Τhe Big Nose Attack & George Gaudy
Περιγραφή

Οι Big Nose Attack συναντούν τον George Gaudy και την μπάντα του στην ταράτσα του Gazarte για το πρώτο Upstairs Session της United We Fly.

Οι Big Nose Attack, συχνοί θαμώνες στην ταράτσα του Gazarte, επιστρέφουν ορεξάτοι στον "τόπο του εγκλήματος", εκεί δηλαδή που παρουσίασαν επιτυχώς  το φθινόπωρο του 2019 το 4ο και πιο πρόσφατο στούντιο άλμπουμ τους, "Deader Than Disco”. Με βάση πάντα τους blues, funk  και soul που μεγάλωσαν και για χάρη τους έπιασαν τα όργανα, στο επίσης αναχρονιστικό Μπραχάμι Αττικής που ζούνε. Το σίγουρα φρέσκο στοιχείο είναι η πιο πληθωρική ενορχήστρωση που για πρώτη φορά τολμάει το ντουέτο.

Το ίδιο βράδυ στην σκηνή θα ανέβει και ο George Gaudy, συνθέτης, στιχουργός, ερμηνευτής και ενορχηστρωτής με βάση το Λονδίνο και από τους πολύ αγαπημένους του ελληνικού κοινού.  Η χαρακτηριστική του φωνή που προσαρμόζεται στις ανάγκες κάθε τραγουδιού του επιτρέπει να δημιουργεί κομμάτια που τραβούν την προσοχή του κοινού μέσα από τις ιδιαίτερες ερμηνείες και ενορχηστρώσεις του. Στο Gazarte θα ακούσουμε ένα setlist με όλα όσα μας έλειψαν από τισ ζωντανές του εμφανίσεις.

διαβάστε περισσότερα

Πολιτική αλλαγών και ακυρώσεων εισιτηρίων

Δεν επιτρέπονται οι αλλαγές (σε άλλη ημέρα, ώρα ή θέση).

Δεν επιτρέπονται οι ακυρώσεις.

Ο διοργανωτής αυτής της εκδήλωσης είναι η εταιρεία: UNITED WE FLY ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟ
Το Viva.gr αποτελεί μόνο την πλατφόρμα διάθεσης εισιτηρίων της εκδήλωσης. Η πολιτική αλλαγών και ακυρώσεων ορίζεται από τον διοργανωτή.
Για να δείτε πληροφορίες σχετικά με το διοργανωτή πατηστε εδώ

Διοργανωτής

UNITED WE FLY ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟ

Διεύθυνση
ΑΔΡΙΑΝΕΙΟΥ 2
Πόλη
Ν.ΨΥΧΙΚΟ
T.K.
11525
Τηλέφωνο
2106985340
Email
info@unitedwefly.com
ΔΟΥ
ΨΥΧΙΚΟΥ
ΑΦΜ
800687065
Εκδηλώσεις
  • Τhe Big Nose Attack & George Gaudy - Gazarte.