Meet the Legends 2019
Περιγραφή

Η Ακαδημία Κλινικής Οδοντιατρικής διοργανώνει στις 15-17 Φεβρουαρίου 2019 το τριήμερο συνέδριο “Meet the Legends” με προσκεκλημένους ομιλητές την Prof. Irena Sailer, τον Dr. Didier Dietschi και Dr. Roberto Spreafico.

Αναλυτικές πληροφορίες για το πρόγραμμα του συνεδρίου και τα βιογραφικά των διακεκριμένων ομιλητών μπορείτε να βρείτε στο: http://www.akod.gr/mtl2019

διαβάστε περισσότερα

Η Ακαδημία Κλινικής Οδοντιατρικής διοργανώνει στις 15-17 Φεβρουαρίου 2019 το τριήμερο συνέδριο “Meet the Legends” με προσκεκλημένους ομιλητές την Prof. Irena Sailer, τον Dr. Didier Dietschi και Dr. Roberto Spreafico.

Αναλυτικές πληροφορίες για το πρόγραμμα του συνεδρίου και τα βιογραφικά των διακεκριμένων ομιλητών μπορείτε να βρείτε στο: http://www.akod.gr/mtl2019.

Η Prof. Irena Sailer είναι διακεκριμένη ερευνήτρια και πολυβραβευμένη ομιλήτρια στην Ακίνητη και Επιεμφυτευματική Προσθετική, με πολυάριθμες δημοσιεύσεις και πληθώρα ομιλιών και πρακτικών επιδείξεων σε παγκόσμιο επίπεδο. Είναι πρωτοπόρος στη συντηρητική θεώρηση της Ακίνητης Προσθετικής και τις εφαρμογές των νέων τεχνολογιών σε αισθητικές προσθετικές αποκαταστάσεις επί δοντιών και εμφυτευμάτων. Είναι τακτική Kαθηγήτρια και Πρόεδρος του Τμήματος Ακίνητης Προσθετικής και Βιοϋλικών στο Πανεπιστήμιο της Γενεύης.

O Dr. Didier Dietschi κατέχει τις θέσεις του Adjunct Professor στο  Case Western University (ΗΠΑ) και του Senior Lecturer στο Πανεπιστήμιο της Γενεύης. Είναι πρωτοπόρος στο χώρο της συντηρητικής Αισθητικής Οδοντιατρικής, κυρίως από την πλευρά της Οδοντικής Χειρουργικής. Έχει δημοσιεύσει πολυάριθμες κλινικές και επιστημονικές εργασίες και κεφάλαια βιβλίων σχετικά με τις συγκολλητικές και αισθητικές αποκαταστάσεις και δίνει διαλέξεις διεθνώς για τις συγκολλητικές και αισθητικές  αποκαταστάσεις.

Ο Dr. Roberto Spreafico ασκεί την οδοντιατρική ως ελεύθερος επαγγελματίας στο Busto-Arsizio, κοντά στο Μιλάνο της Ιταλίας. Είναι πρωτοπόρος στο χώρο της συντηρητικής Αισθητικής Οδοντιατρικής, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση τα τελευταία χρόνια στην  ψηφιακή CAD/CAM Οδοντιατρική. Διεξάγει σειρά σεμιναρίων στον τομέα της Αισθητικής Οδοντιατρικής, τόσο στην Ιταλία όσο και στο εξωτερικό. Έχει δημοσιεύσει πολυάριθμες εργασίες κι είναι συγγραφέας πολλών κεφαλαίων βιβλίων.

Η Ακαδημία Κλινικής Οδοντιατρικής θα ήθελε να ευχαριστήσει ΘΕΡΜΑ τους κάτωθι χορηγούς, οι οποίοι θα διαθέσουν στους πρώτους 250 συναδέλφους που θα εγγραφούν στο συνέδριο δωρεάν προϊόντα συνολικής αξίας 380,35 ευρώ:

KULZER & Eργαστήριο Oδοντικής Tεχνολογίας DENTOTECH - Kολτσίδα

Μία  μονολιθική στεφάνη πολυστρωματικής ζιρκονίας DIMA ML με UNIVERSAL STAINS από το σύστημα κεραμικών υλικών HERACERAM, αξίας 120.00 ευρώ.

