ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΜΑΚΡΟΒΙΟΤΙΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ
Περιγραφή

Εργαστήριο Μακροβιοτικής Διατροφής
με τη Μαριάννα Χρυσικάκου και τη Λένα Ζάμπογλου

Σάββατο 12:00-15:00 στο ΠΟΛΙΣ in Art

To Σάββατο, 26 Ιανουαρίου και ώρα 12:00 σας περιμένουμε στο "ΠΟΛΙΣ in Art" για το πρώτο Εργαστήριο Μακροβιοτικής Διατροφής για το 2019!

Το εργαστήριο απευθύνεται σε όλους όσους επιθυμούν να γνωρίσουν και να βιώσουν εις βάθος τη θεραπευτική επίδραση της τροφής, μέσα από τον επιστημονικό συνδυασμό των συστημάτων της Παραδοσιακής Κινεζικής Ιατρικής και της Μακροβιοτικής. Το πρόγραμμα συνδυάζει τη θεωρητική κατάρτιση με τη βιωματική πρακτική και αποσκοπεί να προσφέρει απτά διατροφικά εργαλεία που μπορούν να εφαρμοστούν με τρόπο δυναμικό, άμεσο και αποτελεσματικό στη σύγχρονη καθημερινότητα, αποκαθιστώντας τη βάση της υγείας, της συνείδησης και της ζωτικότητας.

Η κεντρική θεματική ενότητα που θα αναπτύξουμε είναι ο Χειμώνας και οι Θεραπευτικές Τροφές του (Νεφροί και Ουροδόχος Κύστη).

Στο εν λόγω σεμινάριο θα διερευνήσουμε σε βάθος τους εξής θεματικούς πυλώνες:

  • Οι Πέντε Μεταστοιχειώσεις
  • Το Ενεργειακό Πρότυπο της μετάβασης στον Χειμώνα (Νερό)
  • Νεφροί-Επινεφρίδια-Ουροδόχος Κύστη
  • Κύρια Ανατομικά & Λειτουργικά Χαρακτηριστικά των Οργάνων
  • Κύριες & Δευτερεύουσες Λειτουργίες του Οργάνων
  • Πρωτεύοντες & Δευτερεύοντες Μεσημβρινοί
  • Ορόσημα Φυσιογνωμικής διάγνωσης
  • Ιδιοσυγκρασία-Τρόπος ζωής-Βαθύτερος Ψυχισμός- Προσωπικότητα
  • Συμπτώματα ανισορροπίας
  • Διατροφικές πρακτικές εξισορρόπησης

• Θεραπευτικά και αποτοξινωτικά ροφήματα και πιάτα

Μετά την ολοκλήρωση της θεωρητικής κατάρτισης θα ακολουθήσει για όλους τους συμμετέχοντες:

- Τάξη Μαγειρικής

- Γευστική δοκιμή

Αναλυτικά το μενού της Τάξης Μαγειρικής:

  • Θεραπευτικό Ρόφημα για την Τόνωση της Ζωτικότητας των Νεφρών
  • Χούμους ρεβιθιού με ταχίνι, φρέσκο κρεμμυδάκι και πάστα umeboshi
  • Ρολάκια λαχανικών με κόκκινο λάχανο, ρόκα και avocado
  • Νούγιες (noodles) ρυζιού με τηγανητό tempeh μαριναρισμένο σε σάλτσα σόγιας, χυμό τζίντζερ και δεντρολίβανο
  • Σοκολατάκια τρούφας με γέμιση κόκκινο φασολιού azuki και παλαιωμένο μπράντι

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ:

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Σάββατο 26 Ιανουαρίου 12:00-15:00

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ: 25€ - Ειδικές προσφορές για κρατήσεις 2 ατόμων κ άνω

Κρατήσεις μέσω viva.gr και στη γραμματεία του ΠΟΛΙΣ

διαβάστε περισσότερα
  • Διάρκεια
    3:00'
  • Θέσεις
    ΑμεΑ
Media
Διοργανωτής
Η ημερομηνία της εκδήλωσης έχει παρέλθει