ΣΤΑΥΡΟΣ ΞΑΡΧΑΚΟΣ "5 Λαϊκές Μορφές"
Περιγραφή

Συνεχίζοντας τον επιτυχημένο κύκλο παραστάσεων, επαναπρογραμματίζονται οι αναβληθείσες συναυλίες του Σταύρου Ξαρχάκου «5 Λαϊκές  Μορφές Με Τρόπον Εντόνως Ερωτικόν», οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στις 9, 16, 23 και 30 Μαΐου, στην κεντρική σκηνή του Gazarte.

Η παράσταση-αφιέρωμα στα σπουδαία μουσικά έργα του Μάνου Χατζιδάκι, Μίκη Θεοδωράκη, Βασίλη Τσιτσάνη, Μάρκου Βαμβακάρη και του Σταύρου Ξαρχάκου, ξεκίνησε το συγκλονιστικό ταξίδι της στον εορτασμό των δέκα χρόνων λειτουργίας του Μουσείου της Ακρόπολης, όπου και αποθεώθηκε από το κοινό, και συνεχίστηκε με μία μεγαλειώδη και sold out συναυλία στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού. Από τον περασμένο Νοέμβριο, έχοντας λάβει διθυραμβικές κριτικές και τρεις παρατάσεις παραστάσεων, συνεχίζει στην κεντρική σκηνή του Gazarte, με βραδιές ξεχωριστές, που εξυμνούνται από τους θεατές και γράφουν ιστορία!

Ο Σταύρος Ξαρχάκος, διευθύνοντας επταμελή ορχήστρα κορυφαίων σολίστ που τον πλαισιώνουν και φωνητικά, θα μας χαρίσει για τέσσερις ακόμα παραστάσεις, ένα σπάνιο ταξίδι ήχων και συναισθημάτων, με το μουσικό αφιέωμα "5 Λαϊκές Μορφές Με Τρόπον Εντόνως Ερωτικόν" να συνεχίζει στην κεντρική σκηνή του Gazarte στις 9, 16, 23 και 30 Μαΐου!

 

***Τα εισιτήρια είναι θεάματος και δεν περιλαμβάνουν ποτό. 

διαβάστε περισσότερα

Ο διοργανωτής αυτής της εκδήλωσης είναι η εταιρεία: ΓΚΑΖΑΡΤΕ ΣΙΝΕΜΑ ΕΠΕ, ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΑΙΘΟΥΣΩΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ-ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ
Το Viva.gr αποτελεί μόνο την πλατφόρμα διάθεσης εισιτηρίων της εκδήλωσης. Η πολιτική αλλαγών και ακυρώσεων ορίζεται από τον διοργανωτή.
Για να δείτε πληροφορίες σχετικά με το διοργανωτή πατηστε εδώ

Συντελεστές

Την επταμελή ορχήστρα απαρτίζουν οι διακεκριμένοι μουσικοί:

Νεοκλής Nεοφυτίδης (πιάνο)

 Βασίλης Δρογκάρης (ακορντεόν)

 Αλέξανδρος Καψοκαβάδης (κλασική κιθάρα, νυκτά έγχορδα)

Γιώργος Λιμάκης (κιθάρα)

Αντώνης Τζίκας (κοντραμπάσο)

Ηρακλής Ζάκκας (μπουζούκι , μπαγλαμάς, τζουράς)

 Δημήτρης Ρέππας (μπουζούκι , μπαγλαμάς, τζουράς)

Διοργανωτής

ΓΚΑΖΑΡΤΕ ΣΙΝΕΜΑ ΕΠΕ, ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΑΙΘΟΥΣΩΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ-ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ

Διεύθυνση
ΒΟΥΤΑΔΩΝ 34
Πόλη
Αθήνα
T.K.
-
Τηλέφωνο
-
Email
-
ΔΟΥ
ΣΤ ΑΘΗΝΑΣ
ΑΦΜ
800363697
Εκδηλώσεις
  • ΣΤΑΥΡΟΣ ΞΑΡΧΑΚΟΣ "5 Λαϊκές Μορφές" - Gazarte
Χρειάζεστε βοήθεια;
Online booking requires cookies.
Please click here to continue.