MARIA PAPAGEORGIOU FULL BAND
Περιγραφή

Το Gazarte συνεχίζει τις LiveStreaming παραστάσεις και υποδέχεται τη Μαρία Παπαγεωργίου και τη μπάντα της για μία μαγευτική LiveStreaming συναυλία το Σάββατο 6 Μαρτίου στις 21.00 το βράδυ, με τα τραγούδια της να κάνουν τον γύρο του κόσμου.

Συμπληρώνοντας έναν χρόνο από την πρώτη – τότε ακόμη πρωτόγνωρη – live streaming συναυλία από το σαλόνι του σπιτιού της, η Μαρία Παπαγεωργίου συναντά αυτή τη φορά τους συνεργάτες μουσικούς της στη μεταμορφωμένη σε σαλόνι κεντρική σκηνή του Gazarte.

Κρατώντας τη νοσταλγία ενός κόσμου που τελειώνει, αλλά και τη δημιουργική εξερεύνηση ενός κόσμου καινούργιου, η Μαρία Παπαγεωργίου αναζητά  τις νέες ισορροπίες μέσα από τη μουσική, που πάντα βρίσκει τρόπους να μας εξελίσσει, να μας ανατροφοδοτεί και να μας ενώνει. Φτιάχνει μια ενότητα τραγουδιών που επιθυμεί να τραγουδήσει μετά από τόσους μήνες, τραγούδια που συν-τραγουδήσαμε όλοι μαζί πριν την πανδημία, τραγούδια που προέκυψαν ως αποτέλεσμα αυτής αλλά και στιγμές από την performance της «Solo Out», που έμελλε να είναι η τελευταία της συναυλία παρουσία κοινού για το 2020 στην Ταράτσα του Gazarte.

Εκεί λοιπόν που έκλεισε ένας κύκλος, ανοίγει τώρα ένας καινούργιος. Μεταφερόμαστε από τη δροσερή ταράτσα στην άνεση του σαλονιού της κεντρικής σκηνής και από εκεί ζωντανά και απευθείας μέσα στο σαλόνι όλων, όπου η Μαρία και η μπάντα της θα εκπέμψουν μουσικές, εικόνες και συναισθήματα. Το φως των κεριών και το ζεστό σκηνικό τους αγκαλιάζουν και καταφέρνουν με έναν τρόπο μαγικό να μας φέρουν κοντά τους, όπως μας λέει και η ίδια.

‘‘Δεν μπορούσα να φανταστώ πως ακριβώς ένα χρόνο μετά τη γλυκιά αμηχανία του πρώτου live streaming από το σαλόνι μου, τότε που φορούσαμε Μάρτη στο χέρι και όλοι κοιτιόμασταν με αγωνία, άλλος ένας Μάρτης θα με έβρισκε εδώ, να αναζητώ την παρουσία σας. Είμαστε εδώ ξανά με την ομάδα μου, υγιείς και ευτυχισμένοι που συναντιόμαστε επί σκηνής μετά από τόσους μήνες και ξέρουμε πως, με έναν τρόπο μαγικό θα νιώθουμε την ανάσα σας, θα βλέπουμε το χαμόγελό σας και θα ακούμε το τραγούδισμά σας. ’’

Το Σάββατο 6 Μαρτίου στις 21.00 η ώρα το βράδυ, θα απολαύσουμε απευθείας από το Gazarte την Μαρία Παπαγεωργίου και τη μπάντα της, σε μία μοναδική διαδικτυακή συναυλία επηρεασμένη από όσα μας κρατάνε προς το παρόν μακριά, αλλά σχεδιασμένη για να μας φέρει κοντά!

διαβάστε περισσότερα
Διαδικασία παρακολούθησηςτηςπαράστασης   

Μετά την ολοκλήρωση της αγοράς εισιτηρίου / κωδικού για την προβολή της παράστασης, θα μεταφερθείτε στη σελίδα της παραγγελίας σας, όπου θα φαίνεται, όπως παρακάτω, ο κωδικός εισόδου σας.  

Παράλληλα, θα λάβετε email από την Viva Services με θέμα"Viva Παραγγελία Νο ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ", όπου θα βλέπετε επίσης τον κωδικόεισόδου για το video. (Ανδενβρίσκετετο e-mail σταεισερχόμενά σας, παρακαλούμεελέγξτεκαιτουςφακέλουςΑνεπιθύμητα (spam) καιΠροσφορές.

Ο κωδικόςεισόδου σας φαίνεται και στο PDF εισιτήριο σας (κάτω από το barcode του εισιτηρίου), το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε από τη σελίδα παραγγελίας σας.   

Εισάγετε τον κωδικό αυτό στη σελίδα που αντιστοιχεί στην προβολή της ημέρας από το ΔΕΙΤΕ ONLINE: 

Την ημέρα της εκδήλωσης με τον μοναδικό κωδικό εισέρχεστε στην πλατφόρμα προβολής.
To event είναι live και θα πρέπει να εισέλθετε στη σελίδα προβολής την αναγραφόμενη ώρα.

Παρακολουθείτε την παράσταση.  

Καλή σας διασκέδαση!

Πολιτική αλλαγών και ακυρώσεων εισιτηρίων

Δεν επιτρέπονται οι αλλαγές (σε άλλη ημέρα, ώρα ή θέση).

Δεν επιτρέπονται οι ακυρώσεις.

Ο διοργανωτής αυτής της εκδήλωσης είναι η εταιρεία: BREAKTHROUGH PRODUCTIONS L.T.D
Το Viva.gr αποτελεί μόνο την πλατφόρμα διάθεσης εισιτηρίων της εκδήλωσης. Η πολιτική αλλαγών και ακυρώσεων ορίζεται από τον διοργανωτή.
Για να δείτε πληροφορίες σχετικά με το διοργανωτή πατηστε εδώ

Συντελεστές

Μουσικοί

Σοφία Ευκλείδου | τσέλο

Κρίτων Μπελλώνιας | τύμπανα

Γιώργος Ντάνης  | Κοντραμπάσο

Σταύρος Ρουμελιώτης  | ηλεκτρική κιθάρα

 

Οργάνωση Παραγωγής 

440HZ Γέφυρα Πολιτισμού

 

Παραγωγός

Breakthrough Productions

 

Τεχνική Ομάδα

Χάρης Κρεμμύδας - Ηχοληψία

Στέφανος Χατζόπουλος - Ηχοληψία Σκηνής

Αλέξανδρος Χιλλς - Χειρισμός και Σχεδιασμός Φώτων

Δημήτρης Κοσμόπουλος - Σκηνοθεσία

Χρυσόστομος Στεφάνου - Χειριστής Κάμερας

Γρηγόρης Βούκαλης - Χειριστής Κάμερας

 

Φωτογραφία αφίσας

Χρήστος Τόλης

 

Διοργανωτής

BREAKTHROUGH PRODUCTIONS L.T.D

Διεύθυνση
Belapais 6, Oasis Complex
Πόλη
LIMASSOL
T.K.
4155
Τηλέφωνο
-
Email
breakthrough.tickets@gmail.com
ΔΟΥ
-
ΑΦΜ
CY10368748E
Εκδηλώσεις
  • MARIA PAPAGEORGIOU FULL BAND - ONLINE
Online booking requires cookies.
Please click here to continue.