Συναυλία | Βέβηλος & Anser @Κατράκειο Θέατρο
Περιγραφή

Προερχόμενοι από τον σκληρό πυρήνα της ελληνικής hip hop σκηνής, οι Βέβηλος  και Anser δίνουν ραντεβού on stage για να ταρακουνήσουν το Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας στις 26 Ιουνίου 2021. Στην πρώτη εμφάνιση, μετά από τις sold out συναυλίες τους το 2019, οι καλλιτέχνες προσκαλούν φίλους και ακροατές σε μια μουσική νύχτα που φιλοδοξεί να μείνει αξέχαστη.

 

Με όπλο τον κοινωνικό στίχο και με αίσθηση της ευθύνης του δημόσιου λόγου, o Βέβηλος και o Anser θα δημιουργήσουν μία ξεχωριστή ατμόσφαιρα, μετά από ένα τεράστιο διάστημα αποχής από τις συναυλιακές τους υποχρεώσεις.  Κι «Άμα ρωτήσουν που χάθηκα» θα σας απαντήσουν πως ήταν πάντα εδώ, να αφουγκράζονται τον παλμό των συνανθρώπων τους, στα στενά δρομάκια και τις μεγάλες λεωφόρους αυτής της χώρας. Επιστρέφουν με το μικρόφωνο στο χέρι πάνω στη σκηνή, για να ενωθούν πάλι με το κοινό που τραγουδάει τα κομμάτια τους και χαράζει τους στίχους τους σε παγκάκια, πλατείες και τοίχους.

 

«Θέλεις να είναι εκεί οι δικοί σου. Δεν θα μπορούσα να φανταστώ στις μεγάλες συναυλίες να είμαι εγώ και άλλος ένας στα παρασκήνια και να βγαίνουμε να παίξουμε. Στην ουσία η συναυλία είναι κάτι σαν γιορτή για μας.»

Anser

 

«Μου αρέσει αυτή η επικοινωνία με τον κόσμο, είμαι από αυτούς που απεχθάνονται το στούντιο, αλλά είναι αναγκαίο. Θέλω να τους κοιτάζω στα μάτια και να τα λέω πιο πολύ μάλλον για να με νιώθουν, κοιτάζω να έχω φίλους και όχι κοινό.»

Βέβηλος

 

Οι δυο τους θα οδηγήσουν τους θεατές σε ένα ταξίδι με κοινό σημείο αναφοράς τις προσωπικές τους μάχες με  τα σκοτάδια, τις εξαρτήσεις και τις βαθύτερες σκέψεις τους. Τελικός προορισμός η ακεραιότητα, η προσήλωση στο ήθος και τις αξίες, η ειλικρίνεια, η αυθεντικότητα και η προσωπική ευθύνη για δράση ως απάντηση σε αυτές τις αβέβαιες και παράξενες εποχές.  Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε την ιδιαίτερη χημεία που έχουν οι δύο καλλιτέχνες στην σκηνή:

 

Την ημέρα της συναυλίας οι πόρτες θα ανοίξουν στις 18:30. Οι μουσικές θα αντήχουν ήδη από τις 19:00 στο Κατράκειο Θέατρο, και την σκηνή θα γεμίσουν οι Dj Twelve, Abismo, Μυστήριος Τύπος, Andri J Univers, Ραμμένος Άσσος, Tiny Jackal, TsekosFee. Οι Βέβηλος ( DJ Mangum) και Anser θα ανέβουν στην σκηνή περίπου όταν νυχτώσει και η συναυλία θα λήξει κατά τις 00:30 το βράδυ. Στα πλαίσια του σεβασμού Ατόμων με Αναπηρία και μειωμένη κινητικότητα, μέρος της πλατείας θα διατεθεί σε  ΑΜεΑ (και τους συνοδούς τους) έτσι ώστε να υπενθυμίσουμε πως το hip hop είναι κάτι παραπάνω από μουσική έκφραση.

