«Πολύ παλιά τραγούδια»
ΡΕΤΡΟ με τον Δαυίδ Ναχμία
Μουσική βραδιά στον Κήπο της Αλεξάνδρειας
Σάββατο 28 Μαΐου 2022, ώρα 20:30
Τάγκο, Φοξ Τροτ, Σουίνγκ, Βαλς, Αττίκ, Γιαννίδης, Χαιρόπουλος,Σουγιούλ, Δανάη, Βέμπο, Γούναρης
Τα «Πολύ παλιά τραγούδια» είναι ένα δίωρο ταξίδι στα ωραιότερα τραγούδια που σημάδεψαν μία ολόκληρη εποχή και παραμένουν ζωντανά, ανθεκτικά και αγαπημένα έως τις μέρες μας. Τη μοναδική αυτή μουσική βραδιά παρουσιάζουν ο μουσικοσυνθέτης Δαυίδ Ναχμίας (πιάνο) και οι συνεργάτες του Θάνος Πολύδωρας, Ρένα Στρούλιου και Χριστίνα Σαμαρά (τραγούδι), το Σάββατο 28 Μαΐου 2022 και ώρα 20:30, στον υπέροχο Κήπο της Αλεξάνδρειας (Σπάρτης 14, Πλ. Αμερικής, Αθήνα, τηλ: 2121007079).
Τάγκο, Φοξ Τροτ, Σουίνγκ, Βαλς, Αττίκ, Γιαννίδης, Χαιρόπουλος, Σουγιούλ, Δανάη, Βέμπο, Γούναρης. Ένα σεργιάνι στη μικρή τέχνη μιας χώρας με ανάταση, που είχε ως προτεραιότητες την ευγένεια, την κομψότητα και την καλαισθησία. Στους καλλιτέχνες που έζησαν τα δημιουργικά τους χρόνια απ’ την αρχή του Ελληνικού εικοστού αιώνα μέχρι το τέλος της δεκαετίας του ’50, κληρώθηκε η απεικόνιση του εσωτερικού τοπίου των ανθρώπων τότε.
Η παράσταση αποτελείται από εναλλακτικές επιλογές τραγουδιών που χαρακτηρίζουν τον καιρό τους. Κάποιες μεταφρασμένες επιτυχίες, τραγούδια του πολέμου που σημάδεψαν την Ελλάδα και κάποια άλλα, αδίκως παραγνωρισμένα Ελληνικά τραγούδια υψηλής αξίας.
«Πολύ παλιά τραγούδια»
Επιμέλεια προγράμματος, πιάνο: Δαυίδ Ναχμίας
Ερμηνεία τραγουδιών: Θάνος Πολύδωρας, Ρένα Στρούλιου, Χριστίνα Σαμαρά
Σάββατο 28 Μαΐου 2022, ώρα 20:30
ΕΙΣΟΔΟΣ: 12 €
Κήπος της Αλεξάνδρειας
Σπάρτης 14, Πλατεία Αμερικής, 11252 ΑΘΗΝΑ
ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ στο τηλ. 212-1007079, 6944-898482
EMAIL: alexandreia.theatro@gmail.com
https://www.facebook.com/AlexandreiaPolychorosTechnes