KAVO KERR EUROPE

Μία σύριγγα διπλού πολυμερισμού της ρητινώδους κονίας NX3 της εταιρείας KERR, προτεινόμενης αξίας 90,40 ευρώ.

OPTIDENT Ltd

Μία συσκευασία συστήματος λεύκανσης 4x3ml White Dental Beauty Novon Enhanced Formula 10% υπεροξειδίου του καρβαμιδίου της εταιρείας OPTIDENT, προτεινόμενης αξίας 74,40 ευρώ.

DENTAL EXPERT- ΑΝΝΑ ΕΛΜΑΟΓΛΟΥ

Ένα σετ 12 διαμαντιών για παρασκευή και λείανση συνθέτων ρητινών της εταιρείας SWISS DIAMONDS, προτεινόμενης αξίας 59,52 ευρώ.

ORAL VISION

Μια πάστα προφύλαξης  για επαγγελματικό καθαρισμό και στίλβωση των δοντιών PROXYT της IVOCLAR VIVADENT, προτεινόμενης αξίας 22,35 ευρώ.

MEMODENT

Ένα αλγινικό υψηλής σταθερότητας με χρωματικά κωδικοποιημένα στάδια εργασίας και άρωμα μάνγκο TROPICALGIN της ZHERMACK, προτεινόμενη αξίας 13,65 ευρώ.

Το συνέδριο θα γίνει στο ξενοδοχείο Divani Caravel, στη μεγαλύτερη αίθουσα Olympia στο υπόγειο. Oι παρουσιάσεις κι οι πρακτικές επιδείξεις των ομιλητών θα προβάλλονται σε μεγάλου εύρους οθόνη, με προβολέα υψηλών προδιαγραφών, ενώ παράλληλα θα υπάρχει ταυτόχρονη μετάφραση από τα αγγλικά στα ελληνικά. Τέλος, με τη λήξη του συνεδρίου, θα δοθεί δίπλωμα παρακολούθησης στους συμμετέχοντες.

Στη διάρκεια του συνεδρίου θα υπάρχει συνεχόμενο διάλειμμα καφέ, διαθέσιμο στους συμμετέχοντες κατά την προσέλευσή τους στο συνέδριο, πριν την έναρξη του συνεδρίου και μέχρι τη λήξη του. Στους συμμετέχοντες, επίσης, θα διατεθεί ελαφρύ γεύμα το μεσημέρι. Τόσο τα διαλείμματα του καφέ όσο και το ελαφρύ γεύμα, θα προσφερθούν στην αίθουσα, παραπλεύρως της αίθουσας Olympia, όπου θα λειτουργεί έκθεση οδοντιατρικών εταιρειών σε όλη τη διάρκεια του συνεδρίου.

Σημείωση: Για τη συμμετοχή στο συνέδριο ΔΕΝ θα δοθεί Μοριοδότηση Επαγγελματικής Επιμόρφωσης Οδοντιάτρων (Μ.Ε.Ε.Ο.). Η Επιτροπή Πιστοποίησης Συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Επιμόρφωσης Οδοντιάτρων - ΕΠΣΕΕΟ στη συνεδρίαση της 5 Οκτωβρίου 2018, αποφάσισε ομόφωνα τη ΜΗ ΕΓΚΡΙΣΗ Πιστοποίησης Παρόχου στην “Ακαδημία Κλινικής Οδοντιατρικής”. Η παραπάνω απόφαση βασίστηκε στο μικρό χρονικό ορίζοντα δράσης της Επιστημονικής Εταιρείας, της οποίας η εκπαιδευτική δραστηριότητα ξεκινάει από την ημερομηνία ίδρυσής της 20-2-2017 και των μικρών και ανεπαρκών σε αριθμό Εκδηλώσεων και κυρίως Webinar.

  • Τρόποι
    πρόσβασης
Παραγωγή

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗΣ

Διεύθυνση
ΚΑΡΝΕΑΔΟΥ 24
Πόλη
ΑΘΗΝΑ
T.K.
10675
Τηλέφωνο
2107227227
Email
minosstavridakis@gmail.com
ΔΟΥ
ΧΟΛΑΡΓΟΥ
ΑΦΜ
997074614
Εκδηλώσεις
  • Meet the Legends 2019 - Divani Caravel
Online booking requires cookies.
Please click here to continue.