 

Ασφάλεια - Τήρηση Υγειονομικών Πρωτοκόλλων:

 

Βάσει νόμου η συναυλία θα είναι αποκλειστικά για καθήμενους και η χρήση μάσκας στον χώρο υποχρεωτική. Η πληρότητα του θεάτρου θα είναι 65% ενώ θα υπάρξουν αποστάσεις ασφαλείας μεταξύ των καθήμενων θεατών. Οι επισκέπτες θερμομετρούνται κατά την είσοδο τους στην εκδήλωση ενώ θα γίνει σταδιακή είσοδος και έξοδος, με τήρηση προβλεπόμενων αποστάσεων.

 

Με μια ματιά:

 

Συναυλία Βέβηλος & Anser “Άμα ρωτήσουν που χάθηκα”

Χώρος: Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας (Μάνου Κατράκη &, Άγιος Ιωάννης Ρέντης)

Ημερομηνία: Σάββατο 26 Ιουνίου 2021

Ώρα έναρξης: Οι πόρτες ανοίγουν στις 18:30.

Το live show από guests & friends θα ξεκινήσει από τις 18:30, ενώ οι Βέβηλος ( DJ Magnum) και Anser θα ανέβουν στην σκηνή κατά τις 21:15.

Λήξη συναυλίας: 00:30 (κατά προσέγγιση)

Τιμές εισιτηρίων:  Κερκίδες: 10€ προπώληση | 12€ ταμείο

                                 Πλατεία: 12€ προπώληση | 15€ ταμείο (θα αριθμηθούν κατά την είσοδο στο θέατρο)

                                 Οι συνοδοί των ΑΜεΑ θα εισέρχονται δωρεάν.

Σημείωση: Όλα τα εισιτήρια είναι αριθμημένα και αφορούν καθήμενους.

Διοργάνωση & Επικοινωνία: Action Εστί | Artist & Event Management

Press & Info: www.ActionEsti.gr

 

διαβάστε περισσότερα
Συντελεστές

Anser

Ερχόμενος από πληθώρα sold out συναυλιών, ο Anser απολαμβάνει να ταρακουνά το κοινό και τις σκέψεις του! Φέτος το καλοκαίρι, επανεμφανίζεται στους συναυλιακούς χώρους για να μοιραστεί πρώτη φορά σε φυσική παρουσία τις κυκλοφορίες της χρονιάς που πέρασε.  Ο τελευταίος δίσκος του, «ΤΟ ΑΔΥΤΟ», επιβεβαίωσε ότι ο Σπαρτιάτης εξελίσσει το flow και τη στιχουργική του αδιάκοπα, ενώ τα πρόσφατα singles "Χαμαρέτου” και “Ίσως να μη γεράσουμε” έχουν αγαπηθεί ιδιαίτερα από τη νέα γενιά.

 

Anser - Χαμαρέτου | Xamaretou (Official Video Clip)

https://www.youtube.com/watch?v=CQ4jwIC8DIA

 

Βέβηλος

Εξίσου δραστήριος και δυναμικός, μέλος των θρυλικών «Βαβυλώνα», ο Βέβηλος εξακολουθεί να στηρίζει τη ζωή του με το λόγο του και το λόγο του με την ζωή του. Επιστρέφει στο οικείο του περιβάλλον των μουσικών σκηνών, για να καθηλώσει και να προβληματίσει τους θεατές για ακόμη μια φορά. Μετά το τελευταίο του project «Το Βιβλίο Των Τεσσάρων Στοιχειών», ο Βέβηλος επέστρεψε με  το single «Καθρέφτης», πιο ώριμος και πιο ανατριχιαστικός από ποτέ. Ο μεστός του λόγος και η στιβαρή ερμηνεία του είναι αυτά που κατέκτησαν την εμπιστοσύνη των πιστών ακροατών του.

 

Βέβηλος - Καθρέφτης

https://www.youtube.com/watch?v=cOl5RlERbXg

Media
Διοργανωτής
Η ημερομηνία της εκδήλωσης έχει παρέλθει