήθελε να τραγουδήσει.

Αποχαιρετώντας τους κύκλους που κλείνουν και σπάζοντας το ρόδι για τους κύκλους που ανοίγουν, η Μαρία Παπαγεωργίου μας υποδέχεται στη φιλόξενη Ταράτσα του Gazarte στις 28 Ιουνίου και δεν θα μπορούσε να ήταν άλλη μέρα, παρά από την αγαπημένη της Δευτέρα!

 

διαβάστε περισσότερα

Πολιτική αλλαγών και ακυρώσεων εισιτηρίων

Δεν επιτρέπονται οι αλλαγές (σε άλλη ημέρα, ώρα ή θέση).

Δεν επιτρέπονται οι ακυρώσεις.

Ο διοργανωτής αυτής της εκδήλωσης είναι η εταιρεία: ΓΚΑΖΑΡΤΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ ΙΚΕ
Το Viva.gr αποτελεί μόνο την πλατφόρμα διάθεσης εισιτηρίων της εκδήλωσης. Η πολιτική αλλαγών και ακυρώσεων ορίζεται από τον διοργανωτή.
Για να δείτε πληροφορίες σχετικά με το διοργανωτή πατηστε εδώ

Συντελεστές

Μουσικοί
Σοφία Ευκλείδου | τσέλο
Γιώργος Καρδιανός | ηλεκτρική κιθάρα
Κρίτων Μπελλώνιας | τύμπανα
Γιώργος Ντάνης | κοντραμπάσο

 

Οργάνωση Παραγωγής
440HZ Γέφυρα Πολιτισμού

 

Διοργανωτής

ΓΚΑΖΑΡΤΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ ΙΚΕ

Διεύθυνση
ΒΟΥΤΑΔΩΝ
Πόλη
ΑΘΗΝΑ
T.K.
11854
Τηλέφωνο
2103450277
Email
info@gazarte.gr
ΔΟΥ
Α' ΑΘΗΝΩΝ
ΑΦΜ
EL801248656
Εκδηλώσεις
  • ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΊΟΥ - Gazarte Roof Stage