Nightstalker acoustic w/ Universe217
Περιγραφή

Παρακαλούνται οι θεατές ΑμΕΑ με αμαξίδιο να δεσμεύουν θέσεις στο διάζωμα Γ1 το οποίο έχει ειδική διαμόρφωση για εύκολη πρόσβαση.

Nightstalker acoustic

Special guest Universe217

 

Για πολλούς εκεί έξω, οι Nightstalker είναι η μπάντα που συνέθεσε τον ύμνο της Ελληνικής ροκ σκηνής, το εμβληματικό “Children of the Sun”. Όχι αδίκως, μιας που με 3 συγχορδίες και μερικές... «σταράτες» κουβέντες -όπως άλλωστε συνηθίζουν να τις λένε- το θρυλικό κουαρτέτο, μίλησε στην καρδιά του μέσου οπαδού, αλλά και του μέσου rocker, θυμίζοντάς μας πως η μουσική που αγαπάμε ξεκινάει και καταλήγει στις παρέες. Παρέες σαν αυτές που τους ακολουθούν από τα μακρυνά 90’s, πριν το Ελληνικό κοινό ανακαλύψει την σκηνή αυτή και πριν εκείνη η ίδια γίνει μεγάλη και σπουδαία όπως την γνωρίζουμε σήμερα!

 

Οι Nightstalker είναι η μπάντα που τα ξεκίνησε όλα! Από τις συναυλίες των 100 και 200 ατόμων, μέχρι τις κατάμεστες αρένες της τελευταίας δεκαετίας ύπαρξής τους, δεν πρόδωσαν ποτέ τα ιδανικά τους και δεν απογοήτευσαν ποτέ τους ακροατές τους, φροντίζοντας να παρουσιάζουν μια δισκογραφία όχι μόνο συνεπή, αλλά και ποιοτική, και να παραδίδουν συναυλιακές εμπειρίες, όπως αγαπάμε να τις ζούμε: Με ιδρώτα, αγκαλιές και μανιασμένα sing-alongs!

 

Κι αν οι συνθήκες προσωρινά είναι διαφορετικές, θα ήταν λάθος αυτό το καλοκαίρι να τους στερηθούμε. Έτσι μας έρχονται με ένα ακουστικό set που θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στο Αθηναϊκό κοινό, γεμάτο εκπλήξεις, αλλά και με τους τραγουδιστικούς ύμνους που αγαπήσαμε, από τις power ballad και mid-tempo στιγμές τους, μέχρι και τις πιο uplifting εξάρσεις τους, που εδώ θα αποκτήσουν ακόμη πιο ιδιαίτερο χρώμα και ατμόσφαιρα. Η ροκ μουσική δεν πεθαίνει ποτέ, και οι σπουδαίοι Nightstalker δημιουργούν αυτή την μοναδική συγκυρία για να μας το αποδείξουν ακόμη μια φορά!

 

Την συναυλία θα ανοίξει σε ένα once-in-a-lifetime ατμοσφαιρικό set, το πολύ ιδιαίτερο μουσικό σχήμα των Universe217 που με μία άκρως ποιοτική και εσωστρεφή πορεία, αποτελεί εδώ και χρόνια ένα από τα πιο λαμπερά και καλά κρυμένα διαμάντια της ελληνικής σκηνής, και δεν σταματάει να εκπλήσσει με το ιδιαίτερο ύφος και τις καθηλωτικές ζωντανές του εμφανίσεις.

 

• Παρακαλούνται οι θεατές ΑμΕΑ με αμαξίδιο να δεσμεύουν θέσεις στο διάζωμα Γ1 το οποίο έχει ειδική διαμόρφωση για εύκολη πρόσβαση.

• Η πώληση εισιτηρίων θα γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά από το viva.gr και το δίκτυο μεταπωλητών του.

• Την ημέρα της συναυλίας δεν θα λειτουργούν ταμεία.

• Τα εισιτήρια αγοράζονται ως μονά, group των 2 και group των 4 (οδηγίες αγοράς στο πλάνο). Παρακαλούμε για αποφυγή συνωστισμού την ημέρα της συναυλίας, οι πελάτες να προσέλθουν με τα εισιτήρια τους εκτυπωμένα, ή σε ηλεκτρονική μορφή με το barcode σε εμφανή θέση.

