ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ
Περιγραφή

Αποκριάτικο Οδοιπορικό στη Λέσβο

Ο Σύνδεσμος Πλωμαριτών Αττικής «ΒΕΝΙΑΜΙΝ Ο ΛΕΣΒΙΟΣ» συνδιοργανώνει με τον Σύλλογο Νεοχωριτών Λέσβου «Ο ΜΠΟΡΟΣ» Αθήνας και τον Σύλλογο "Απανταχού Παφλιωτών" (Αφάλωνας, Θερμή, Μόρια, Παναγιούδα, Πάμφιλα),

την Κυριακή 14 Μαρτίου 2021 και ώρα 21:00, μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας viva.gr

μια διαδικτυακή εκδήλωση (online streaming) που θα μεταδοθεί σε Ελλάδα και εξωτερικό, με σκοπό να μας ταξιδέψει στην πανέμορφη Λέσβο και στα χωριά της, να αγκαλιάσει τον ελληνισμό του εξωτερικού και να μας συντροφεύσει με παραδοσιακά ακούσματα και χορούς, σ’ αυτή τη δύσκολη περίοδο που όλοι διανύουμε.  

Τη μουσική αναλαμβάνουν κορυφαίοι Μυτιληνιοί μουσικοί. Tο παραδοσιακό συγκρότημα των Κώστα Καλδέλη (τραγούδι) και Πάνου Βέργου (σαντούρι), μαζί τους η Σταυρούλα Δαλιάνη (τραγούδι), ο Γιώργος Μαρινάκης (βιολί), ο Ηλίας Μαυρίκης (κιθάρα). Στο λαϊκό και ρεμπέτικο πρόγραμμα ο Γρηγόρης Βασίλας (μπουζούκι-τραγούδι) με τον Γιάννη Καλαφατέλη (ακορντεόν-τραγούδι). Στο χορευτικό μέρος, συμμετέχουν δάσκαλοι παραδοσιακου χορου.

διαβάστε περισσότερα
Διαδικασία παρακολούθησης της παράστασης 


Μετά την ολοκλήρωση της αγοράς εισιτηρίου / κωδικού για την προβολή της παράστασης, θα μεταφερθείτε στη σελίδα της παραγγελίας σας, όπου θα φαίνεται, όπως παρακάτω, ο κωδικός εισόδου σας.   

Παράλληλα, θα λάβετε email από την Viva Services με θέμα"Viva Παραγγελία Νο ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ", όπου θα βλέπετε επίσης τον κωδικόεισόδου. (Ανδενβρίσκετετο e-mail σταεισερχόμενά σας, παρακαλούμεελέγξτεκαιτουςφακέλουςΑνεπιθύμητα (spam) καιΠροσφορές.

Ο κωδικόςεισόδου σας φαίνεται και στο PDF εισιτήριο σας (κάτω από το barcode του εισιτηρίου), το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε από τη σελίδα παραγγελίας σας.  

Όταν έρθει η ώρα να παρακολουθήσετε την παράσταση, κλικάρετε το κουμπί ΔΕΙΤΕ ONLINE που θα βρείτε στη σελίδα προπώλησης, δίπλα από το κουμπί «Κράτηση». Το κουμπί ΔΕΙΤΕ ONLINE μπορείτε να το βρείτε και στη σελίδα της παραγγελίας σας. 

Αφού μεταβείτε στη σελίδα προβολής, εισάγετε τον κωδικό σας και παρακολουθείτε την παράσταση.  

Καλή σας διασκέδαση! 

Η σελίδα προβολής της συναυλίας θα είναι διαθέσιμη για είσοδο (log in) των πελατών από 14/3 στις 21:00 έως και 15/3 στις 23:59. Από τη στιγμή εισόδου σας στη σελίδα προβολής, έχετε 5 ώρες στη διάθεσή σας για να παρακολουθήσετε την εκδήλωση.

Πολιτική αλλαγών και ακυρώσεων εισιτηρίων

Δεν επιτρέπονται οι αλλαγές (σε άλλη ημέρα, ώρα ή θέση).

Δεν επιτρέπονται οι ακυρώσεις.

