ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΑΛΑΜΠΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
Περιγραφή

ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΑΛΑΜΠΑΣΟΠΟΥΛΟΣ 

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΟΛΩΝΟΥ 

ΠΕΜΠΤΗ 1 Οκτωβρίου 

Ο ανατρεπτικός τενόρος Σταύρος Σαλαμπασόπουλος μετά από μια γεμάτη και ποικιλόμορφη δημιουργική χρονιά, με συμμετοχές σε ελληνικά και διεθνή φεστιβάλ, παραστάσεις με συνεχόμενες παρατάσεις, ξεκινά τις καλοκαιρινές εμφανίσεις με μια μεγάλη συναυλία, την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου στο Δημοτικό θέατρο του Κολωνου.

Με ανανεωμένο ρεπερτόριο από την διεθνή και ελληνική μουσική σκηνή και μαζί με 3 εξαιρετικούς σολίστες, ερμηνεύει παγκόσμιες επιτυχίες από τραγούδια του Presley, SInatra, Murolo, Piovani αλλά και αξεπέραστα ελληνικά τραγούδια του Μουζάκη, Πλέσσα,Χατζιδακι, Θεοδωράκη κ.α.

Δεν γίνεται να λείψουν βέβαια και οι διάσημες ιταλικές καντσονέτες, μεγάλες «στιγμές» του musical αλλά και γνωστές άριες από τον «κόσμο»της όπερας που συναντούν ακούσματα του Freddie Mercury & του Sting.

Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου 

Δημοτικό Θέατρο Κολωνού 

Ιωαννίνων & Καπανέως, 10444, Κολωνός, τηλ. 210-5284865

Ώρα έναρξης: 20:30

Τιμές εισιτηρίων: 12€, φοιτητικό, ανέργων, άνω των 65, ΑΜΕΑ 8€

διαβάστε περισσότερα

Πολιτική αλλαγών και ακυρώσεων εισιτηρίων

Δεν επιτρέπονται οι αλλαγές (σε άλλη ημέρα, ώρα ή θέση).

Δεν επιτρέπονται οι ακυρώσεις.

Ο διοργανωτής αυτής της εκδήλωσης είναι η εταιρεία: ΑΚΑΝΘΟΣ INTERNATIONAL ΜΟΝ/ΠΗ ΕΠΕ
Το Viva.gr αποτελεί μόνο την πλατφόρμα διάθεσης εισιτηρίων της εκδήλωσης. Η πολιτική αλλαγών και ακυρώσεων ορίζεται από τον διοργανωτή.
Για να δείτε πληροφορίες σχετικά με το διοργανωτή πατηστε εδώ

Συντελεστές

Γιωργος Τσοκάνης : πλήκτρα

Μαρίνα Τσοκάνη:  πλήκτρα 

Μανώλης Τόμπρος: τύμπανα 

Καλλιτεχνική επιμέλεια: Νίκος Τσαούσης 

 

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο τενόρος Σταύρος Σαλαμπασόπουλος ασχολήθηκε από πολύ μικρή ηλικία με τη μουσική, σπουδάζοντας πιάνο. Στη συνέχεια ξεκίνησε σπουδές κλασικού τραγουδιού και μέσα σε ένα χρόνο έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο παιδικό τμήμα της Εθνικής Λυρικής Σκηνής. Αργότερα, βρέθηκε στο Παρίσι για σπουδές με υποτροφία του Γαλλικού Κράτους (École Normale de Musique de Paris), ενώ παράλληλα εργάστηκε στην όπερα του Παρισιού (Opera de Paris). Έχει εμφανιστεί σε διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές και έχει συνεργαστεί με μεγάλες προσωπικότητες του χώρου της κλασικής μουσικής, της όπερας αλλά και της έντεχνης, crossover και ποπ μουσικής. Έχει ερμηνεύσει ρόλους κλασικού και σύγχρονου ρεπερτορίου σε Ιταλία, Γαλλία, Γερμανία και Ελλάδα και έχει συμμετάσχει σε ελληνικά και διεθνή Φεστιβάλ.

Διοργανωτής

ΑΚΑΝΘΟΣ INTERNATIONAL ΜΟΝ/ΠΗ ΕΠΕ

Διεύθυνση
ΑΘ. ΑΞΑΡΛΙΑΝ 3-5
Πόλη
ΑΘΗΝΑ
T.K.
-
Τηλέφωνο
-
Email
akanthosltd@gmail.com
ΔΟΥ
ΣΤ ΑΘΗΝΩΝ
ΑΦΜ
997888740
Εκδηλώσεις
  • ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΑΛΑΜΠΑΣΟΠΟΥΛΟΣ - Ανοιχτό Θέατρο Κολωνού
Online booking requires cookies.
Please click here to continue.