Γιώτα Νέγκα, Καλοκαίρι 2019
Περιγραφή

ΓΙΩΤΑ ΝΕΓΚΑ - ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2019

Θέατρο Βράχων Βύρωνα - Τετάρτη 19 Ιουνίου

Μετά από 60 sold out συναυλίες σε Ελλάδα και Κύπρο με το προσωπικό της project "Φύλλο Ανδρικό", η Γιώτα Νέγκα ξεκινάει την καλοκαιρινή της περιοδεία με πρώτο σταθμό το Θέατρο Βράχων Βύρωνα την Τετάρτη 19 Ιουνίου.

Γνωστή για την αυθεντικότητά της, το λαϊκό πυρήνα του ρεπερτορίου της και με παρακαταθήκη τις μεγάλες της επιτυχίες «Το δίκιο μου», «Με τα μάτια κλειστά» και τους «Ανοιχτούς λογαριασμούς», η Γιώτα Νέγκα η σημαντική ερμηνεύτρια συνώνυμη πλέον με το λαϊκό τραγούδι, φτιάχνει ένα πρόγραμμα που τα περιλαμβάνει όλα: τα αγαπημένα της κομμάτια, τις ρίζες της, τις επιτυχίες της αλλά και τα νέα της τραγούδια «Οξυγόνο» και «Βρες μου έναν άλλον"  προπομπούς του νέου δίσκου που ετοιμάζει με τον Νίκο Μωραΐτη στους στίχους και τον Νίκο Μερτζάνο στη μουσική.

H Γιώτα Νέγκα μας υπόσχεται μια εκρηκτική , δυνατή & συναισθηματική βραδιά όπως είναι και η ίδια. Κάτω από τα αστέρια του καλοκαιρινού Αττικού ουρανού, θα μοιραστεί μαζί μας την αλήθεια της και θα τραγουδήσει για όσα την συγκινούν & μας συγκινούν, οδηγώντας μας στα μουσικά της μονοπάτια…

 

διαβάστε περισσότερα

Συντελεστές

Νίκος Κατσίκης: Μπουζούκι /Λαούτο

Βασίλης Κετεντζόγλου: Κιθάρα

Dasho Kourti: Ακορντεόν

Κώστας Μυλωνάς: Drums

Αλέξανδρος Τράμπας: Μπάσο

Βασίλης Μιχαηλίδης: Ηχοληψία

Σάκης Καρασαρίνης: Stage  Ηχοληψία

Παραγωγή

STRAY MUSIC Ε.ΠΑΤΣΕΛΑΣ – Σ.ΣΤΕΒΗΣ Ο.Ε.

Διεύθυνση
ΗΛΙΑ ΗΛΙΟΥ 47
Πόλη
Αθήνα
T.K.
-
Τηλέφωνο
210 9024100
Email
info@straymusic.gr
ΔΟΥ
ΙΖ' ΑΘΗΝΩΝ
ΑΦΜ
800415000
Εκδηλώσεις
  • Γιώτα Νέγκα, Καλοκαίρι 2019 - Θέατρο Βράχων Μελίνα Μερκούρη
Online booking requires cookies.
Please click here to continue.