ΠΕΝΝΥ ΜΠΑΛΤΑΤΖΗ
Που: PassPort Κεραμεικός Upstairs
Πότε: 28 Απριλίου
Τιμές: από 13€
SHARE arrow

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΠΕΝΝΥ ΜΠΑΛΤΑΤΖΗ

“ΚΙ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΑΡΑ”

Παρασκευή, 21 & 28 Απριλίου

Η Πέννυ Μπαλτατζή, το κορίτσι με τη βελούδινη φωνή που άνοιξε δρόμους swing στην Αθήνα, μέσα από ένα εξωτικό χαρμάνι ήχων και ξέφρενων ρυθμών, μπήκε στις ζωές μας με το γνωστό μποέμικο στιλ του καλλιτέχνη που μας μαγεύει σκορπώντας γύρω του κέφι, ανεμελιά, ενέργεια και δύναμη.Αυτά θα εισπράξουμε στη διαδραστική παράσταση «Κι όμως υπάρχει χαρά». Η Πέννυ και οι δεξιοτέχνες μουσικοί της εξερευνούν ένα νέο, μεθυστικό ήχο με λάτιν και μπάλκαν ρούμπες, μάμπο ιταλιάνο, τσα τσα, σουινγκ, τζαζ...

Και μας επιφυλάσσουν εκπλήξεις αποτελεσματικότερες! Η φωνή της, που από τραγούδι σε τραγούδι κινείται με αφοπλιστική αμεσότητα και μαεστρία, μας ξεσηκώνει για βόλτες στην Πειραϊκή. Με το ολοκαίνουριο single της Πέννυ, Στην Τρούμπα στην Καστέλα που μοιράζει χαμόγελα και αγκαλιές πότε στην Τρούμπα και πότε στην Καστέλα. Με τραγούδια του Πλέσσα και της Γιοβάννας, κι ένα μπουκέτο τριαντάφυλλα στη Ζιγκουάλα, προτού η Πέννυ γίνει ένας πειρασμός που δεν είναι απάτη. Για να μας ψιθυρίσει Mama yo quiero και να μας καθηλώσει με τη συγκλονιστική της ερμηνεία στο Be Italian! Και να μας καλέσει να λικνιστούμε στους ζωηρούς, ερωτικούς ρυθμούς αυτής της γεμάτης πάθος, συναίσθημα και χαράς βραδιάς, εκφράζοντας αυτό που βαθιά ξέρουμε μέσα μας: Υπάρχει κι άλλη ζωή!

ΚΙ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΑΡΑ – Πέννυ Μπαλτατζή

Τιμές εισιτηρίων:
13 ευρώ (με μπύρα ή κρασί στο bar) – 20 ευρώ (με ποτό, σε τραπέζι)
 

INFO


https://www.facebook.com/PennyBaltatzi

https://www.youtube.com/c/PennyBaltatzi

https://www.instagram.com/penny_baltatzi/

 

PASSPORT ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ Upstairs
Κεραμεικού 58 & Μαραθώνος, Αθήνα

www.pass-port.com.gr

περισσότερα
  • Διατίθενται θέσεις καθήμενων Θέσεις
    καθήμενων
  • Τρόποι
    πρόσβασης Ηλεκτρικός Σταθμοί Θησείο & Μοναστηράκι Metro Σταθμοί Μεταξουργείο, Κεραμεικός Λεωφορεία 049, 21, 813, 815, 838, 856, 914, Β18, Γ18 (στάση:IKA)
ONLINE ΚΡΑΤΗΣΗ
Online booking requires cookies.
Please click here to continue.