Π39 w/ Prurient (live) / Vatican Shadow
Περιγραφή

Π39

 

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018

RA event page: www.residentadvisor.net/events/1167023

FB event page: www.facebook.com/events/106268046946916

 

FEATURING:

Prurient (live)

Vatican Shadow

Becka Diamond (Hospital Productions)

Georgios Karamanolakis (ΟΔΟΣ 55)

ANFS (Vanila)

3.14 (Pi Electronics)

DΛS (Pi Electronics)

 

Ο Dominic Fernow επιστρέφει στην Ελλάδα για μια μοναδική εμφάνιση και των δυο του πρότζεκτ, Prurient και Vatican Shadow στην ίδια βραδιά! Η δισκογραφική π electronics στεγάζει το παρτυ Νο39 στο Temple Club της Αθήνας και σας προσκαλεί σε μια μεγάλη βραδιά που θα ξεκινά από τις 21:00 το βράδυ της Παρασκευής 16 Νοεμβρίου και θα τελειώνει τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου 17 Νοεμβρίου.

Δεν χρειάζονται και πολλές συστάσεις για τον Domenick Fernow, γνωστός στο ευρύτερο κοινό ως Prurient, ή Vatican Shadow, όπως επίσης και από τα χρόνια του στις μπάντες Cold Cave και Wolf Eyes –  ή με άλλα ψευδώόνυμα όπως τα Exploring Jezebel, Mitochrondiral DNA και Rainforest Spiritual Enslavement. Ο Αμερικανός θρύλος της πειραματικής noise / electronica και ιθύνων νους της δισκογραφικής  Hospital Productions, με παρουσία σε άλλες σπουδαίες δισκογραφικές εταιρίες του χώρου όπως οι Blackest Ever Black, Downwards, Ostgut Ton και Editions Mego, παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα και τις δύο καλλιτεχνικές προσωπικότητές του (Prurient και Vatican Shadow) στην ίδια βραδιά, γεγονός το οποίο προβλέπεται να συσπειρώσει το noise και techno κοινό της Αθήνας.

O Fernow θα έχει μαζί του σε αυτό το show και την Becka Diamond, label manager της δισκογραφικής του, Hospital Productions και ανερχόμενη Νιουγιορκέζα DJ που έγινε ευρέως γνωστή από τα DJ set της στις βραδιές της Hospital Productions.

Τους Αμερικανούς καλεσμένους μας θα πλαισιώσει μια σείρα διακεκριμένων Ελλήνων καλλιτεχνών. Ένας εξ’ αυτών είναι ο Γεώργιος Καραμανωλάκης, παραγωγός πειραματικής ηλεκτρονικής μουσικής, με μουσικές επιρροές που ξεκινούν από noise και drone, και φτάνουν μέχρι την free jazz. Η χρήση ηλεκτροακουστικών τεχνικών, μαζί με synthesizers, drum machines, tape machines αλλά και field recordings χαρακτηρίζει τον ήχο του Καραμανωλάκη, ο οποίος σε πολλούς ίσως είναι γνωστός και από την cult, post-apocalyptic, synth-punk μπάντα του, ΟΔΟΣ 55, τις συνεργασίες του με τους Hiroshi Hasegawa (Astro) και Jean-Marc Foussat και το ραδιοφωνικό του show “Athens Inner City Broadcast”  στον πειραματικό ραδιοφωνικό σταθμό του Λονδίνου “Resonance FM”.

Δεν θα μπορούσε να λείπει από μια τέτοια βραδιά ο ίσως πιο καταξιωμένος Ελληνας παραγωγος στο εξωτερικό την παρούσα χρονική περίοδο, o ANFS. Ιδρυτής της σταθερά ανερχόμενης Αθναϊκής δισκογραφικής Vanila, όπως και συνιδρυτής της μουσικής “ομπρέλας” γνωστής ώς Modal Analysis, ο ANFS θα δώσει το παρόν πραγματοποιώντας ντεμούτο με ένα πολύ ξεχωριστό set.

Τέλος, οι resident DJs της δισκογραφικής π electronics που συμπληρώνουν την λίστα των καλλιτεχνών της βραδιάς, θα είναι οι 3.14 και DΛS.

Αυτό θα είναι το τελευταίο π party για το 2018 στην Αθήνα, με μόλις άλλα δυο να απομένουν επί Ελληνικού εδάφους μέχρι την ολοκλήρωση του project των π parties. Περισότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν τους επόμενους μήνες.

 

Prurient / Vatican Shadow (Hospital Productions):

www.discogs.com/artist/27012-Prurient

www.discogs.com/artist/1695461-Vatican-Shadow

www.hospitalproductions.net

https://hospitalproductions.bandcamp.com

 

Becka Diamond (Hospital Productions):

https://soundcloud.com/becka-diamond

 

Georgios Karamanolakis (ΟDOS 55):

https://georgiokaramanolakis.bandcamp.com

https://odos55.bandcamp.com

 

ANFS (Vanila):

https://soundcloud.com/anifas

https://vanilarecs.bandcamp.com

 

3.14 (Pi Electronics):

https://soundcloud.com/alxp

https://pielectronics.bandcamp.com/

 

DΛS (Pi Electronics):

https://soundcloud.com/das_l

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

• Website: http://thetemple.gr

• FB: www.facebook.com/templeliveclub

• Τηλ.: 30 210 3468523

• E-mail: stathis@thetemple.gr, jim@thetemple.gr

διαβάστε περισσότερα
Παραγωγή

BLACK TEMPLE PRODUCTIONS E E

Διεύθυνση
ΙΑΚΧΟΥ 17
Πόλη
ΑΘΗΝΑ
T.K.
11854
Τηλέφωνο
-
Email
stathis@thetemple.gr
ΔΟΥ
ΣΤ ΑΘΗΝΩΝ (ΣΤ΄, Ζ΄)
ΑΦΜ
800889100
Εκδηλώσεις
  • Π39 w/ Prurient (live) / Vatican Shadow - Temple
Online booking requires cookies.
Please click here to continue.