Circus is coming to town! Το καθιερωμένο διήμερο αποκριάτικο dance party του Gazarte επιστρέφει και φέτος με μάγους, ζογκλέρ, ακροβάτες, θηριοδαμαστές, καλώντας μας στο πιο θεαματικό Carnival Party!
Το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου, οι ειδικοί του live clubbing, οι 48 Ores έρχονται με ρυθμό, για να μας ταξιδέψουν από τα 70’s και 80’s electro pop έως τα λατινοαμερικάνικα rumba dance και τα σημερινά pop hits που ακούγονται στο ραδιόφωνο, δημιουργώντας ένα καρναβαλικό υπερθέαμα. Την Κυριακή 1 Μαρτίου, οι The Swingin' Cats αναλαμβάνουν την καρναβαλική μας διασκέδαση και δημιουργούν το απόλυτο μουσικό σκηνικό με ρετρό διάθεση, διασκεύες και σκηνικά βγαλμένα από ταινία. Και τις δύο ημέρες, οι DJs του Gazarte θα μας κρατήσουν παρέα μέχρι το πρωί, συνεχίζοντας σε ξέφρενους καρναβαλικούς ρυθμούς!
Φορέστε το πιο όμορφο αποκριάτικο χαμόγελό σας και με ιδιαίτερες ενδυμασίες, αξεσουάρ και καπέλα που ξεδιπλώνουν μυστήριο και μαγεία, ετοιμαστείτε για δύο άκρως θεαματικά -αυστηρώς μασκέ- event, που θα δώσουν το απαραίτητο χρώμα και θα μετατρέψουν το Gazarte σε πραγματικό Carnival Circus!
Dress code: Welcome to the Circus
(Κλόουν, ακροβάτες, μίμοι, ταχυδαχτυλουργοί, κωμικοί, θηριοδαμαστές, χορευτές, performers, μάγισσες κ.ά)