HILLBILLY MOON EXPLOSION 22 Μαίου 2021 Αθήνα
Περιγραφή

Θεσσαλονίκη Παρασκευή 21 Μαϊου 2021, Eightball Club
Αθήνα Σάββατο 22 Μαϊου 2021, Κύτταρο

Rock n Roll, rockabilly, psychobilly? Πείτε το όπως θέλετε. Είναι όλα αυτά και πολλά περισσότερα, γιατί αν ψάξετε στον ήχο τους θα βρείτε ακόμα και Punk, Ska, Soul, Swing, Garage μέχρι και Pop καταβολές. Τελικά δεν υπάρχει ταμπέλα, είναι απλά οι Hillbilly Moon Explosion και είναι υπέροχοι!

Ορμώμενοι από την Ελβετία, αλλά με δύο Άγγλους και έναν Γάλλο ντράμερ στη σύνθεση τους, η πολυεθνική πληθωρική μπάντα έρχεται στην Ελλάδα για δύο εμφανίσεις (Θεσσαλονίκη και Αθήνα, στις 11 και 12 Σεπτεμβρίου αντίστοιχα) για να μας ξεσηκώσουν με τους ρυθμούς τους. Όσοι τους έχουν δει στο σανίδι γνωρίζουν ότι πρόκειται περί μοναδικής εμπειρίας: περίσσευμα ενέργειας, τρελό κέφι, χορός   και με  frontwoman την Emanuela Hutter , μια αληθινή βασίλισσα του rock’n roll  που δεν σε αφήνει να πάρεις τα μάτια σου από πάνω της.

Θα μας παρουσιάσουν τραγούδια από όλη τους τη δισκογραφία αλλά και το νέο έβδομο άλμπουμ τους με τίτλο «The Sparky Sessions» που κυκλοφόρησε το 2019 αλλά και κεφάτες διασκευές όπως αυτοί μονάχα γνωρίζουν.

Μαζί τους στην Αθήνα οι Vanila Swing:
Κινούνται  στο χώρο του Swing και του Rock n Roll με αναφορές στο χθες και το σήμερα!
Δημιουργήθηκαν το 2011 στην Αθήνα,ύστερα από αρκετές αλλαγές στα μέλη τους και πολλές μουσικές αναζητήσεις, κατέληξαν στην σημερινή τους σύσταση και μουσική κατεύθυνση.Αυτό που κάποιος θ'ακούσει απ τους V.S είναι μια μίξη από rock n roll ,rockabilly του '50 και swing του 40,εμπλουτισμένα από τον σημερινό ήχο διατηρώντας ταυτόχρονα την vintage αισθητική.Διασκευάζουν με το δικό τους ιδιαίτερο ύφος από Queen μέχρι Clash  , από CCR μέχρι Violent femmes και White Stripes.
Τι σχέση μπορεί να έχει ο Elvis, ο Chuck Berry και ή Wanda Jackson με τους παραπάνω; Θα το μάθετε σ' ένα live των VANILA SWING!

Τη συναυλία ανοίγουν οι  Jumberingas :
ένα dark folk / country blues project της τραγουδίστριας και τραγουδοποιού Martzi, που ξεκίνησε το 2013 στη Θεσσαλονίκη. Το 2018 κυκλοφορεί το πρώτο album (με ομώνυμο τίτλο) με τα δικά τους whiskey songs που ηχογραφήθηκαν στο Blueberry Productions Co. Αποτελείται από οχτώ original δημιουργίες που σε ταξιδεύουν σε αισιόδοξα αδιέξοδα σκοτεινά μονοπάτια και μια διασκευή με ρίζες στα blues του 1930 (Sittin’ on top of the world). Έχουν εμφανιστεί πολλάκις σε μικρές και μεγάλες μουσικές σκηνές αλλά και σε πολλά festival (los almiros, βρύσης τυρνάβου, άμεσης δημοκρατίας, schooLa, κ.α.)

διαβάστε περισσότερα

Πολιτική αλλαγών και ακυρώσεων εισιτηρίων

Δεν επιτρέπονται οι αλλαγές (σε άλλη ημέρα, ώρα ή θέση).

Δεν επιτρέπονται οι ακυρώσεις.

Ο διοργανωτής αυτής της εκδήλωσης είναι η εταιρεία: ΜΥΛΩΝΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Το Viva.gr αποτελεί μόνο την πλατφόρμα διάθεσης εισιτηρίων της εκδήλωσης. Η πολιτική αλλαγών και ακυρώσεων ορίζεται από τον διοργανωτή.
Για να δείτε πληροφορίες σχετικά με το διοργανωτή πατηστε εδώ

Media
Διοργανωτής

ΜΥΛΩΝΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Διεύθυνση
Μακεδονομαχων
Πόλη
Καστοριά
T.K.
52100
Τηλέφωνο
306948877582
Email
demonsgate@yahoo.com
ΔΟΥ
ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
ΑΦΜ
076834698
Εκδηλώσεις
  • HILLBILLY MOON EXPLOSION 22 Μαίου 2021 Αθήνα - Κύτταρο Live
Online booking requires cookies.
Please click here to continue.