Ξύπνα το Θηρίο Μέσα Σου
Περιγραφή

Ξύπνα το Θηρίο Μέσα Σου

Ο κάθε άνθρωπος κρύβει μέσα του ένα ανεκμετάλλευτο δυναμικό – άλλος περισσότερο και άλλος λιγότερο. Στην μεγάλη πλειοψηφία των ανθρώπων, το δυναμικό αυτό παραμένει ανεκμετάλλευτο σε ολόκληρη τη ζωή τους, με αποτέλεσμα να μην καταφέρνουν ποτέ τους στόχους που θα ήθελαν. Πώς μπορείς να ξεκλειδώσεις το δυναμικό αυτό; Πως γίνεται να μη σε επηρεάζουν οι αποτυχίες του παρελθόντος; Μάθετε τώρα γιατί κάποιοι άνθρωποι πετυχαίνουν τα όνειρα τους και πως τι χρειάζεται να κάνεις ώστε να πετύχεις κι εσύ τα δικά σου.

Θεματολογία:

  • Τι χρειάζεται να κάνεις για να απαλλαγείς από τις αποτυχίες του παρελθόντος;
  • Πως ορίζεις και στη συνέχεια πετυχαίνεις τα όνειρα σου; 
  • Η δύναμη του Ιδανικού και πως το φτάνεις στην καθημερινότητα σου.
  • Πως εκμεταλλεύεσαι το πλήρες δυναμικό σου;

Η ποιότητα της ζωής σου κρύβεται μέσα σου και εξαρτάται από ΕΣΕΝΑ.

Κόστος Σεμιναρίου: 8 ευρώ ΦΠΑ

Εισηγητής: Χρήστος Ιστόριος

Ο Χρήστος Ιστόριος είναι διεθνούς φήμης σύμβουλος και εκπαιδευτής που ειδικεύεται στη βελτίωση της αποτελεσματικότητας των επιχειρήσεων ενισχύοντας το marketing και το branding τους. Έχει συμβουλεύσει και εκπαιδεύσει ιδιοκτήτες και προσωπικό μικρών και μεγάλων επιχειρήσεων, όπως Marriott International, ELKEPA, Inter–Continental Hotels σε θέματα διοίκησης, ηγεσίας, στρατηγικών marketing, και οικονομικής ευημερίας και οργάνωσης. Απόφοιτος του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και Διοίκησης Ξενοδοχείων και Εστιατορίων στην ASTER Superior Hospitality Management Institution.

 

Η AMT Consultants συνεχίζει δυναμικά εκπαιδεύοντας χιλιάδες Έλληνες επιχειρηματίες και στελέχη στους τομείς των πωλήσεων, της εσωτερικής οργάνωσης, της διοίκησης και του marketing μέσω σεμιναρίων καθώς και προσωπικής συμβούλευσης. Το όραμά μας είναι η εκπαίδευση ανθρώπων, οι οποίοι θα αποκτήσουν την ικανότητα να γίνουν πιο χρήσιμοι και πιο αποτελεσματικοί τόσο για τους εαυτούς τους όσο και για τις ομάδες τους.

Στηρίζουμε τη βασική αυτή φιλοσοφία υιοθετώντας εκπαιδευτικά μοντέλα και τρόπους, ώστε εν τέλει να αποκομίζουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε όλες τις εκπαιδευτικές – συμβουλευτικές διαδικασίες τις οποίες χρησιμοποιούμε.

Σε μια διάρκεια ζωής 14 ετών έχουμε καταφέρει να εκπαιδεύσουμε χιλιάδες επιχειρηματίες και στελέχη επιτυχώς, παίρνοντας τόσα χρόνια ευμενή και κολακευτικά σχόλια.

Κάθε μέρα θέλουμε να γινόμαστε καλύτεροι υιοθετώντας ό,τι πιο σύγχρονο υπάρχει αλλά και ανακαλύπτοντας γνώση η οποία έχει χαθεί.

διαβάστε περισσότερα
Ο σύνδεσμος για να παρακολουθήσετε το webinar θα σας αποσταλεί με email με το που ολοκληρώσετε τη δήλωση συμμετοχής σας. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Κα Ζήσογλου στο 2106398088.  

Ο διοργανωτής αυτής της εκδήλωσης είναι η εταιρεία: Α. ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε.
Το Viva.gr αποτελεί μόνο την πλατφόρμα διάθεσης εισιτηρίων της εκδήλωσης. Η πολιτική αλλαγών και ακυρώσεων ορίζεται από τον διοργανωτή.
Για να δείτε πληροφορίες σχετικά με το διοργανωτή πατηστε εδώ

Διοργανωτής

Α. ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε.

Διεύθυνση
ΑΛΕΚΟΥ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ
Πόλη
ΑΘΗΝΑ -
T.K.
15343
Τηλέφωνο
-
Email
amt.seminars@gmail.com
ΔΟΥ
ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
ΑΦΜ
997875430
Εκδηλώσεις
  • Ξύπνα το Θηρίο Μέσα Σου - ONLINE
Χρειάζεστε βοήθεια;
Online booking requires cookies.
Please click here to continue.