Αφιερώσεις
Περιγραφή

Μία συναυλία που θα μείνει αξέχαστη με τη Μάρθα Φριντζήλα και την Κατερίνα Πολέμη στην... ψηφιακή σκηνή του Θεάτρου ΠΟΡΕΙΑ! 

Δύο μοναδικές "φωνές", δύο ιδιαίτερες μουσικοί, γνώριμες στο κοινό του Θεάτρου Πορεία από παλιότερες συνεργασίες τους, ενώνονται για πρώτη φορά και μας παρουσιάζουν την παράσταση ”Αφιερώσεις”. Κάθε τραγούδι και από μια αφιέρωση σε μια μουσική βραδιά που θα αγκαλιάσει μουσικές από ολόκληρο τον κόσμο: από την Ελλάδα στη Βραζιλία, την Κούβα, την Ιταλία μέχρι και την Ατλαντίδα. Δύο καλλιτέχνιδες με μπρίο, ταμπεραμέντο, αυθορμητισμό, χιούμορ και έντονη θεατρικότητα, μας παίρνουν μαζί τους σε ένα αξέχαστο μουσικό ταξίδι και αποδεικνύουν ότι παρά τις διαφορετικές καταβολές, στο ίδιο "καζάνι" βράζουν οι ψυχές τους.

Μαζί τους οι: Παναγιώτης Τσεβάς στο ακορντεόν, Βασίλης Μαντζούκης στα τύμπανα και Πέτρος Βαρθακούρης στο κοντραμπάσο.

διαβάστε περισσότερα

Διαδικασία παρακολούθησηςτηςπαράστασης   

Μετά την ολοκλήρωση της αγοράς εισιτηρίου / κωδικού για την προβολή της παράστασης, θα μεταφερθείτε στη σελίδα της παραγγελίας σας, όπου θα φαίνεται, όπως παρακάτω, ο κωδικός εξαργύρωσής σας (κωδικός εισόδου).  

 

Τον κωδικό που θα λάβετε θα πρέπει να τον εξαργυρώσετε στη σελίδα του Θεάτρου Πορεία: www.poreiatheatre.com τουλάχιστον 30' λεπτά πριν την έναρξη της παράστασης. (Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες που ακολουθούν).

 

Παράλληλα, θα λάβετε email από την Viva Services με θέμα "Viva Παραγγελία Νο ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ", όπου θα βλέπετε επίσης τον κωδικό εξαργύρωσης. (Αν δεν βρίσκετε το e-mail στα εισερχόμενά σας, παρακαλούμε ελέγξτε και τους φακέλους Ανεπιθύμητα (spam) και Προσφορές.)

 

Ο κωδικός εξαργύρωσης  φαίνεται και στο PDF εισιτήριο σας (κάτω από το barcode του εισιτηρίου), το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε από τη σελίδα παραγγελίας σας.

 

Οδηγίες εξαργύρωσης κωδικού:.
Βήμα 1: Αφού μεταβείτε στη σελίδα του Θεάτρου Πορεία πατώντας το κουμπί ΔΕΙΤΕ ONLINE, θα χρειαστεί να δημιουργήσετε δωρεάν λογαριασμό ή να συνδεθείτε εάν έχετε προεγγραφεί. Για νέους χρήστες επιλέξτε «Εγγραφή – Χωρίς συνδρομή».

Βήμα 2: Στη συνέχεια και αφού έχετε ολοκληρώσει την εγγραφή σας πατάτε στην καρτέλα Αγορά Live Streaming ------> Eξαργύρωση Viva.gr, εισάγετε τον κωδικό σας στο πεδίο ''Εισάγετε τον 10ψήφιο κωδικό από την αγορά σας μέσω Viva.gr'' και πατήστε ''Εξαργύρωση''. Στο email που δηλώσατε, κατά την εγγραφή σας στη σελίδα του Θεάτρου Πορεία, θα σας σταλεί το link για να συνδεθείτε την ώρα έναρξης της παράστασης.

Βήμα 3: Η παράσταση προβάλλεται από τη πλατφόρμα live stream του θεάτρου Πορεία. Όταν έρθει η ώρα να την παρακολουθήσετε μπορείτε να συνδεθείτε από εδώ: https://poreiatheatre.com/live-stream/player/

Η παράσταση προβάλλεται σε ζωντανή μετάδοση από το θέατρο Πορεία. Σε περίπτωση που συνδεθείτε καθυστερημένα, δε θα μπορείτε να παρακολουθήσετε την παράσταση από την αρχή αλλά μόνο από το χρονικό σημείο σύνδεσης και έπειτα.

Μετά τη λήξη της παράστασης, το περιεχόμενο δεν θα είναι πλέον διαθέσιμο. Η πληρωμή του εισιτηρίου δεν δίνει κανένα δικαίωμα ετεροχρονισμένης θέασης, θέασης σε άλλο χρόνο ή θέασης του περιεχομένου κατ’ αίτηση (on demand).

Απαγορεύεται η δι’ οποιουδήποτε μέσου καταγραφή (όπως μαγνητοσκόπηση, βιντεοσκόπηση της Παράστασης και του Περιεχομένου που παρουσιάζεται στην οθόνη του Χρήστη) ή/και η ηχογράφηση της Παράστασης και η καθ' οιονδήποτε τρόπο χρήση και δημόσια παρουσίαση της παράστασης.

Καλή σας διασκέδαση!

Πολιτική αλλαγών και ακυρώσεων εισιτηρίων

Δεν επιτρέπονται οι αλλαγές (σε άλλη ημέρα, ώρα ή θέση).

Δεν επιτρέπονται οι ακυρώσεις.

Ο διοργανωτής αυτής της εκδήλωσης είναι η εταιρεία: ΔΟΛΙΧΟΣ - Θέατρο Πορεία www.poreiatheatre.com
Το Viva.gr αποτελεί μόνο την πλατφόρμα διάθεσης εισιτηρίων της εκδήλωσης. Η πολιτική αλλαγών και ακυρώσεων ορίζεται από τον διοργανωτή.
Για να δείτε πληροφορίες σχετικά με το διοργανωτή πατηστε εδώ

Διοργανωτής

ΔΟΛΙΧΟΣ - Θέατρο Πορεία www.poreiatheatre.com

Διεύθυνση
Τρικόρφων 3-5
Πόλη
ΑΘΗΝΑ
T.K.
-
Τηλέφωνο
210 8210082
Email
info@poreiatheatre.com
ΔΟΥ
ΙΑ Αθηνών
ΑΦΜ
090325128
Εκδηλώσεις
  • Αφιερώσεις - ONLINE
Online booking requires cookies.
Please click here to continue.