ΠΑΝΟΣ ΚΑΤΣΙΜΙΧΑΣ - ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΖΟΥΛΛΗΣ
Περιγραφή

ΠΑΝΟΣ ΚΑΤΣΙΜΙΧΑΣ – ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΖΟΥΛΛΗΣ
(Μαζί τους ο Δημήτρης Καρράς)

ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ ΠΕΜΠΤΗ 6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ


Ο Πάνος Κατσιμίχας, πρωτοπόρος της γενιάς των τραγουδοποιών, δε χρειάζεται συστάσεις. Η μουσική του μας συντροφεύει μέχρι σήμερα ζεστή, ζωντανή και αληθινή. Με στίχους πάντα επίκαιρους, άλλοτε κοινωνικούς και πολιτικούς, άλλοτε ερωτικούς, ευαίσθητους και την ίδια στιγμή καυστικούς, εμφανίζεται και φέτοςδίνοντας συναυλίες σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο. Εκτός των τραγουδιών του Χάρη και του Πάνου Κατσιμίχα, θα παρουσιάσει και τραγούδια των Γ. Μαρκόπουλου, Θ. Μικρούτσικου, Μ. Χατζιδάκι, Ν. Αντύπα – Λ. Νικολακοπούλου, Γ. Ανδρέου - Π. Καρασούλου κλπ. Σε συνέχεια της περσινής καλοκαιρινής τους περιοδείας, συμπράττει μουσικά μαζί του ο πολύ αγαπημένος μας Βασίλης Καζούλλης! Διαχρονικός κι αγαπητός για το ιδιαίτερο ύφος του, με τραγούδια, που αν και γεννημένα στη σκοτεινιά της μεγαλούπολης, βρίσκουν πάντα τον τρόπο να δραπετεύουν προς το φως και μέσα στις καρδιές όλων μας...''Είν'το τραγούδι ελπίδα κι ευχή, μικρό καλοκαίρι...''

Οι δύο δημιουργοί ενώνονται κάτω από κοινά μηνύματα, κοινή αλήθεια και ψυχή, με τρόπο που μόνο τα ίδια τα τραγούδια μπορούν να εξηγήσουν. Μαζί τους ο τραγουδοποιός Δημήτρης Καρράς, ένας τραγουδοποιός της νέας γενιάς με πολύ σημαντική δισκογραφία και πολλές προσωπικές επιτυχίες! Τους καλλιτέχνες πλαισιώνουν εξαίρετοι μουσικοί και τεχνικοί.

Ρόδος Πέμπτη 6, Σεπτεμβρίου θέατρο μεσαιωνικής Τάφρου...

''Τίποτα δεν έχει αλλάξει... και τίποτα δεν είναι όπως παλιά... μένει όμως ακόμα ένα... πείσμα, που δεν είναι συνήθεια μοναχά..."

διαβάστε περισσότερα

Media
Παραγωγή

ΜΑΣΤΟΡΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Διεύθυνση
ΑΡΙΣΤΟΥ ΚΑΛΛΙΓΑ
Πόλη
ΑΘΗΝΑ
T.K.
18536
Τηλέφωνο
-
Email
georgiamastoraki@gmail.com
ΔΟΥ
Γ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΑΦΜ
042028256
Εκδηλώσεις
  • ΠΑΝΟΣ ΚΑΤΣΙΜΙΧΑΣ - ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΖΟΥΛΛΗΣ - Θέατρο Μεσαιωνικής Τάφρου
Online booking requires cookies.
Please click here to continue.