ΧΑΤ ΤΡΙΚ LIVE
Περιγραφή

Κάτι λιγότερο από 15 χρόνια πέρασαν από τότε που το «καταραμένο» punk rock τρίο γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη, αποτελώντας από τις πρώτες κιόλας μέρες ύπαρξής του, συνώνυμο κάθε μορφής αλητείας! Ιδρώτας, αλκοόλ, moshing pits, όλα ήταν εκεί από την αρχή, φέρνοντας τους Χατ Τρικ στο προσκήνιο ως το απόλυτο ελληνόφωνο punk rock σχήμα, αλλά και ως ένα που βρίθει ενέργειας, θέλησης και δύναμης σε κάθε βήμα του.

 Όποιος έχει παραστεί έστω και σε μία συναυλία τους, ήδη γνωρίζει πως εδώ μιλάμε για την απόλυτη live μπάντα! Οι Χατ Τρικ επί σκηνής δημιουργούν πυρηνική σύντηξη και τελικά εκρήγνυνται γεμίζοντας χώρους με την ενέργειά τους, προβληματίζοντας μυαλά και δημιουργώντας συναισθήματα σε κοινό κάθε ηλικίας, γεγονός που άλλωστε εξηγεί την διαχρονικότητα και την σταθερή τους απήχηση μέσα σε αυτή την 15ετή πορεία τους!

Λίγο καιρό πριν γυρίσουν σελίδα, οι Χατ Τρικ βιώνουν το πέρασμα σε μια άτυπη καλλιτεχνική ενηλικίωση, και με αυτή την αφορμή, δοκιμάζουν τις δυνάμεις τους και δείχνουν τα δόντια τους σε τρεις σκηνές ανά την Ελλάδα, και σε ισάρριθμες μεγάλες συναυλίες: Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Βόλος θα πάρουν μια γεύση από τους... νέους ανανεωμένους Χατ Τρικ, πιστούς όμως στον πυρήνα της ύπαρξής τους και σε όλα όσα τους έκαναν αγαπητούς, αλλά και γεμάτους διάθεση για νέες, ακόμη πιο περιπετειώδεις περιηγήσεις στο αβέβαιο μουσικό σύμπαν του σήμερα! 

"Κι έτσι σε χίλια χρόνια και πάλι θα 'μαστε μαζί Θα τραγουδάμε όλη τη νύχτα Πίσω στη γη, τ' άλλο πρωί"

διαβάστε περισσότερα

Media
Παραγωγή

ΑΛΠΙΚΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕ

Διεύθυνση
Γ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΚΑΙ ΓΡ ΛΑΜΠΡΑΚΗ
Πόλη
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
T.K.
54636
Τηλέφωνο
306977352239
Email
we@weskg.gr
ΔΟΥ
ΦΑΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΑΦΜ
800352007
Εκδηλώσεις
  • ΧΑΤ ΤΡΙΚ LIVE - Fuzz Club
  • ΧΑΤ ΤΡΙΚ LIVE - Lab art
  • ΧΑΤ ΤΡΙΚ LIVE - WE, Πολυχώρος Πολιτισμού & Αθλητισμού
Χρειάζεστε βοήθεια;
Online booking requires cookies.
Please click here to continue.