διαβάστε περισσότερα
ΠΡΟΣΟΧΗ:

Η πώληση εισιτηρίων θα γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά από το viva.gr και το δίκτυο μεταπωλητών του.
Την ημέρα της συναυλίας δεν θα λειτουργούν ταμεία.
Τα εισιτήρια αγοράζονται ως μονά, group των 2 και group των 4 (οδηγίες αγοράς στο πλάνο). Παρακαλούμε για αποφυγή συνωστισμού την ημέρα της συναυλίας, οι πελάτες να προσέλθουν με τα εισιτήρια τους εκτυπωμένα, ή σε ηλεκτρονική μορφή με το barcode σε εμφανή θέση.

Η χρήση μη ιατρικης μάσκας είναι υποχρεωτική κατά την είσοδο-έξοδο στον χώρο και συστήνεται κατά την διάρκεια της συναυλίας.

Η συναυλία θα είναι αποκλειστικά για καθήμενους.Η είσοδος πραγματοποιείται από τις οδούς Ιάκχου (διαζώματα Β & Δ και τραπέζια) και Περσεφόνης (διαζώματα Α, Γ1 & Γ2 και θέσεις ΑμεΑ)

Αναλυτικά οι όροι χρήσης στο: 

https://athens-technopolis.gr/index.php/el/oroi-eisitirion

Πολιτική αλλαγών και ακυρώσεων εισιτηρίων

Δεν επιτρέπονται οι αλλαγές (σε άλλη ημέρα, ώρα ή θέση).

Δεν επιτρέπονται οι ακυρώσεις.

Ο διοργανωτής αυτής της εκδήλωσης είναι η εταιρεία: ΑΛΕΞΙΟΣ Ι. ΣΑΜΑΡΑΣ
Το Viva.gr αποτελεί μόνο την πλατφόρμα διάθεσης εισιτηρίων της εκδήλωσης. Η πολιτική αλλαγών και ακυρώσεων ορίζεται από τον διοργανωτή.
Για να δείτε πληροφορίες σχετικά με το διοργανωτή πατηστε εδώ

Διοργανωτής

ΑΛΕΞΙΟΣ Ι. ΣΑΜΑΡΑΣ

Διεύθυνση
ΠΑΤΗΣΙΩΝ 33
Πόλη
Αθήνα
T.K.
-
Τηλέφωνο
-
Email
playfalse@icloud.com
ΔΟΥ
ΙΑ ΑΘΗΝΩΝ
ΑΦΜ
131811712
Εκδηλώσεις
 • Nightstalker acoustic w/ Universe217 - Τεχνόπολη Δ. Αθηναίων

Επιλογή εκδήλωσης

Σαβ, 29/8
20:30
Nightstalker acoustic w/ Universe217 Τεχνόπολη Δ. Αθηναίων - Γκάζι, Αττική
10,00€

Επιλογή θέσης

Πληροφορίες

Εισάγετε τον κωδικό προσφοράς:
Εφαρμογή
Τιμοκατάλογος
Επιλογή εισιτηρίων

Παρακαλώ επιλέξτε το πλήθος των εισιτηρίων που επιθυμείτε.

 1. Οι θέσεις προστέθηκαν με επιτυχία.
  Διαλέξετε απο τις διαθέσιμες έκπτωσεις ή διαγράψτε όσες θέσεις δεν θέλετε.
  Τέλος πατήστε "Συνέχεια" για να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα της κράτησης.

 1. Αυτός είναι ο τιμοκατάλογος της εκδήλωσης. Κάθε ζώνη τιμών αντιστοιχεί σε ένα ή περισσότερα διαζώματα στην κάτοψη. Συμβουλευτείτε τον χρωματισμό της ζώνης για την επιλογή διάζωματος.

 2. Επιλέξτε τις θέσεις που επιθυμείτε, πατώντας πάνω σε κάθε μια.

 3. Οι επιλεγμένες θέσεις εμφανίζονται κάτω απο την ζώνη τιμών που ανήκουν. Σε αυτό το σημείο έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε απο τις διαθέσιμες εκπτώσεις ή να αφαιρέσετε όσες θέσεις δεν θέλετε.

 4. Το συνολικό κόστος των εισιτηρίων ανανεώνεται αυτόματα με κάθε προσθήκη/αφαίρεση θέσης ή αλλαγή έκπτωσης.

 5. Πατήστε "Συνέχεια" για να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα της κράτησης.

Online booking requires cookies.
Please click here to continue.