The Μan From Managra - King Time
Περιγραφή

The Μan From Managra - King Time

Live @ Rabbithole
Σάββατο 30 Μαρτίου 9.30 μμ­
Γερμανικού 20, Μεταξουργείο τηλ. 210 5249903

Ο  Άνθρωπος από την Μάναγκρα κυκλοφορεί  τον Μάρτιο τον τρίτο του δίσκο με τίτλο "King Time" στην Inner Ear.

Ο δίσκος (μαζί με υλικό από τους προηγούμενους) θα παρουσιαστεί ζωντανά στην Αθήνα στον ιδιαίτερο χώρο του Rabbithole που επιλέχτηκε ειδικά για την ζεστή του ατμόσφαιρα. Οι θέσεις είναι αρκετά περιορισμένες  και καλό είναι όσοι θέλουν να παρακολουθήσουν την συναυλία να προμηθευτούν εισιτήρια από την προπώληση του Rabbithole στο viva.gr.

 

Το πενταμελές σχήμα απαρτίζεται από τους:

Coti K. - Φωνή, τενόρα κιθάρα, μπάσο.

Λαμπρινή Γρηγοριάδου - μπάσο, τενόρα κιθάρα, φωνητικά.

Ρένα Ρασούλη - φωνητικά, πλήκτρα.

Πάνος Γαλάνης – Τύμπανα.

Εύα Ντούρου - πλήκτρα, Θέρεμιν, φωνητικά.

 

The Man from Managra είναι το πρότζεκτ με τραγούδια του Coti K., ένα από τα πιο πρωτοποριακά και δημιουργικά πρόσωπα της ελληνικής ανεξάρτητης σκηνής με παρουσία πάνω από 30 χρόνια.

Γεννημένος το 1966 στο Μιλάνο από Έλληνα πατέρα και Ιταλίδα μητέρα ο Coti K. είναι μουσικός, συνθέτης, ηχολήπτης και μουσικός παραγωγός, έχοντας σπουδάσει ηχοληψία στο School of Sound Recording στο Μάντσεστερ.

Ξεκίνησε να δραστηριοποιείται από τα μέσα της δεκαετίας του '80, όπου συμμετείχε σαν μουσικός, παίζοντας ηλεκτρικό μπάσο και πλήκτρα, σε διάφορα σχήματα ηλεκτρονικής και μη μουσικής (Ricochet, Dada Data, Film Noir, In Trance 95, RAW, The Kitchenware Orchestra).

Από το 1992 και για 7 χρόνια εργάστηκε ως ηχολήπτης στο Studio Praxis, όπου ηχογράφησε αλλά και συμμετείχε σε διάφορους δίσκους, όπως τους πρώτους τρεις δίσκους των Στέρεο Νόβα.

Παράλληλα το 1992 συμμετέχει στον δίσκο συλλογή Random Relations 1 της Elfish records για πρώτη φορά σαν Coti K., ενώ το 1994 κυκλοφορεί το πρώτο του 12ιντσο με τίτλο Θέρος (FM records).

Έκτοτε ως Coti K προσμετρά 10 προσωπικούς δίσκους, ενώ το 2009 μαζί με τους Νίκο Βελιώτη και ILIOS ιδρύει τους Mohammad με τους οποίους κυκλοφόρησε συνολικά έξι δίσκους.

Από το 1999 και έπειτα δουλεύει σαν ανεξάρτητος παραγωγός δίσκων και έχει δουλέψει με συγκροτήματα όπως οι Raining Pleasure, Γιάννη Αγγελάκα, Tuxedomoon κ.ά.

Τα τελευταία 20 χρόνια επίσης γράφει μουσική για Θέατρο, χοροθέατρο και κινηματογράφο (για τους Γ. Λάνθιμο, Δ. Παπαιωάννου, Μ­.Μακρίδη, Α. Φραντζή κ.α.)

Το 2014 ο Coti K. κυκλοφόρησε τον πρώτο του προσωπικό δίσκο με τραγούδια που ερμηνεύει o ίδιος ως The Man from Managra στην Onefingermusic. Το 2017 κυκλοφόρησε ο δεύτερος δίσκος με τίτλο ¨Half A Century Sun¨ ­στην Inner Ear, στην οποία κυκλοφορεί και τον τρίτο δίσκο με τίτλο ¨King Time¨  τον Μάρτιο του 2019.
 

Λίγα λόγια για το "King Time":

Το “King Time” έρχεται 2 χρόνια μετά το "Half A Century Sun" σαν μια φυσική συνέχεια στη μουσική διαδρομή του The Man From Managra.­

Μουσικά πιο φωτεινό, αλλά στιχουργικά σε σημεία και πιο σκοτεινό, το “King Time” γιορτάζει  με αγάπη την ανθρώπινη ασημαντότητα, τις αλλεπάλληλες  μικρές  και  μεγάλες  καταστροφές αλλά και τη σημασία της προσπάθειας να γίνεσαι καλύτερος άνθρωπος. Ταυτόχρονα έρχεται να θέσει σημαντικές απορίες προς ναυτιλλομένους:  Η  γνώση/συνειδητότητα/σοφία/συμφιλίωση  θα προλάβει  να έρθει ποτέ σε ένα πέλαγος που καταδυναστεύεται από  το χρόνο;   Μπορούμε να αποκρυπτογραφήσουμε τα σύμβολα πριν να είναι πια αργά;

Ο δίσκος γράφτηκε, όπως και οι προηγούμενοι δύο, μεταξύ της απομονωμένης ησυχίας της Τήνου και του φρενήρους χάους της Αθήνας. Συμμετέχουν οι μουσικοί: Πάνος Γαλάνης (τύμπανα), Ρένα Ρασούλη (φωνητικά), Λαμπρινή Γρηγοριάδου (μπάσο, τενόρα κιθάρα) και Θάλεια Ιωαννίδου (τρομπέτα), ενώ στο κομμάτι “Tonight” συμμετέχει η Σtella.­

Κυκλοφορεί σε μαύρο και λευκό βινύλιο και σε digital album στις 15 Μαρτίου από την Inner Ear.

www.facebook.com/themanfrommanagra

διαβάστε περισσότερα
Συντελεστές

Το πενταμελές σχήμα απαρτίζεται από τους:

Coti K. - Φωνή, τενόρα κιθάρα, μπάσο.

Λαμπρινή Γρηγοριάδου - μπάσο, τενόρα κιθάρα, φωνητικά.

Ρένα Ρασούλη - φωνητικά, πλήκτρα.

Πάνος Γαλάνης – Τύμπανα.

Εύα Ντούρου - πλήκτρα, Θέρεμιν, φωνητικά.

Παραγωγή

ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

Διεύθυνση
ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ 20
Πόλη
ΑΘΗΝΑ
T.K.
10435
Τηλέφωνο
-
Email
nostalghiatheaterco@gmail.com
ΔΟΥ
ΣΤ ΑΘΗΝΩΝ (ΣΤ΄, Ζ΄)
ΑΦΜ
099941507
Εκδηλώσεις
  • The Μan From Managra - King Time - Θέατρο Rabbithole
Online booking requires cookies.
Please click here to continue.