Ο διοργανωτής αυτής της εκδήλωσης είναι η εταιρεία: ΣΥΝΔ. ΠΛΩΜΑΡΙΤΩΝ ΑΤΤ. "ΒΕΝΙΑΜΙΝ Ο ΛΕΣΒΙΟΣ"
Το Viva.gr αποτελεί μόνο την πλατφόρμα διάθεσης εισιτηρίων της εκδήλωσης. Η πολιτική αλλαγών και ακυρώσεων ορίζεται από τον διοργανωτή.
Για να δείτε πληροφορίες σχετικά με το διοργανωτή πατηστε εδώ

Συντελεστές

Μουσική:

Tο παραδοσιακό συγκρότημα των Κώστα Καλδέλη και Πάνου Βέργου

Κώστας Καλδέλης (τραγούδι)

Πάνου Βέργου (σαντούρι)

Σταυρούλα Δαλιάνη (τραγούδι)

Γιώργος Μαρινάκης (βιολί)

Ηλίας Μαυρίκης (κιθάρα).

Στο λαϊκό και ρεμπέτικο πρόγραμμα

Γρηγόρης Βασίλας (μπουζούκι- τραγούδι)

Γιάννης Καλαφατέλης (ακορντεόν- τραγούδι) 

  • Ο Σύνδεσμος Πλωμαριτών ιδρύθηκε το 1975 και είναι νομικό πρόσωπο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, που προάγει την ανάπτυξη και διάδοση της λαϊκής πολιτιστικής κληρονομιάς του Πλωμαρίου και της Λέσβου γενικότερα, αποσκοπεί στην καλλιέργεια και σύσφιξη των σχέσεων των μελών και των φίλων του με το νησί, αναπτύσσει κοινωνική και πολιτιστική δράση και εκδίδει ένα από τα καλύτερα τοπικά περιοδικά της Λέσβου το «Πλωμαρίτικοι Αντίλαλοι».
  • Ο Σύλλογος Παφλιωτών ιδρύθηκε πριν από 40 χρόνια περίπου από Παφλιώτες που μετοίκησαν στην Αθήνα. Μέχρι πριν από λίγα χρόνια ονομαζόταν Σύλλογος Παφλιωτών Αθήνας «Η Αγία Βαρβάρα». Στην Γενική Συνέλευση του Ιανουαρίου 2018 αποφασίστηκε να μετονομαστεί σε Σύλλογος Απανταχού Παφλιωτών για να εντάξει ως μέλη του και τους συγχωριανούς μας που ζουν στο νησί ,στην υπόλοιπη Ελλάδα και στο εξωτερικό. Επίσης, με πρόταση των συντοπιτών από τα γειτονικά χωριά και εκτιμώντας ότι ζούμε, δραστηριοποιούμαστε, κινούμαστε σε κοινό τόπο και αντιμετωπίζουμε κοινά προβλήματα, γίνεται προσπάθεια στο σύλλογο μας να ενταχθούν και η Μόρια, Αφάλωνας, Παναγιούδα και Θερμή.
  • Ο Σύλλογος Νεοχωριτών Λέσβου Αττικής (Ο Μπορός) ιδρύθηκε το 1991 από Μποριανους που διαμένουν μόνιμα στην Αττική με σκοπό την σύσφιξη των σχέσεων και δράσεις που αφορούν την πολιτιστική κληρονομιά του χωριού τους. Επί σειρά ετών εκδίδει το περιοδικό (Μπουρός) που διανέμεται στους απανταχού Νεοχωριτες. Ο Μπουρός σημερινό Νεοχωρι βρίσκεται 15 χιλ. βορειοδυτικά του Πλωμαριου. Από τα παλιά χρόνια διακρίνεται για την μεγάλη μουσική παράδοση του με αξιόλογους μουσικούς και τραγουδιστές.

 

Media
Διοργανωτής

ΣΥΝΔ. ΠΛΩΜΑΡΙΤΩΝ ΑΤΤ. "ΒΕΝΙΑΜΙΝ Ο ΛΕΣΒΙΟΣ"

Διεύθυνση
ΖΗΝΩΝΟΣ
Πόλη
ΑΘΗΝΑ
T.K.
10437
Τηλέφωνο
2105233735
Email
plomariathens@gmail.com
ΔΟΥ
Α’ ΑΘΗΝΩΝ
ΑΦΜ
090194820
Εκδηλώσεις
  • ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ - ONLINE
Online booking requires cookies.
Please click here to continue.