ΣΥΝΑΥΛΙΑ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΝΕΟΥ ΔΙΣΚΟΥ THE CALLAS
Περιγραφή

Οι The Callas είναι η κορυφή ενός «καλλιτεχνικού εργοστάσιου» που ξεκίνησε από τους αδελφούς Λάκη και Άρη Ιωνά και δημιουργεί μουσική, ταινίες, περιοδικά, εικαστικά και καλλιτεχνικά δρώμενα. Τα μέλη του μουσικού project των The Callas είναι οι: Άρης Ιωνάς (κιθάρα, φωνητικά), Λάκης Ιωνάς (μπάσο, φωνητικά), Χρυσάνθη Τσουκαλά (ντραμς, φωνητικά) και Χρήστος Μπεκίρης (κιθάρα). Σε κάποιες συναυλίες συμμετέχουν η Μαριλένα Πετρίδου (κρουστά) και οι The Callasettes. Έχουν  συνεργαστεί μεταξύ άλλων με τους  Lee Ranaldo (Sonic Youth) και τον Jim Sclavunos (Nick Cave and The Bad Seeds) σε μουσικά albums και live performances.

Οι The Callas μετά από μια πενταετή ενασχόληση με τον ελληνικό στίχο, παρουσιάζουν για πρώτη φορά έναν πλήρως ελληνόφωνο δίσκο.

Το νέο τους άλμπουμ «Eίμαι ένα ξενοδοχείο», ηχογραφήθηκε σε μια παλιά αποθήκη μέσα σε ένα αγρόκτημα με ελιές και πορτοκαλιές στην Πελοπόννησο. Παρόλα αυτά είναι ένα άλμπουμ που μυρίζει από την αρχή μέχρι το τέλος Αθήνα. Είναι ένα μελαγχολικό μείγμα post punk με πολλά ανατολίτικα στοιχεία στους ήχους και τις συνθέσεις.

Μοιάζει με ένα τραπέζι, σε ένα Παγκρατιώτικο  μπαλκόνι, όπου, κάθονται και πίνουν οι ESG με τον Τσιτσάνη, τον Γούναρη, τον Tracy Pew, την Παπαγκίκα και τις Bush Tetras, την Στέλλα Χασκίλ, τον Rowland S.Howard και τις Y Pants.

Κυκλοφορεί σε LP και digital album από την Inner Ear.
 

Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική καθόλη την διάρκεια της συναυλίας.

Αποκλειστική πώληση εισιτηρίων απο το viva.gr και το δίκτυο μεταπωλητών του.Την ημέρα της συναυλίας δεν θα λειτουργούν εκδοτήρια στον χωρο της εκδήλωσης.

 

διαβάστε περισσότερα
Συντελεστές

Οργάνωση Παραγωγής:Velvet Room Projects

Υπεύθυνος Εκδήλωσης: Θωμάς Βλησμάς

Τεχνικός Ήχου:Νίκος Τριανταφύλλου

Υπεύθυνες Γραφικών:Ειρήνη Ζωγράφου-Άντα Θεοδωρακάκη

Media
Διοργανωτής
Η ημερομηνία της εκδήλωσης έχει παρέλθει