Συμφωνική Ορχήστρα-Αφιέρωμα Μ. Θεοδωράκη
Περιγραφή

Τα Λυρικά (σε ποίηση Τάσου Λειβαδίτη), ο μοναδικός κύκλος τραγουδιών του συνθέτη ο οποίος δεν έχει ηχογραφηθεί παρά μόνο σε ζωντανή συναυλία με τον ίδιο επί σκηνής, αποτελεί μια από τις πιο εσωτερικές στιγμές στη συνθετική πορεία του Μίκη Θεοδωράκη. Στη συναυλία αυτή παρουσιάζονται για πρώτη φορά διασκευασμένα και ενορχηστρωμένα από τον Γιάννη Μπελώνη, στενό συνεργάτη του Μίκη Θεοδωράκη για περισσότερο από μια δεκαετία και πιανίστα της ορχήστρας του, για συμφωνική ορχήστρα και 3 φωνές. Στο δεύτερο μέρος της συναυλίας οι τρεις σολίστες: Μπέττυ Χαρλαύτη, Σπύρος Κλείσσας και Δήμητρα Σελεμίδου, θα ερμηνεύσουν γνωστά τραγούδια από την εργογραφία του συνθέτη, σε πρωτότυπες ενορχηστρώσεις για συμφωνική ορχήστρα του Γιάννη Μπελώνη. 

Πατήστε εδώ για να δείτε τους όρους χρήσης των εισιτηρίων για το Ολύμπια

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η προγραμματισμένη για σήμερα συναυλία αναβάλλεται λόγω των έκτακτων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων που θα ισχύσουν το απόγευμα στο κέντρο της Αθήνας. Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής έιναι στις 22/2/2018 ημέρα Παρασκευή. Οι πελάτες που έχουν ήδη προμηθευτεί εισιτήρια μπορούν να προσέλθουν με αυτά την νέα ημερομηνία. Δεν απαιτείται καμία αλλαγή. Ευχαριστούμε.

διαβάστε περισσότερα
Συντελεστές

Τραγούδι: Σπύρος Κλείσσας, Δήμητρα Σελεμίδου, Μπέτυ Χαρλαύτη Ενορχηστρώσεις: Γιάννης Μπελώνης Συμφωνική Ορχήστρα δήμου Αθηναίων Μουσική διεύθυνση: Μιχάλης Οικονόμου

 

Media
Διοργανωτής
Η ημερομηνία της εκδήλωσης έχει παρέλθει