ΝΙΚΟΣ ΜΠΕΡΚΑΣ
Περιγραφή

Ακριβώς δύο χρόνια μετά την απόφασή του να ξαναπιάσει το μικρόφωνο στα χέρια του, ο Νίκος Μπέρκας εμφανίζεται για μία μοναδική παράσταση στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο το Σάββατο 26 Οκτωβρίου όπου θα παρουσιάσει τον πρώτο του δίσκο με τραγούδια σε στίχους και μουσική του Χρήστου Δέτσικα και δικά του.

Μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις του στο Γυάλινο Upstage πέρυσι, ο Νίκος κατεβαίνει τα σκαλιά του Upstage και ανεβαίνει για την πρώτη του εμφάνιση σε μία τόσο μεγάλη μουσική σκηνή με ένα 10μελές σχήμα καταξιωμένων μουσικών και φίλων.

Στο πρώτο του άλμπουμ με τίτλο το ομώνυμο τραγούδι «Τώρα ή Ποτέ» περιλαμβάνονται τραγούδια όπως τα «Καλοκαίρι», «Τι είναι αυτό», «Καπνός», «Γυναίκες του Δρόμου», «Σ΄ακολουθώ παντού», «Λεωφορείο», και άλλα ακυκλοφόρητα με εναλλαγές που εκπλήσσουν, καθώς η επιλογή των κομματιών έγινε χωρίς να ακολουθείται κάποια πεπατημένη συνταγή, παρά μόνο η προσωπική του αισθητική και το συναίσθημα και η διάθεση για διασκέδαση.

Όπως σε κάθε του live, δεν θα λείπει η δεκαετία του ’80 που όλοι αγαπήσαμε, καθηλωτικές μπαλάντες, ξεσηκωτική ροκ, ανατριχιαστικά φωνητικά και πολύ χιούμορ!

Του Αγίου Δημητρίου ανήμερα… θεριά!

Ο Νίκος Μπέρκας φιλοξενείται στη δισκογραφική εταιρεία Spicy τα τελευταία 2 χρόνια, την πρώτη ανεξάρτητη ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στον χώρο της μουσικής βιομηχανίας με το μοντέλο 360ο.

διαβάστε περισσότερα

Συντελεστές

Τύμπανα: Γιώργος Καρλής

Πλήκτρα / τραγούδι: Μαργαρίτα Παπαδημητρίου

Μπάσο: Κώστας Σταματάκης

Κιθάρα: Δημήτρης Σαρλάνης

Κιθάρα: Άγγελος Τσιμιδάκης

Σαξόφωνο: Κώστας Βαζούρας

Τρομπόνι: Γιώργος Ζαρέας

Τρομπέτα: Δημήτρης Παπαδόπουλος

Φωνητικά: Αντωνία Δεσπούλη / Κάνδια Μπουζιώτη

Media
Παραγωγή

ΦΟΙΝΙΚΑΣ Α.Ε.

Διεύθυνση
Λ. ΣΥΓΓΡΟΥ 143
Πόλη
Αθήνα
T.K.
17121
Τηλέφωνο
2109315600
Email
info@gialino.gr
ΔΟΥ
Φ.Α.Ε. ΠΕΙΡΑΙΑ
ΑΦΜ
094304056
Εκδηλώσεις
  • ΝΙΚΟΣ ΜΠΕΡΚΑΣ - Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
Χρειάζεστε βοήθεια;
Online booking requires cookies.
Please click here to continue.