ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ «ευχής έργο»
Περιγραφή

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ

“ΕΥΧΗΣ 3ΡΓΟ”

Μια 3λογία ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ για τον Ελληνισμό ανά τον κόσμο!

Η έναρξη της On Demand προβολής της συναυλίας ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ «ευχής έργο» | Πράξη 3 αναβλήθηκε.
ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ!

Ο ένας και μοναδικός Γιώργος Μαζωνάκης μας προσκαλεί να ενώσουμε τη φωνή μας με το μέσα μας σε 3 συναυλίες με γενικό τίτλο “ΕΥΧΗΣ 3ΡΓΟ”

Στο “ΕΥΧΗΣ 3ΡΓΟ”, μέσα από τη μουσική 3λογία κι ερμηνεία των 3 πράξεων του Γιώργου Μαζωνάκη, θα κυριαρχήσει το συναίσθημα, το όνειρο, η ανθρωπιά, η αισιοδοξία, η επικοινωνία! Θα συναντηθεί η φωνή με την ψυχή μας, το «μέσα» με το «έξω» μας!

1η ΠΡΑΞΗ «Γιορτάζω. Ξαναγεννιέμαι.»

Διαθέσιμη από το Σάββατο 6 Μαρτίου έως και την Κυριακή 9 Μαΐου 2021

Η 1η on demand συναυλία με τίτλο “Γιορτάζω. Ξαναγεννιέμαι.” θα βιντεοσκοπηθεί από το live streaming της Παρασκευής 5 Μαρτίου 2021 στο Tudor Hall του King George και θα είναι μία γενέθλια συναυλία του Γιώργου Μαζωνάκη. Η 1η πράξη της 3λογίας θα έχει συμβολικό, εορταστικό χαρακτήρα για το Γιώργο Μαζωνάκη, αφού πραγματοποιείται μια ημέρα μετά τα γενέθλια του. Ο αυθεντικός ερμηνευτής θα γιορτάσει τη γενέθλια μέρα του, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα αισιοδοξίας και “αναγέννησης” μέσα από μία μοναδική μουσική εμπειρία, ταξιδεύοντας μας με τη σπάνια φωνή του και τις διαχρονικές επιτυχίες του!

2η ΠΡΑΞΗ «Ευαίσθητες χορδές. Ευλογημένα χέρια.»

Διαθέσιμη από το Σάββατο 27 Μαρτίου έως και την Κυριακή 9 Μαΐου 2021

Η 2η συναυλία έχει τίτλο “Ευαίσθητες χορδές. Ευλογημένα χέρια.” και θα βιντεοσκοπηθεί από το live streaming της Παρασκευής 26 Μαρτίου 2021 με «χρυσοδάκτυλους» του μπουζουκιού από την Ελλάδα και ολόκληρο τον κόσμο H 2η πράξη της 3λογίας εμπνέεται από στην πρωτοβουλία του Γιώργου Μαζωνάκη «Μπουζούκι. Οι Ευαίσθητες Χορδές», η οποία έχει χαρακτήρα αποστολής ζωής για τον ίδιο, αποτελώντας μια ανοιχτή πρόσκληση σε ειδικούς και κοινό, για την απόδοση της τιμής που αξίζει στο μπουζούκι, στο μουσικό αυτό όργανο σύμβολο και, μάλιστα, παγκόσμιο του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού που μιλάει στην καρδιά και την ψυχή όλων μας.

3η ΠΡΑΞΗ «Αγαπημένοι στίχοι. Αξέχαστες μουσικές.»

Η έναρξη της On Demand προβολή της συναυλίας ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ «ευχής έργο» | Πράξη 3 αναβλήθηκε.
ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ!

Διαθέσιμη έως και την Κυριακή 2 Μαίου 2021

Η 3η συναυλία έχει τίτλο “Αγαπημένοι στίχοι. Αξέχαστες μουσικές.” και θα βιντεοσκοπηθεί από το live streaming. Η 3η πράξη θα κορυφώσει την 3λογία με ένα ανεπανάληπτο μουσικό αποτύπωμα του Γιώργου Μαζωνάκη, όπου με την ξεχωριστή χροιά και δύναμη της ερμηνείας του, θα μας ταξιδέψει στο ελληνικό τραγούδι με οδηγό αξεπέραστες επιτυχίες τόσο δικές του, όσο και άλλων ερμηνευτών και δημιουργών!

Οι 3 συναυλίες θα φωτίσουν και θα στηρίξουν έμπρακτα και το σπουδαίο έργο της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», συμβάλλοντας ουσιαστικά στην προσφορά ίσων ευκαιριών στα παιδιά των Ακριτικών περιοχών της Ελλάδας!

διαβάστε περισσότερα
Διαδικασία παρακολούθησης της παράστασης 

Μετά την ολοκλήρωση της αγοράς εισιτηρίου / κωδικού για την προβολή της παράστασης, θα μεταφερθείτε στη σελίδα της παραγγελίας σας, όπου θα φαίνεται, όπως παρακάτω, ο κωδικός εισόδου σας.   

Παράλληλα, θα λάβετε email από την Viva Services με θέμα"Viva Παραγγελία Νο ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ", όπου θα βλέπετε επίσης τον κωδικόεισόδου. (Ανδενβρίσκετετο e-mail σταεισερχόμενά σας, παρακαλούμεελέγξτεκαιτουςφακέλουςΑνεπιθύμητα (spam) καιΠροσφορές.

Ο κωδικόςεισόδου σας φαίνεται και στο PDF εισιτήριο σας (κάτω από το barcode του εισιτηρίου), το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε από τη σελίδα παραγγελίας σας.  

Όταν έρθει η ώρα να παρακολουθήσετε την παράσταση, κλικάρετε το κουμπί ΔΕΙΤΕ ONLINE που θα βρείτε στη σελίδα προπώλησης, δίπλα από το κουμπί «Κράτηση», της ημέρας που έχετε επιλέξει. Το κουμπί ΔΕΙΤΕ ONLINE μπορείτε να το βρείτε και στη σελίδα της παραγγελίας σας. 

Αφού μεταβείτε στη σελίδα προβολής σας, εισάγετε τον κωδικό σας και παρακολουθείτε τη συναυλία. 

 

Καλή σας διασκέδαση! 

Πολιτική αλλαγών και ακυρώσεων εισιτηρίων

Δεν επιτρέπονται οι αλλαγές (σε άλλη ημέρα, ώρα ή θέση).

Δεν επιτρέπονται οι ακυρώσεις.

Ο διοργανωτής αυτής της εκδήλωσης είναι η εταιρεία: People Media IKE
Το Viva.gr αποτελεί μόνο την πλατφόρμα διάθεσης εισιτηρίων της εκδήλωσης. Η πολιτική αλλαγών και ακυρώσεων ορίζεται από τον διοργανωτή.
Για να δείτε πληροφορίες σχετικά με το διοργανωτή πατηστε εδώ

Διοργανωτής

People Media IKE

Διεύθυνση
Μονής Κύκκου 2
Πόλη
Αθήνα
T.K.
11526
Τηλέφωνο
2168004868
Email
tickets@people.gr
ΔΟΥ
Ψυχικού
ΑΦΜ
801431254
Εκδηλώσεις
  • ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ «ευχής έργο» | Πράξη 1 | On Demand - ONLINE
  • ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ «ευχής έργο» | Πράξη 2 | On Demand - ONLINE
  • ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ «ευχής έργο» | Πράξη 3 | On Demand - ONLINE