Μιχάλης Τζουγανάκης - Κωνσταντίνος και Ματθαίος Τσαχουρίδης
Περιγραφή

Μιχάλης Τζουγανάκης

Κωνσταντίνος και Ματθαίος Τσαχουρίδης

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 

Μονή Λαζαριστών – Θεσσαλονίκη

Ένα σπάνιο μουσικό συναπάντημα έρχεται τον Σεπτέμβριο  στην Μονή Λαζαριστών.

Μία συνάντηση διακεκριμένων μουσικών που θα φτιάξει ένα μοναδικό χαρμάνι ήχων που ξεκινούν από την Κρήτη έως τον Πόντο που περιέχουν παραδοσιακά ακούσματα από διάφορα μέρη της Ελλάδας.

Ο Μιχάλης Τζουγανάκης, άξιος εκπρόσωπος της Κρητικής παράδοσης και γνωστός για τις εκρηκτικές του ζωντανές εμφανίσεις , συναντά  τους αδερφούς  Κωνσταντίνο και Ματθαίο Τσαχουρίδη,  σύγχρονους  εκφραστές  του Ποντιακού πολιτισμού, σε μια συναυλία που ενώνει τον Πόντο με την Κρήτη, την παράδοση με το παρόν, σε μια μουσική γιορτή χωρίς σύνορα και περιορισμούς.

Ο Μιχάλης Τζουγανάκης είναι μια σπουδαία περίπτωση μουσικού, που αντλεί στοιχεία από τη μουσική του Κρήτης, τα εκσυγχρονίζει και τα παντρεύει με έναν εντελώς δικό του εναλλακτικό τρόπο.

Η ιδιότυπη και χαρακτηριστική φωνή του και ο τρόπος που παίζει το λαούτο, είναι μοναδικά με έναν τρόπο που δεν έχουμε ξαναδεί στο παρελθόν.
Η συνύπαρξη του στη σκηνή έρχεται να εμπλουτιστεί με τον Αλέξανδρο Τζουγανάκη,  δίνοντας την ευκαιρία να απολαύσουμε το πάντρεμα δύο λαούτων και δύο φωνών σε μία ιδιαίτερη μουσική επικοινωνία.

Ο Μιχαήλ Τζουγανάκης γεννήθηκε στο Βέλγιο. Η συναναστροφή του ως παιδί, με Βέλγους, Τούρκους, Έλληνες, Πολωνούς, Αιγύπτιους και Ιταλούς ήταν καθοριστική για τη διαμόρφωση της προσωπικότητας του.

Οι αδελφοί Κωνσταντίνος & Ματθαίος Τσαχουρίδης, δυο Έλληνες πολίτες του κόσμου, διδάκτορες του Πανεπιστημίου του Λονδίνου στη μουσική, έχουν μια εντυπωσιακή πορεία, που μετρά δεκάδες εμφανίσεις σε Ελλάδα  και εξωτερικό, με την ποντιακή λύρα να αγκαλιάζει ένα παγκόσμιο μουσικό ρεπερτόριο, που καταργεί τα καθιερωμένα μουσικά σύνορα  και να αναδεικνύει τις απεριόριστες μουσικές δυνατότητες του οργάνου . Ένα σπάνιο μουσικό αμάλγαμα με ήχους αρχεγόνους αλά και μοντέρνους

Από την προσωπική ακρόαση του πρίγκιπα Κάρολου, την πόλη Ερμπίλ του Ιράκ, τη εμφάνισή τους στο παλάτι του Κρεμλίνου, την Τεχεράνη, το Λος Aντζελες, την Αυστραλία, τον Καναδά, μέχρι και την πρώτη απόπειρα για ρεκόρ Γκίνες με 22,000 χορευτές στην διεθνή έκθεση της Θεσσαλονίκης, οι αδελφοί Τσαχουρίδη συνεχίζουν να μας εκπλήσσουν ακολουθώντας αποκλειστικά το μουσικό τους ένστικτο.

Μια μοναδική ροή ρεπερτορίου και μια ομάδα  εξαιρετικών μουσικών συνθέτουν μια από τις πιο  πρωτότυπες και ενδιαφέρουσες  μουσικές συναντήσεις ,ικανή να μας εκπλήξει, να χαϊδέψει τα αυτιά μας και να ξεσηκώσει τις ψυχές μας!  

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου   -Μονη Λαζαριστών - Θεσσαλονικη

Ώρα έναρξης: 21:00

Τιμές Εισιτήριων:

Αριθμημένες Θέσεις μπροστά στη σκηνή: 25€

Καθήμενοι – πλατεία:18€ (*15€)
Κερκίδες- Όρθιοι: 15€  (*12€)
*Φοιτητικό , Ανέργων, Άνω των 65 , ΑΜΕΑ

Προπώληση: www.viva,gr

  

διαβάστε περισσότερα
Πλάνο αριθμημένων θέσεων
  • Θέσεις
    καθήμενων
  • Θέσεις
    ΑΜΕΑ
Media
Παραγωγή

Intershow

Διεύθυνση
ΑΘηνας 10
Πόλη
Θεσσαλονίκη
T.K.
54634
Τηλέφωνο
2315500088
Email
nikiker@gmail.com
ΔΟΥ
Δ Θες/νικης
ΑΦΜ
105039722
Εκδηλώσεις
  • Μιχάλης Τζουγανάκης - Κωνσταντίνος και Ματθαίος Τσαχουρίδης - ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΟΝΗΣ ΛΑΖΑΡΙΣΤΩΝ
Online booking requires cookies.
Please click here to continue.