Μιχάλης Σιγανίδης και Συγκρότημα Λαμπράκη
Περιγραφή

Ο Μιχάλης Σιγανίδης και ανεβαίνει στην ταράτσα του Gazarte σε μια από τις σπάνιες εμφανίσεις του για το Upstairs Sessions της United We Fly.

Ο Μιχάλης Σιγανίδης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, γράφει μουσική και στίχους και παίζει κοντραμπάσο και κιθάρα. Ανήκει στους εκφραστές της "αποδομητικής" τραγουδοποιίας και του μουσικού κολάζ στην Ελλάδα ενώ μεταξύ άλλων συνθέτει μουσική για το θέατρο και τον κινηματογράφο.

Έγινε γνωστός και αγαπήθηκε από το κοινό μέσα από τη συμμετοχή του σε εμβληματικά συγκροτήματα και σχήματα όπως οι "Χειμερινοί Κολυμβητές", οι "Primavera en Salonico" και οι "Φίλοι Μίλτου Σαχτούρη". Από το 1980 συνεργάζεται με μουσικούς της σύγχρονης αυτοσχεδιαζόμενης και λαϊκής μουσικής σκηνής στην Ελλάδα και το εξωτερικό όπως η  Σαβίνα Γιαννάτου, ο Μιχάλης Λαπιδάκης, ο Χάρης Λαμπράκης, ο Κυριάκος Γκουβέντας και ο Γιώργος Δημητριάδης αλλά και τραγουδοποιούς - τραγουδιστές όπως ο Αργύρης Μπακιρτζής, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, η Μαριώ και πολλοί ακόμη.

διαβάστε περισσότερα

Πολιτική αλλαγών και ακυρώσεων εισιτηρίων

Δεν επιτρέπονται οι αλλαγές (σε άλλη ημέρα, ώρα ή θέση).

Δεν επιτρέπονται οι ακυρώσεις.

Ο διοργανωτής αυτής της εκδήλωσης είναι η εταιρεία: UNITED WE FLY ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟ
Το Viva.gr αποτελεί μόνο την πλατφόρμα διάθεσης εισιτηρίων της εκδήλωσης. Η πολιτική αλλαγών και ακυρώσεων ορίζεται από τον διοργανωτή.
Για να δείτε πληροφορίες σχετικά με το διοργανωτή πατηστε εδώ

Διοργανωτής

UNITED WE FLY ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟ

Διεύθυνση
ΑΔΡΙΑΝΕΙΟΥ 2
Πόλη
Ν.ΨΥΧΙΚΟ
T.K.
11525
Τηλέφωνο
2106985340
Email
info@unitedwefly.com
ΔΟΥ
ΨΥΧΙΚΟΥ
ΑΦΜ
800687065
Εκδηλώσεις
  • Μιχάλης Σιγανίδης και Συγκρότημα Λαμπράκη - Gazarte.