Διαχείριση κρίσης με ασφάλεια
Περιγραφή

Διαχείριση κρίσης με ασφάλεια

Θεματολογία:

 • Ποια στατιστικά χρειάζεσαι άμεσα και ποια «πετάς» τώρα; Τα νούμερα λένε πάντα την αλήθεια και σου δείχνουν πάντα τον δρόμο.
 • Πώς μεταβιβάζεις την κρίση απ’ την επαγγελματική ‘και’ στην προσωπική σου ζωή κ αυτό βοηθάει παρά καταστρέφει;
 • Αρχή Ομαδικής Διαχείρισης – Ποιο είναι το θεμελιώδες βήμα προς την επιτυχία και πώς σκηνοθετείται η ιδανική σκηνή;
 • Πότε η κρίση είναι ευκαιρία και πώς τηνκάνεις εσύ να γίνει;
 • Είναι καλύτερα να κλείσω ή να συνεχίσω με συγκεκριμένο τρόπο; Απόφαση ζωής.
 • Πάρε άμεσα τον έλεγχο της κατάστασης στα χέρια σου – άμεση φόρμουλα διαχείρισης.
 • Ομοιότητες και διαφορές των «κρίσεων» – ενέργειες διαχείρισης με αποτελέσματα.
 • Εξασφάλισε την υγεία της «μετά-κρίσης» περιόδου. Σημεία μέγιστης προσοχής για να μην αφήσει η κρίση κατάλοιπα μετά την έξοδο.

Κόστος Σεμιναρίου: 25 ευρώ ΦΠΑ

Εισηγητής: Χρήστος Ιστόριος

Ο Χρήστος Ιστόριος είναι διεθνούς φήμης σύμβουλος και εκπαιδευτής που ειδικεύεται στη βελτίωση της αποτελεσματικότητας των επιχειρήσεων ενισχύοντας το marketing και το branding τους. Έχει συμβουλεύσει και εκπαιδεύσει ιδιοκτήτες και προσωπικό μικρών και μεγάλων επιχειρήσεων, όπως Marriott International, ELKEPA, Inter–Continental Hotels σε θέματα διοίκησης, ηγεσίας, στρατηγικών marketing, και οικονομικής ευημερίας και οργάνωσης. Απόφοιτος του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και Διοίκησης Ξενοδοχείων και Εστιατορίων στην ASTER Superior Hospitality Management Institution.

 

Η AMT Consultants συνεχίζει δυναμικά εκπαιδεύοντας χιλιάδες Έλληνες επιχειρηματίες και στελέχη στους τομείς των πωλήσεων, της εσωτερικής οργάνωσης, της διοίκησης και του marketing μέσω σεμιναρίων καθώς και προσωπικής συμβούλευσης. Το όραμά μας είναι η εκπαίδευση ανθρώπων, οι οποίοι θα αποκτήσουν την ικανότητα να γίνουν πιο χρήσιμοι και πιο αποτελεσματικοί τόσο για τους εαυτούς τους όσο και για τις ομάδες τους.

Στηρίζουμε τη βασική αυτή φιλοσοφία υιοθετώντας εκπαιδευτικά μοντέλα και τρόπους, ώστε εν τέλει να αποκομίζουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε όλες τις εκπαιδευτικές – συμβουλευτικές διαδικασίες τις οποίες χρησιμοποιούμε.

Σε μια διάρκεια ζωής 14 ετών έχουμε καταφέρει να εκπαιδεύσουμε χιλιάδες επιχειρηματίες και στελέχη επιτυχώς, παίρνοντας τόσα χρόνια ευμενή και κολακευτικά σχόλια.

Κάθε μέρα θέλουμε να γινόμαστε καλύτεροι υιοθετώντας ό,τι πιο σύγχρονο υπάρχει αλλά και ανακαλύπτοντας γνώση η οποία έχει χαθεί.

διαβάστε περισσότερα
Ο σύνδεσμος για να παρακολουθήσετε το webinar θα σας αποσταλεί με email με το που ολοκληρώσετε τη δήλωση συμμετοχής σας. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Κα Ζήσογλου στο 2106398088.  
 • Διάρκεια
  2:15'

Ο διοργανωτής αυτής της εκδήλωσης είναι η εταιρεία: Α. ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε.
Το Viva.gr αποτελεί μόνο την πλατφόρμα διάθεσης εισιτηρίων της εκδήλωσης. Η πολιτική αλλαγών και ακυρώσεων ορίζεται από τον διοργανωτή.
Για να δείτε πληροφορίες σχετικά με το διοργανωτή πατηστε εδώ

Διοργανωτής

Α. ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε.

Διεύθυνση
ΑΛΕΚΟΥ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ
Πόλη
ΑΘΗΝΑ -
T.K.
15343
Τηλέφωνο
-
Email
amt.seminars@gmail.com
ΔΟΥ
ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
ΑΦΜ
997875430
Εκδηλώσεις
 • Διαχείριση κρίσης με ασφάλεια - ONLINE
Χρειάζεστε βοήθεια;
Online booking requires cookies.
Please click here to continue.